_Nejkooo_ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 alo pubeci, mam eno vprašanje...dans sn kupo en motul tyre repair, kao zakrpa začasno lukno na gumi, in z njim naj bi se še lahko pelal kakih 100km...torej nardil sem vse tak ko piše v navodilih in kot mi je rekel prodajalec v stupitu... ta šprej sn nastavo v ventilček in napolnil gumo z njim, medtem ko sn jo prej že napumpal na pol, potem sem tudi vrtel kolo tak ko piše v navodilih, in ta pena ki je šla noter v pnevmatiko bi naj čez čas strdela in zafilala luknjo, in to bi naj držalo...no temu seveda ni bilo tako, saj je po nekaj cajta vun iz lukne začelo tečt in se je tista pena spremnila v tekočino namesto da bi strdela (podobno bi naj strdela kot purpen)... in ko sem gumo ponovno nafilal z luftom je spet tak kot ponavadi z istim šusom spuščalo iz one lukne...zaj pa nevem kaj naj nardim, 12 eurov sn itak fukno bek ker to ne deluje, ve kdo morda če sn kaj narobe naredo, al pa če ma kdo kake izkušnje s tem....al pa povejte bilokako idejo kaj naj nardim da bo ta lukna vsaj začasno držala tolk da naredim burnout do konca hehe
JeRn3j Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 zakaj pa rabš polno gumo če delaš burn out :evilgrin: :P
_Nejkooo_ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 zakaj pa rabš polno gumo če delaš burn out :evilgrin: :P ja ker mi puni hakl spušča, ne drži niti 2 min, v garaži pa te valda neom delo burnouta, tolk da se zapelem vun na neko cesto da bi držala
Noiser69 Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Kk zerani so pa Avstrijski policaji Ene 5 min so se še za nami vozli (no 2 sta bla na motorjo), kr naenkrat pa pred rido čez polno črto prvo en prehitevat, pol čez ene 3 min pa še drug na nekem takem nevarnem delo ... pol pa nas kaznujejo (mene še niso na srečo), sebe naj pogledajo ... c.c.c.c mafija :)
NejcZ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Nimaš kaj za delat v Avstriji :krneki:
_LuX_ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Nimaš kaj za delat v Avstriji :krneki: Tm so lepe ceste :D
PoisonouS Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 dej nej mi kšn pošle sliko, k lepo prikazuje kako bi doma naredu stojalo za motor!! tnx :worship: :worship:
Jerry_exc Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 alo pubeci, mam eno vprašanje...dans sn kupo en motul tyre repair, kao zakrpa začasno lukno na gumi, in z njim naj bi se še lahko pelal kakih 100km...torej nardil sem vse tak ko piše v navodilih in kot mi je rekel prodajalec v stupitu... ta šprej sn nastavo v ventilček in napolnil gumo z njim, medtem ko sn jo prej že napumpal na pol, potem sem tudi vrtel kolo tak ko piše v navodilih, in ta pena ki je šla noter v pnevmatiko bi naj čez čas strdela in zafilala luknjo, in to bi naj držalo...no temu seveda ni bilo tako, saj je po nekaj cajta vun iz lukne začelo tečt in se je tista pena spremnila v tekočino namesto da bi strdela (podobno bi naj strdela kot purpen)... in ko sem gumo ponovno nafilal z luftom je spet tak kot ponavadi z istim šusom spuščalo iz one lukne...zaj pa nevem kaj naj nardim, 12 eurov sn itak fukno bek ker to ne deluje, ve kdo morda če sn kaj narobe naredo, al pa če ma kdo kake izkušnje s tem....al pa povejte bilokako idejo kaj naj nardim da bo ta lukna vsaj začasno držala tolk da naredim burnout do konca hehe do vulkanizerja po inekcijo :whistle:
verdinek Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 alo pubeci, mam eno vprašanje...dans sn kupo en motul tyre repair, kao zakrpa začasno lukno na gumi, in z njim naj bi se še lahko pelal kakih 100km...torej nardil sem vse tak ko piše v navodilih in kot mi je rekel prodajalec v stupitu... ta šprej sn nastavo v ventilček in napolnil gumo z njim, medtem ko sn jo prej že napumpal na pol, potem sem tudi vrtel kolo tak ko piše v navodilih, in ta pena ki je šla noter v pnevmatiko bi naj čez čas strdela in zafilala luknjo, in to bi naj držalo...no temu seveda ni bilo tako, saj je po nekaj cajta vun iz lukne začelo tečt in se je tista pena spremnila v tekočino namesto da bi strdela (podobno bi naj strdela kot purpen)... in ko sem gumo ponovno nafilal z luftom je spet tak kot ponavadi z istim šusom spuščalo iz one lukne...zaj pa nevem kaj naj nardim, 12 eurov sn itak fukno bek ker to ne deluje, ve kdo morda če sn kaj narobe naredo, al pa če ma kdo kake izkušnje s tem....al pa povejte bilokako idejo kaj naj nardim da bo ta lukna vsaj začasno držala tolk da naredim burnout do konca hehe včeraj sem kupil ta sprej, pa mi je prodajalec reko da je rok uporabe okoli dveh let pol je pa za vstran vrečt (tudi če je org zapakiran)...... tak da je krivo mogoče to da je prestar :)
frk Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 alo pubeci, mam eno vprašanje...dans sn kupo en motul tyre repair, kao zakrpa začasno lukno na gumi, in z njim naj bi se še lahko pelal kakih 100km...torej nardil sem vse tak ko piše v navodilih in kot mi je rekel prodajalec v stupitu... ta šprej sn nastavo v ventilček in napolnil gumo z njim, medtem ko sn jo prej že napumpal na pol, potem sem tudi vrtel kolo tak ko piše v navodilih, in ta pena ki je šla noter v pnevmatiko bi naj čez čas strdela in zafilala luknjo, in to bi naj držalo...no temu seveda ni bilo tako, saj je po nekaj cajta vun iz lukne začelo tečt in se je tista pena spremnila v tekočino namesto da bi strdela (podobno bi naj strdela kot purpen)... in ko sem gumo ponovno nafilal z luftom je spet tak kot ponavadi z istim šusom spuščalo iz one lukne...zaj pa nevem kaj naj nardim, 12 eurov sn itak fukno bek ker to ne deluje, ve kdo morda če sn kaj narobe naredo, al pa če ma kdo kake izkušnje s tem....al pa povejte bilokako idejo kaj naj nardim da bo ta lukna vsaj začasno držala tolk da naredim burnout do konca hehe mislim da bi najcene skozi prišo če bi si samo zračnico kupo.. en burnout pa bo ja zdržala :D samo vprašanje je če bi pol lahko ventil tam ven potegno :?
k0ci Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 ni šans da bi kako zračnico rinu spodaj :slap: guma ne bo lepo sedla na feltno ker imaš tubeless type feltno
Stroj Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 mislim da bi najcene skozi prišo če bi si samo zračnico kupo.. en burnout pa bo ja zdržala :D samo vprašanje je če bi pol lahko ventil tam ven potegno :? Ne boš vrjel...ninja ma tubeless gume :winkiss:
frk Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Ne boš vrjel...ninja ma tubeless gume :winkiss: no shit sherlock.. valda da vem da ima pnevmatike brez zračnice.. avti tud majo pnevmatike brez zračnice, če pa gumo preluknaš pa daš zračnico not pa voziš naprej..
k0ci Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 avto je avto, motor pa motor saj se da avto tut peljat z tisto tanko rezervno gumo, a se da potem motor tudi :hmm:
JeRn3j Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 avto je avto, motor pa motor saj se da avto tut peljat z tisto tanko rezervno gumo, a se da potem motor tudi :hmm: ja tud na motor se da dat zračnco... sam pomojem je 2x bolj nevarno kot enekcija...
JMatic Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 jest sm pelou gumo k vulkanizerju pa mi je postimal za jurja pa pol Bsit
_Fingi_ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 dej nej mi kšn pošle sliko, k lepo prikazuje kako bi doma naredu stojalo za motor!! tnx :worship: :worship: jest sm tkole naredu, pa fotr ma tud tko narjen... pa čist lepo opravlja nalogo :worship: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...st&id=91655 btw, kako se recimo v večih postih uporabi ena priponka? recimo, da nebi v vsaki temi posebej objavlov pa nalagov isto sliko, bi dal sam kkšn link al neki?
Roky Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 www.shrani.si , www.imageshack.us ipd...Naložiš sliko gor in prilimaš link v temo, če to mislš.
_Fingi_ Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 www.shrani.si , www.imageshack.us ipd...Naložiš sliko gor in prilimaš link v temo, če to mislš. ne... k ti na motosvet naložiš eno priponko... in se doda zravn k objavi... da bi tisto priponko lahko večkrat uporabil... PRIMER: , enkrat sem naložil okoli 15 slik, pa ponesreči zaprl mozillo... in pač, objava ni bila objavljena, priponke so bile pa shranjene in sem lahko do njih dostopal preko nadzornega centra. Samo nisem vedel kako naj jih uporabim. lahko noč :worship:
Dolenc™ Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Naloži slike v album, pa pol linkej do tam kokerkrat ti paše.
JMatic Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 dodaj odgovor....browse...poisces slikco....nalozi....ponovis nkrat uporabi trenutne priponke (n) pa tiso slikco k je + zravn narisan upam da si to hotu
_Nejkooo_ Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 jest sm pelou gumo k vulkanizerju pa mi je postimal za jurja pa pol Bsit ja kak pri pizdi materni naj peljem, če je tak vlka luknja da mi v minuti spusti oz mi s kompresorom ne gre niti nafilat do konca ker sproti spušča....cele kole dol jemat pa vulkanizeru nostit pa pol spet gor pa niam ne cajta niti se mi ne da :D....sej pravim tolko da bi jo samo usposobo da bi jo skuro lahko nekje pošteno do konca :D
JMatic Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 (popravljeno) ja kak pri pizdi materni naj peljem, če je tak vlka luknja da mi v minuti spusti oz mi s kompresorom ne gre niti nafilat do konca ker sproti spušča....cele kole dol jemat pa vulkanizeru nostit pa pol spet gor pa niam ne cajta niti se mi ne da :D....sej pravim tolko da bi jo samo usposobo da bi jo skuro lahko nekje pošteno do konca :D ha jebat ga pol....gumo dol pa hodi misko, ker prazne pa tut neos mogu skurt Popravljeno September 14, 2007. Popravil mitofreak
Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 ha jebat ga pol....gumo dol pa hodi misko, ker prazne pa tut neos mogu skurt če se ti pa glih ne da hodt, jo pa zafurej z avtam.. :D maš kr ene par možnosti.. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se