Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1:

Objavljeno
Ha, dons je pa ratal s husotam po tački al po štendrju, al po čem, sej ne vem kermu pelat... sm mislu da me bo iz ovinka vrgl, tok me je uzignil/spodnesl... :rolleyes: :yea1:

u care :D

Objavljeno

:rolleyes:

Objavljeno
kera zver pa zaj prije k bajti, maš že kaj naglejano???

em...nisem še čisto prepričan, ampak 99% pride avto na vrsto, takoj za tem šparanje za motor, tako da...

Objavljeno
u care :D
:rolleyes:

a dej no, res se mi zdi zdej k so končn gume do roba :whistle: sam fedr morm na bl trdo naštimat :rolleyes:

Objavljeno

uau!! to bi blo treba :photo: :lol1: a sm lhk zdej tvoj prjatu?? ;) šala!! blagor se teb k se lhk usaj voziš!! :worship: ne pa jst k poslušam kk se drugi furajo!! :cry:

Objavljeno
uau!! to bi blo treba :photo: :lol1: a sm lhk zdej tvoj prjatu?? ;) šala!! blagor se teb k se lhk usaj voziš!! :worship: ne pa jst k poslušam kk se drugi furajo!! :cry:

Ribnla?

Objavljeno
Ribnla?

mah ja... jajca od aprilie!! mah sej bo!!

Objavljeno

ne sekirej se preveč...

men je cagiva 2x :headbang:

maš srečo, zdej k je zima, boš meu cajt poštimat :rolleyes:

Objavljeno

sožalje k ti je ribnla :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

ja :cry: js mam pa gips na roki, ko me je fuknal :BUA:

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno
ja :cry: js mam pa gips na roki, ko me je fuknal :BUA:

to pa je zlo bedn!! :wacko: :wacko: itq je sezone počas konc, tko da nima veze!!

Objavljeno
ne sekirej se preveč...

men je cagiva 2x :headbang:

maš srečo, zdej k je zima, boš meu cajt poštimat :rolleyes:

sej je tud men 2x ribnla letos!! komi zrihtam pa nardim cca. 2k km pa spet crkne!! zdej sm se pa odloču, da ga bom počas rihtu do nasledne sezone in se pač letos ne bom več furu!! sm večji blem je kle, da sm takrat k mi je bat prvič u pi... šou sm kupu novga, z tanovmu je pa isto naredl, sm da mi je zdej še celindr čist spraskal in se ga tud zrihtat ne da več!! :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
em...nisem še čisto prepričan, ampak 99% pride avto na vrsto, takoj za tem šparanje za motor, tako da...

če si premisliš veš da te čaka mofa doma pri meni samo pohiti ker če ne bom prej gume dol zradiral :P

Objavljeno
to pa je zlo bedn!! :wacko: :wacko: itq je sezone počas konc, tko da nima veze!!

sezone ni nkol konc.. :D

Objavljeno

sezona se konča 31. 12 in začne 1.1. v novem letu :kva2:

Objavljeno

Če nebo snega se bomo pa ja čez novo leto popeljali z motorjem :whistle:

Objavljeno

ejeje, škoda, škoda, jaz sn pa mislo da bomo letos vdarli eno bolj moško turo skup hehe :D

Objavljeno

letos še ne, drug let pa ziher (kodobimizpitpress)

Objavljeno
sezona se konča 31. 12 in začne 1.1. v novem letu :kva2:

tako je :)

Objavljeno
letos še ne, drug let pa ziher (kodobimizpitpress)

ja sej za letos sn jaz tud zaklučo, dans sn si še v lojzu kupo stojalo pa še par šprejov, da jo lepo pripravim na zimo pa je to to...pol ko se pa prvi pravi sonček prikaže spomladi pa gasaaa :D

Objavljeno
A je kdo iz tuki s tanovo RS 125 k hod na Aškerčevo?

tega smtud jst učer vidu z orgazmom k sta se pelala mim bežigrada :P

Objavljeno

:evilgrin:

Fantje, bil na sejmu mode v Lyonu ( it doesnt get more gay than this :naughty: )

post-8604-1189666602_thumb.jpg

Objavljeno

nice :D

Objavljeno
:evilgrin:

Fantje, bil na sejmu mode v Lyonu ( it doesnt get more gay than this :naughty: )

Tole pa sploh ni slabo :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!