_Nejkooo_ Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 glede na to da v oni temi gume, še ni odgovora bom še sem kopiral hehe: aha, zaj me pa še zanima, če zdaj po vsem tem kar sem naredil (iztisnil to sranje noter), če pustim gumo v mirovanju čez zimo, je kaka možnost da potem spomladi ko bom menjaval gume, da bi slučajno to sranje ki je noter kakorkoli škodovalo feltni, ker bo zaj namreč čez zimo stalo noter v pnevmatiki- zaj nevem kak to zgleda ko vzamejo pnevmatiko dol, verjetno jeta pena še v notranjosti pa jo je treba ven spravit ko se centrira nova guma gor al kak je s tem.... v glavnem, zanima me če to škoduje feltni če je dalj časa noter ( da bi razžiralo ali kaj podobnega)???
norc 16 Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 glede na to da v oni temi gume, še ni odgovora bom še sem kopiral hehe: aha, zaj me pa še zanima, če zdaj po vsem tem kar sem naredil (iztisnil to sranje noter), če pustim gumo v mirovanju čez zimo, je kaka možnost da potem spomladi ko bom menjaval gume, da bi slučajno to sranje ki je noter kakorkoli škodovalo feltni, ker bo zaj namreč čez zimo stalo noter v pnevmatiki- zaj nevem kak to zgleda ko vzamejo pnevmatiko dol, verjetno jeta pena še v notranjosti pa jo je treba ven spravit ko se centrira nova guma gor al kak je s tem.... v glavnem, zanima me če to škoduje feltni če je dalj časa noter ( da bi razžiralo ali kaj podobnega)??? razžira nena samo ti pa zasere felno da bvz se boš mogo kako uro dve jebat da jo boš pol spucal
_Nejkooo_ Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 (popravljeno) razžira nena samo ti pa zasere felno da bvz se boš mogo kako uro dve jebat da jo boš pol spucal naj se jebe vulkanizer, ko bo dol jemal, bom mu že reko :D.... no glavno da ne nardi kake škode Popravljeno September 14, 2007. Popravil _Nejko_
_Fingi_ Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Haaa :kva2: :kva2: Kukeca sm srečal u Ljubljani... kaj zej štajerci, zakaj se niste organiziral pa bi vs več pršlo :doze: :P (Kukec je bil čiiist na glavo :grim :grim ) Reesko, s tabo se pa sploh ne da zmet da bi se dobil... :grrr
Roky Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Kukec je komi še stavu :lol1:
kukec1 Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 ti se boš meni smejal ja.. sam glih tist trenutek sem bil najbol urezan
Ven0m Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 ti se boš meni smejal ja.. sam glih tist trenutek sem bil najbol urezan Kukec a si tut tokrat kj plavu??
Čamac Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 mene sta pa reesko pa kukec klicala da smo si povedali par ljubezenskih :blush: drugače pa sem mislo da je danes ta čaga v lj :angry: včeraj popoldan sem komaj komp usposobo vi pa ste že bli na vlaku :glare:
kukec1 Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 Kukec a si tut tokrat kj plavu?? ne ne.. sam zibal semse kot, da bi biu na ladji :D
Gizmo_ Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 ne ne.. sam zibal semse kot, da bi biu na ladji :D mamo filmčk posnet...:)
Gixxer Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 kaj ve kdo mogoce, ki bi dobo tisto zadnjo luc za mojga suzukija, ki ma kao vgrajene smernike? Enkrat je menda en prodajal taksne luci na avtnet, samo zdaj ga ni vec...
kukec1 Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 (popravljeno) tu aja ni ista.... Popravljeno September 15, 2007. Popravil kukec1
Noiser69 Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 uuuu kolk mam za povedat ... :D Golica je itak zakon, to ž tk vemo ... :D Dans sm jo naskočo, v Dravogrado na OMVju sm sreču 2 Huskvarni (ena bol star enduro, ena pa hard supermoto)... no pa se pelemo, me pocakata malo (pocasn pa to) pa gledam js enga ud njiju ... zadna luc z trakom prleplena na blatnik, tablice sploh ni blo ... se prpelemo na mejo ... pa vidim da ma uni tablo našravfano na blatnik odznotra, pa stoji tk pred mni, pa odpelemo pa ga policaj tk cudno gleda ... se vozimo malo ... kr naenkrat pa sirene zada ... plave lučke ... ewo smo že meli morske pse na hrbtu ... se ustavimo ... gledajo unmo motor ... mu težijo neka (avstriski kiflni) pa si še js podrobneje ogledam motor ... hehe slike (al kk se z tstim gumam rece) nc profila ... policaj rece (po nemsko) znucane so na strani :lol1: gleda kje je tabla ... jo vidi se zacne bunit neka, zmigovcov ni mev, luc je bla prleplena zada gr ... je sam rek ti gres z nami nazaj ... no se js pelem na Golico pa pride un njegov frend grta pole, pa je povedo da je mogo uni placat 25 € ker je bla tabla na nevidnem mestu ... so še kr zahrbtni ti prasci, namst da bi mu že na meji reko da naj kr ostane v SLO ... :headbang: No ena prigoda :)
_Nejkooo_ Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 uuuu kolk mam za povedat ... :D Golica je itak zakon, to ž tk vemo ... :D Dans sm jo naskočo, v Dravogrado na OMVju sm sreču 2 Huskvarni (ena bol star enduro, ena pa hard supermoto)... no pa se pelemo, me pocakata malo (pocasn pa to) pa gledam js enga ud njiju ... zadna luc z trakom prleplena na blatnik, tablice sploh ni blo ... se prpelemo na mejo ... pa vidim da ma uni tablo našravfano na blatnik odznotra, pa stoji tk pred mni, pa odpelemo pa ga policaj tk cudno gleda ... se vozimo malo ... kr naenkrat pa sirene zada ... plave lučke ... ewo smo že meli morske pse na hrbtu ... se ustavimo ... gledajo unmo motor ... mu težijo neka (avstriski kiflni) pa si še js podrobneje ogledam motor ... hehe slike (al kk se z tstim gumam rece) nc profila ... policaj rece (po nemsko) znucane so na strani :lol1: gleda kje je tabla ... jo vidi se zacne bunit neka, zmigovcov ni mev, luc je bla prleplena zada gr ... je sam rek ti gres z nami nazaj ... no se js pelem na Golico pa pride un njegov frend grta pole, pa je povedo da je mogo uni placat 25 € ker je bla tabla na nevidnem mestu ... so še kr zahrbtni ti prasci, namst da bi mu že na meji reko da naj kr ostane v SLO ... :headbang: No ena prigoda :) kaj vi na koroškem ste sami težkometalci al kaj :kva2: :headbang: :D
GrCaR Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 uuuu kolk mam za povedat ... :D Golica je itak zakon, to ž tk vemo ... :D Dans sm jo naskočo, v Dravogrado na OMVju sm sreču 2 Huskvarni (ena bol star enduro, ena pa hard supermoto)... no pa se pelemo, me pocakata malo (pocasn pa to) pa gledam js enga ud njiju ... zadna luc z trakom prleplena na blatnik, tablice sploh ni blo ... se prpelemo na mejo ... pa vidim da ma uni tablo našravfano na blatnik odznotra, pa stoji tk pred mni, pa odpelemo pa ga policaj tk cudno gleda ... se vozimo malo ... kr naenkrat pa sirene zada ... plave lučke ... ewo smo že meli morske pse na hrbtu ... se ustavimo ... gledajo unmo motor ... mu težijo neka (avstriski kiflni) pa si še js podrobneje ogledam motor ... hehe slike (al kk se z tstim gumam rece) nc profila ... policaj rece (po nemsko) znucane so na strani :lol1: gleda kje je tabla ... jo vidi se zacne bunit neka, zmigovcov ni mev, luc je bla prleplena zada gr ... je sam rek ti gres z nami nazaj ... no se js pelem na Golico pa pride un njegov frend grta pole, pa je povedo da je mogo uni placat 25 € ker je bla tabla na nevidnem mestu ... so še kr zahrbtni ti prasci, namst da bi mu že na meji reko da naj kr ostane v SLO ... :headbang: No ena prigoda :) Svetujem ponovni obisk osnovne šole, da te naučijo pisat, ker zgleda da si use ure slovenščine prešpricov :slap: Če pa znaš vsak kolkrtolk slovnično pisat, se pa naslednič potrud.
Schmid87 Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 scene :D http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...915_3105637.php
Roky Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 scene :D http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...915_3105637.php Sam tole more bit pa gadno :wacko:
D_u_H_e_C Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 pri nas sta bli v 2 dneh 2 prometni nesreči na čist istem mestu...predvčerajšnim so se zabili skup trije avti in so jo odnesli z majnšimi razbitinami...dans pa se peljem iz diskoteke in za rešilcem na postli vidim enga moškega z preklano celo desno nogo s tem da mu je dosti melsa falilo gor :/...zravn tega pa je biu cel krvav in cel zjeban za videt...zgleda da ga je kdo rukno z avtom pa spizdo...kak se zadne čase eni furajo je že pa tut katastrofa :unsure:
vRider Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 DUCATI POWAHHH!!! :yea1: :naughty: :naughty:
Čamac Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 DUCATI POWAHHH!!! :yea1: :naughty: :naughty: :worship: :worship: :worship:
norc 16 Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 DUCATI POWAHHH!!! :yea1: :naughty: :naughty: rossi power
vRider Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 No ja... Svaka čast Rossiju, dobr je vozu... Ampak prvak bo še vseen Stoner!!! :naughty:
Noiser69 Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 No ja... Svaka čast Rossiju, dobr je vozu... Ampak prvak bo še vseen Stoner!!! :naughty: STONER :worship: :hooray:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se