Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

lj k ma škrge :P

Objavljeno
a si zih da so to taprave slike ker tm k sm jest gledov nej bi bla zx-10r takale

zx10r-2008.jpg

Precej všečna sam vsi japonci morjo pa zajebat z izpuhi :trance_33_sleep:

Objavljeno
Precej všečna sam vsi japonci morjo pa zajebat z izpuhi :trance_33_sleep:

sj je čist ql auspuh :D poj tko al tko kupš enga druzga :P

Objavljeno
sj je čist ql auspuh :D poj tko al tko kupš enga druzga :P

ja kupš če maš denar :whistle:

Objavljeno

Kvaj ti :P A si vidu dons pr telovadbi kva se je dogajal hahahahahaha :D prfox sploh porajta ne :D

P.S. praš za ceno rave ventila :)

Objavljeno

res je

Objavljeno

pa zaenkrat so to itak se vse photoshopi, saj se pa vidi...potem bojo cist drgacni. Enako je bilo lani za GSX-R 1000, kaki grdi so bli vsi photoshopi, zdaj p aje prav lep...

pa pri "CBRki" vidite on ikrogec na tanku itd...pac nekdo se je malo igral... :D

Objavljeno

dons sm vidu orgazma 2x :P

zjutri za v šolo pa pol popoldne...zmer me je prehitu sm biu v avtu :P

pa dons sm vidu tud đerija..ga je kr odperu :D zakva tok cajta rabš da prešaltaš đeri?

Objavljeno

Še ima kdo kake popuste za TC-ja? Al pa kere druge shope.. bi rabil v kratkem eno čelado kupt, pa če bi bil kdo pripravljen posodit.. Lahko na PM.

Hvala!

Objavljeno
dans hoto kupit...nimajo vec nic pametnih stevilk prasci! nisem nic dobo...zastojn hodo!

škoda :glare:

Objavljeno
pa dons sm vidu tud đerija..ga je kr odperu :D zakva tok cajta rabš da prešaltaš đeri?

ma da se vrti pa dere tud :whistle:

Še ima kdo kake popuste za TC-ja? Al pa kere druge shope.. bi rabil v kratkem eno čelado kupt, pa če bi bil kdo pripravljen posodit.. Lahko na PM.

Hvala!

za pivo ti dam jst 10% popust pri TC ju... velja neomejeno cajta :winkiss:

Objavljeno

da đeriju uničm reklamo... v tc-ju ti dajo tko al tko 10% sma če jim rečeš če dajo kej popusta..in ti dajo 10% in to je to :P

zdejdej pa men pivo k smti to povedu :P

Objavljeno

evo...yamaha prodana :OK: drug tedn gre od hiše za 1500€ :D

ampk, jo bom kr pogrešu...moja prva je bla :unsure:

goodbye teens. goodbye teens :cry: :cry:

nikoli pozabljena :doze:

Objavljeno

Prvi tak motor ti tk najbol k srcu pride ...

Važno je da ti je vredo služo! :winkiss:

Objavljeno

Mi nebomo tak veseli :evilgrin:

Objavljeno

ja, sj zato...al me kr mal v prsih tišči :P

k mi je res odlično odslužu

Objavljeno
evo...yamaha prodana :OK: drug tedn gre od hiše za 1500€ :D

ampk, jo bom kr pogrešu...moja prva je bla :unsure:

goodbye teens. goodbye teens :cry: :cry:

nikoli pozabljena :doze:

Pismo si ga hitr prodau, ne pa jst k varaderota prodajam že več k mesc :headbang:

Objavljeno
Pismo si ga hitr prodau, ne pa jst k varaderota prodajam že več k mesc :headbang:

Js sm skutera 3 mesce, pa nakonc prodal za manj kot mi je prvi kupec ponujal :headbang: :closedeyes:

Objavljeno

Nimaš kj, sej js sm ga tud pod ceno dau, samo če se ga hočeš znebit...mislm...sej js če bi meu dnar bi ga obdržu, samo kaj ko s 1500€ nimaš kj...s 3000 si pa že lahko kj pomagaš tako da...ni blo izbire, sicer ga bom težko dal od sebe, moj prvi pač, ki ga nikoli ne pozabiš....ampak vsaka stvar pride pa mine ;)

125 sicer niso čis mrtev razred ampak napol mrtev...praktično za enga starga varaderota dobiš že solidno 600-ko tako da...js sm meu mal sreče, sploh ker je jesen tako da sem veseu da je šou za tak dnar...za 100€ pa tud nism hotu nekej komplicirat, ker bi blo nerealno

js ti sam želim, da čimprej prodaš, seveda ugodno prodaš...

Objavljeno
Nimaš kj, sej js sm ga tud pod ceno dau, samo če se ga hočeš znebit...mislm...sej js če bi meu dnar bi ga obdržu, samo kaj ko s 1500€ nimaš kj...s 3000 si pa že lahko kj pomagaš tako da...ni blo izbire, sicer ga bom težko dal od sebe, moj prvi pač, ki ga nikoli ne pozabiš....ampak vsaka stvar pride pa mine ;)

125 sicer niso čis mrtev razred ampak napol mrtev...praktično za enga starga varaderota dobiš že solidno 600-ko tako da...js sm meu mal sreče, sploh ker je jesen tako da sem veseu da je šou za tak dnar...za 100€ pa tud nism hotu nekej komplicirat, ker bi blo nerealno

js ti sam želim, da čimprej prodaš, seveda ugodno prodaš...

kera zver pa zaj prije k bajti, maš že kaj naglejano???

Objavljeno

A je kdo iz tuki s tanovo RS 125 k hod na Aškerčevo?

Objavljeno

pony expres hehe

Objavljeno
Kvaj ti :P A si vidu dons pr telovadbi kva se je dogajal hahahahahaha :D prfox sploh porajta ne :D

P.S. praš za ceno rave ventila :)

jap :rolleyes: em...ja bom zle prašov :xx:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!