reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 mene tud stroj nikol NOT ne spusti :D
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 mene tud stroj nikol NOT ne spusti :D Dej ne laž, zadnič sm te not spustu, pa še vse sm ti razkazu :angry:
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) Dej ne laž, zadnič sm te not spustu, pa še vse sm ti razkazu :angry: organe pa prebavila pa tako? Popravljeno September 9, 2007. Popravil frk
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 organe pa prebavila pa tako? Ne ne, bajto mojo :winkiss:
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 jebemo frk meni še kaj odpiši, ne samo stroju :D
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 jebemo frk meni še kaj odpiši, ne samo stroju :D kai te naj tebi pišem? naj vsem povem da si učbenike kupo za 20E jaz pa sem en štant zraven tebe dal za iste učbenike še bolj prazne 7E :P :P
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) kai te naj tebi pišem? naj vsem povem da si učbenike kupo za 20E jaz pa sem en štant zraven tebe dal za iste učbenike še bolj prazne 7E :P :P to se menima o angleščini ja :D jaz sem kupo za 10 € ti pa za 7 € to je res ja :P si pač PRIŠPARAL 3 € :) sem pa jaz recimo eno angleščino pol za 15 naprej prodal... Popravljeno September 9, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 kai te naj tebi pišem? naj vsem povem da si učbenike kupo za 20E jaz pa sem en štant zraven tebe dal za iste učbenike še bolj prazne 7E :P :P vi ki ste letos kupovali tote rabljene učbenike ste v splošnem ene vlke budale, jaz sem namreč prodal par učbenikov in pokasiral 110 evrov...zmagala pa je finta, ko sn eni tumasti pički prodal delovnik za geografijo za 5 eurov, odzadi pa je bla še cena 1150 sit, pa fajterka na srečo ni vidla hahaha....mi s sošolci smo ležali pod mizo od sile :lol1:
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 to se menima o angleščini ja :D jaz sem kupo za 10 € ti pa za 7 € to je res ja :P si pač PRIŠPARAL 3 € :) sem pa jaz recimo eno angleščino pol za 15 naprej prodal... jaz sem kupo 2 nemščino za 5E pa sem eno za 5 naprej prodal eno pa obdržal..
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 jaz sem kupo 2 nemščino za 5E pa sem eno za 5 naprej prodal eno pa obdržal.. waaaa te si ti PROFITIRAL ha, se je SPLAČALO :lol1:
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 waaaa te si ti PROFITIRAL ha, se je SPLAČALO :lol1: splačalo se je zato ker je bla cifra od one pičke kai sem ji učbenike kupo not v učbeniku napisana, pa baba sploh ni tak slaba ;)
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 splačalo se je zato ker je bla cifra od one pičke kai sem ji učbenike kupo not v učbeniku napisana, pa baba sploh ni tak slaba ;) waaa jebaččč :worship: ....kaj pa na to praviš ko je men ena raketica iz druge sama rekla za cifro pa da me bo poklicala, da se ki dobima če bo še slučajno kaj "rabla"...uhuhuh :D
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 waaa jebaččč :worship: ....kaj pa na to praviš ko je men ena raketica iz druge sama rekla za cifro pa da me bo poklicala, da se ki dobima če bo še slučajno kaj "rabla"...uhuhuh :D to si ziher neko fazanko zahaklo, zai pa še rabi lojtro da ti lahko normalno v oke pogleda ko se meni s tabo..
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 waaa jebaččč :worship: ....kaj pa na to praviš ko je men ena raketica iz druge sama rekla za cifro pa da me bo poklicala, da se ki dobima če bo še slučajno kaj "rabla"...uhuhuh :D Le kaj bi rabla od tebe :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) to si ziher neko fazanko zahaklo, zai pa še rabi lojtro da ti lahko normalno v oke pogleda ko se meni s tabo.. ja ja, sej višine je neke tu kot ti (okol 155- 160 cm), ziher nea na motoru do tal pride (tak ko ti :lol1: ), so pa tote male drugač najboljše za fukat, ker se ti vrtijo gor na kurcu tak ko bušmani ko hočejo ogenj zakurit :D Popravljeno September 9, 2007. Popravil _Nejko_
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ja ja, sej višine je neke tu kot ti (okol 170 cm), ziher nea na motoru do tal pride (tak ko jaz :lol1: ), so pa tote male drugač najboljše za fukat, ker se ti vrtijo gor na kurcu tak ko bušmani ko hočejo ogenj zakurit :D :rolleyes:
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) ja ja, sej višine je neke tu kot ti (okol 155- 160 cm), ziher na nea motoru do tal pride (tak ko ti :lol1: ), so pa tote male drugač najboljše za fukat, ker se ti vrtijo gor na kurcu tak ko bušmani ko hočejo ogenj zakurit :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA to pa zdaj umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: daleč najboljša fora :worship: :worship: :worship: aja jaz sem tut od ene dobre ( :wub: ) španščino kupo, samo je ni mela s seboj tak da sma se pol popoldan dobla... ampak iz te moke ni blo kruha :BUA: jebemo kaj pa naj zaj jaz na to rečem :slap: eh saj še bo prilika mogoče, ker je dež sredi pogovora zajebal da sma mogla it vsak v svojo smer naprej :P Popravljeno September 9, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :rolleyes: ja sej nisn reko da nea do tal prideš, komaj sicer.... (na minimototu) :lol1:
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ja sej nisn reko da nea do tal prideš, komaj sicer.... (na minimototu) :lol1: sai priznam da je sila na motoru sedet, če maš tako kito med nogami da zgubiš stik z podlago..
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 sai priznam da je sila na motoru sedet, če maš tako kito med nogami da zgubiš stik z podlago.. no pretiraval ne bomo...
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) sai priznam da je sila na motoru sedet, če maš tako kito med nogami da zgubiš stik z podlago.. eh ne se zdaj tolažit, v smislu (če sem na vseh frontah pogrno proti nejkotu, bom pač reko da mam večjega od njega, kar se malo težje preveri), dobro veš da telesna višina pa višina oneta sta nekako v približnem sorazmerju....ti preveč onega škrata bolfenka poslušaš, to so samo pravljice veš, ni to resnica, ni škrata ki bi mel orjaka med nogami :D ...aja pa nisn vedo, da vam škratom stoji navpično navzdol :worship: Popravljeno September 9, 2007. Popravil _Nejko_
FlamE#7 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 no pretiraval ne bomo... :worship: :lol1: :lol1:
Stafuc Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 no pretiraval ne bomo... Zakva pa ne :?
NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ker se itq ve kdo ma največjega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se