_Fingi_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1:
_LuX_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1: u care :D
Schmid87 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1: :rolleyes:
C4V4L13R Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 kera zver pa zaj prije k bajti, maš že kaj naglejano??? em...nisem še čisto prepričan, ampak 99% pride avto na vrsto, takoj za tem šparanje za motor, tako da...
_Fingi_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 u care :D :rolleyes: a dej no, res se mi zdi zdej k so končn gume do roba :whistle: sam fedr morm na bl trdo naštimat :rolleyes:
PoisonouS Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1: uau!! to bi blo treba :photo: :lol1: a sm lhk zdej tvoj prjatu?? ;) šala!! blagor se teb k se lhk usaj voziš!! :worship: ne pa jst k poslušam kk se drugi furajo!! :cry:
_Fingi_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 uau!! to bi blo treba :photo: :lol1: a sm lhk zdej tvoj prjatu?? ;) šala!! blagor se teb k se lhk usaj voziš!! :worship: ne pa jst k poslušam kk se drugi furajo!! :cry: Ribnla?
PoisonouS Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ribnla? mah ja... jajca od aprilie!! mah sej bo!!
_Fingi_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 mah ja... jajca od aprilie!! mah sej bo!! ne sekirej se preveč... men je cagiva 2x :headbang: maš srečo, zdej k je zima, boš meu cajt poštimat :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 mah ja... jajca od aprilie!! mah sej bo!! sožalje k ti je ribnla :closedeyes:
tomazin Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) uau!! to bi blo treba :photo: :lol1: a sm lhk zdej tvoj prjatu?? ;) šala!! blagor se teb k se lhk usaj voziš!! :worship: ne pa jst k poslušam kk se drugi furajo!! :cry: ja :cry: js mam pa gips na roki, ko me je fuknal :BUA: Popravljeno September 12, 2007. Popravil tomazin
PoisonouS Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 ja :cry: js mam pa gips na roki, ko me je fuknal :BUA: to pa je zlo bedn!! :wacko: :wacko: itq je sezone počas konc, tko da nima veze!!
PoisonouS Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 ne sekirej se preveč...men je cagiva 2x :headbang: maš srečo, zdej k je zima, boš meu cajt poštimat :rolleyes: sej je tud men 2x ribnla letos!! komi zrihtam pa nardim cca. 2k km pa spet crkne!! zdej sm se pa odloču, da ga bom počas rihtu do nasledne sezone in se pač letos ne bom več furu!! sm večji blem je kle, da sm takrat k mi je bat prvič u pi... šou sm kupu novga, z tanovmu je pa isto naredl, sm da mi je zdej še celindr čist spraskal in se ga tud zrihtat ne da več!! :headbang: :headbang: :headbang:
norc 16 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 em...nisem še čisto prepričan, ampak 99% pride avto na vrsto, takoj za tem šparanje za motor, tako da... če si premisliš veš da te čaka mofa doma pri meni samo pohiti ker če ne bom prej gume dol zradiral :P
Schmid87 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 to pa je zlo bedn!! :wacko: :wacko: itq je sezone počas konc, tko da nima veze!! sezone ni nkol konc.. :D
GrCaR Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 sezona se konča 31. 12 in začne 1.1. v novem letu :kva2:
NejcZ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Če nebo snega se bomo pa ja čez novo leto popeljali z motorjem :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 em...nisem še čisto prepričan, ampak 99% pride avto na vrsto, takoj za tem šparanje za motor, tako da... ejeje, škoda, škoda, jaz sn pa mislo da bomo letos vdarli eno bolj moško turo skup hehe :D
k0ci Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 letos še ne, drug let pa ziher (kodobimizpitpress)
Schmid87 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 sezona se konča 31. 12 in začne 1.1. v novem letu :kva2: tako je :)
_Nejkooo_ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 letos še ne, drug let pa ziher (kodobimizpitpress) ja sej za letos sn jaz tud zaklučo, dans sn si še v lojzu kupo stojalo pa še par šprejov, da jo lepo pripravim na zimo pa je to to...pol ko se pa prvi pravi sonček prikaže spomladi pa gasaaa :D
reesko Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 A je kdo iz tuki s tanovo RS 125 k hod na Aškerčevo? tega smtud jst učer vidu z orgazmom k sta se pelala mim bežigrada :P
Matex_46 Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 :evilgrin: Fantje, bil na sejmu mode v Lyonu ( it doesnt get more gay than this :naughty: )
Stroj Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 :evilgrin: Fantje, bil na sejmu mode v Lyonu ( it doesnt get more gay than this :naughty: ) Tole pa sploh ni slabo :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se