Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ja ja vse to je res, samo kaj ko prideš do kake domačije, pa ti še pol kurca mrzle vode ne privoščijo....faušijaškrtijapoweeer :D

Ok, sej smo mal bl škrti no k pa ostali... se popravljamo :P :P

ampak, bl škrtih k pa na Primorskem jh pa ni... prideš v izolo, je pa naaaajmanjša pica 6€, na Gorenjskem pa dobiš šeenkrat večjo za 4.5€. Pa ne pretiravam. Pa povej kdo je zdej škrt :naughty: :naughty: :trance_33_sleep:

Objavljeno

če hočte dobr jest pejte žret ke mal pred Jesenicam (žirovnica) al kaj že je.. tm k majo medvede kuj zravn :)

uglavnm.. naročiš dunajca.. pa dobiš 3 (za ceno enega) :D aaaaaaaaaaaaaaaa. toj ena redkih restavracij kjer se js lohk nažrem :D

Objavljeno

tista slikica sliči na rocky mountains, samo kaj ti pomaga taka cesta, ko je vsepovsod v ameriki top speed 60 mph, pa v onih prostranih puščavah arizone, texasa, pa južne dakote, ko je ravnina po 500 km dolga, pa se glih tam za neki kaktus škifi skrijejo, pa te opalijo, pa ti vzemejo motor, plačaš kazn, pa še v zapor po možnosti greš, da ti lokalni nigeri kanale spucajo...heheh...jebeš ameriko pa te rajske ceste, i prefer balkan :OK:

Objavljeno
če hočte dobr jest pejte žret ke mal pred Jesenicam (žirovnica) al kaj že je.. tm k majo medvede kuj zravn :)

uglavnm.. naročiš dunajca.. pa dobiš 3 (za ceno enega) :D aaaaaaaaaaaaaaaa. toj ena redkih restavracij kjer se js lohk nažrem :D

hahaha, evo o tem sem vam govoril----primer čistokrvnega gorenjca---da se bo za čim manjši dnar, čim bolj nažrl, pa magari je pohandrek :D

Objavljeno

Evo, ta je pa res Gorenjska :worship:

post-11961-1189516914_thumb.jpg

Objavljeno

kaj je to, predel al jezersko???

Objavljeno
tista slikica sliči na rocky mountains, samo kaj ti pomaga taka cesta, ko je vsepovsod v ameriki top speed 60 mph, pa v onih prostranih puščavah arizone, texasa, pa južne dakote, ko je ravnina po 500 km dolga, pa se glih tam za neki kaktus škifi skrijejo, pa te opalijo, pa ti vzemejo motor, plačaš kazn, pa še v zapor po možnosti greš, da ti lokalni nigeri kanale spucajo...heheh...jebeš ameriko pa te rajske ceste, i prefer balkan :OK:

men se je že čudn zdel v avstriji kuj čez mejo, ko greš proti filahu.. tm je široka pregledna cesta.. folk pa voz 50.. če bi blo to v SLO bi se sigurno kdo najdu k bi šu več.. tam ni blo nobenega.. sem bil zelo presenečen :D

Objavljeno

pri Medvedu drgac heh

Objavljeno
Ok, sej smo mal bl škrti no k pa ostali... se popravljamo :P :P

ampak, bl škrtih k pa na Primorskem jh pa ni... prideš v izolo, je pa naaaajmanjša pica 6€, na Gorenjskem pa dobiš šeenkrat večjo za 4.5€. Pa ne pretiravam. Pa povej kdo je zdej škrt :naughty: :naughty: :trance_33_sleep:

to da je pica na primorskem 6€ ne pomeni škrtost...to pomeni trženje :) oni vejo da če boš ti hotu jest da boš dau6€...ampak vi gorenci rajš crknete k da greste jest za 6€ :P

Objavljeno
hahaha, evo o tem sem vam govoril----primer čistokrvnega gorenjca---da se bo za čim manjši dnar, čim bolj nažrl, pa magari je pohandrek :D

ne, toje bil primer človeka k se rad fajn nažre z dobro hrano za mal keša :)

a bi ti raje jedel obratno? plačal za 3 zrezke, in dobil enega?

Objavljeno
men se je že čudn zdel v avstriji kuj čez mejo, ko greš proti filahu.. tm je široka pregledna cesta.. folk pa voz 50.. če bi blo to v SLO bi se sigurno kdo najdu k bi šu več.. tam ni blo nobenega.. sem bil zelo presenečen :D

jebeš tako, še vedno mam raje moj maribor, kjer se približno 1/28 voznikov drži omejitev hitrosti in ostalih predpisov... :D

Objavljeno
pri Medvedu drgac heh

lohk da se zgorej imenuje pri medvedu :D

spodej kuj ob cesti je pa še ena njihova restavracija.. isti lastnik itd. :) iste porcije :D

Objavljeno
to da je pica na primorskem 6€ ne pomeni škrtost...to pomeni trženje :) oni vejo da če boš ti hotu jest da boš dau6€...ampak vi gorenci rajš crknete k da greste jest za 6€ :P

to je res....pica za jurja pa pol....kes se to vidu.....pa tiste primorske so pretanke...tko da to niti ni skrtost...s strani gorencou mislm...toj preprosta racunica....sploh se ne najes

Objavljeno

ne... smo šli clo 2x ke jest :naughty: :naughty:

jebeš tako, še vedno mam raje moj maribor, kjer se približno 1/28 voznikov drži omejitev hitrosti in ostalih predpisov... :D

žalostno... :trance_33_sleep:

Objavljeno

mislm da smo še vsi živi.. se prav smo jim nrdil biznis :)

Objavljeno
ne... smo šli clo 2x ke jest :naughty: :naughty:

hehe..ma ne sam tko sm reku..cene majo itak po celi obali PREVISOKE 10000x ...sam kaj čš..k je človk lačn poje use :D tud pico za 10€ ;)

Objavljeno
žalostno... :trance_33_sleep:

v KR ni nč bolš drgač :)

Objavljeno (popravljeno)
ne, toje bil primer človeka k se rad fajn nažre z dobro hrano za mal keša :)

a bi ti raje jedel obratno? plačal za 3 zrezke, in dobil enega?

pri meni je vedno bla v ospredju kvaliteta in ne kvantiteta.... raje jem skromno pa dobro hrano, kot cele kupe poceni dunajskih, raje fukam 2 krat na leto z dobro babo, , kot pa vsaki dan s slabinami kislinami, raje kupim ninjo pa delam pol leta ko budalo, kot pa hyosunga da PRIHRANIM še za na morje s PRIKOLICO :lol1:

- tu se moje razmišljanje loči od vašega, tipično slovenskega :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
pri meni je vedno bla v ospredju kvaliteta in ne kvantiteta.... raje jem skromno pa dobro hrano, kot cele kupe poceni dunajskih, raje fukam 2 krat na leto z dobro babo, , kot pa vsaki dan s slabinami kislinami, raje kupim ninjo pa delam pol leta ko budalo, kot pa hyosunga da PRIHRANIM še za na morje s PRIKOLICO :lol1:

funny :>

Objavljeno

no, pjt ke k "medvedu".. ne boš dobu skromne porcije, ampak veliko :) pa še dobr je za jest.. toj edina restavracija k jo poznam kjer imajo dobro hrano, pa še velik jo dobiš :)

dokaj :D

Objavljeno

Vrjetno jest tisto s Hyosungom letel name.

Husota sem kupil zato, ker nisem nobenmu od staršev hotel težiti za denar, niti si ga nisem hotel sposojati. Saj bi lahko kupil kkšno rs-ko 2000+ letnik za ta denar, ki sem ga dal za Husota, samo, sem se odločil da 2t ne bom imel več. Je to,d a mi je 2x zaribal zadosten razlog se mi zdi. Tako da nisem kupil Hyosunga zato da bi prihranil, ampak ker pač v 125cc klasi ni bilo kaj boljšega - CBRka je majhna, Varadero je itak precenjen... kaj pa pol še ostane 4t? Čoperji? Ne hvala.

Če pa tko pogledaš, nisi (bil) ti nič na boljšem, ko si se vozil s tvojo Jawo naokoli...

Objavljeno

funny but true...no malo več kot dvakrat je že hehe

Objavljeno (popravljeno)
Vrjetno jest tisto s Hyosungom letel name.

Husota sem kupil zato, ker nisem nobenmu od staršev hotel težiti za denar, niti si ga nisem hotel sposojati. Saj bi lahko kupil kkšno rs-ko 2000+ letnik za ta denar, ki sem ga dal za Husota, samo, sem se odločil da 2t ne bom imel več. Je to,d a mi je 2x zaribal zadosten razlog se mi zdi. Tako da nisem kupil Hyosunga zato da bi prihranil, ampak ker pač v 125cc klasi ni bilo kaj boljšega - CBRka je majhna, Varadero je itak precenjen... kaj pa pol še ostane 4t? Čoperji? Ne hvala.

Če pa tko pogledaš, nisi (bil) ti nič na boljšem, ko si se vozil s tvojo Jawo naokoli...

ja ampak jawe si nisem kupo sam ampak so mi ga stari, pač zgolj zaradi potrebe po prevozu in nič druga.... če bi še enkrat bil star 16 let in si sam kupoval motor verjemi da ne bi takega pocna kupo .)

...aja pa ni letelo na tebe, ampak govorim v splošnem

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

- tu se moje razmišljanje loči od vašega, tipično slovenskega :D

:worship: Hehe, nikoli ne razočaraš :) Ideje res take da kapo dol :)

Objavljeno

hey ritke, kva j zdj... kako smo kej? :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!