Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Lepo da veste :) Aja roky učer smo se pa srečal ane hehe...sam sm mogu jst sam gledat k sm biu brez motorja pa nč vozt :( Ja ja sm te šele poj porajtov :D S kom si pa to bil,nism dobr vidu? Matex čestitam za nakup pa glej, da jo enkrat na Zbilje prpeleš pokazat :naughty:
Ven0m Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 ne nism zbolu, sam itak če vozm, ne pijem, pa tut da se ga nabijm na pouno, mi ne predstavla kkšnga velizga užitka. Tko da od 27.4 ne pijm čist nč alkota, pa se čist dobr počutm :lol: a ti pa še ne razmišlaš, da bi nehu? Veš kok se pršpara :P Jz nehu??? Hehe še bolši vic!! :D Jz bom pil dokler me ne bo pobral al od hitrosti al mi bojo pa jetra razpala! LOL če cilam tak mam še 2 let lajfa max :D
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Ja ja sm te šele poj porajtov :D S kom si pa to bil,nism dobr vidu? Matex čestitam za nakup pa glej, da jo enkrat na Zbilje prpeleš pokazat :naughty: Mah biu sm neki bolan pol sm šov pa iz fotrom pa mt na morje, pa sm nazaj grede reku fotru d nej se mal na planin ustav...sej tak lep vreme biu, usi na motorjih jst pa ne, sm mislu d se bom zjoku hehe
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Mah biu sm neki bolan pol sm šov pa iz fotrom pa mt na morje, pa sm nazaj grede reku fotru d nej se mal na planin ustav...sej tak lep vreme biu, usi na motorjih jst pa ne, sm mislu d se bom zjoku hehe Tud jest sm neki prehlajen,krneki :trance_33_sleep:
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Tud jest sm neki prehlajen,krneki :trance_33_sleep: Mah sej upam d bo ta vikend še kej lep vreme, pa d grem še iz motorjem kej na ride tačke zbrust :whistle:
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Mah sej upam d bo ta vikend še kej lep vreme, pa d grem še iz motorjem kej na ride tačke zbrust :whistle: Mi pa vrjetn na mobikrog :unsure:
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Mi pa vrjetn na mobikrog :unsure: Lepo to, a to greste iz ridaši :)
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Lepo to, a to greste iz ridaši :) Vrjetn ja :) bomo še vidl, tud za vreme neki slab kaže,ampak pustmo se presenett :)
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Vrjetn ja :) bomo še vidl, tud za vreme neki slab kaže,ampak pustmo se presenett :) Pol ga pa dobr kolenčki :naughty: no sej za čez viknd ne kaže glih ne vem kok slabo edin ekstremno toplo ne bo več tok...
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Pol ga pa dobr kolenčki :naughty: no sej za čez viknd ne kaže glih ne vem kok slabo edin ekstremno toplo ne bo več tok... Če se neboš mel nikamor za dat pejt pa magar z nami ane,sej nismo še 100%, da gremo ampak zame obstaja velika možnost, da grem razn, če pride kej vmes :) Tale vreme je čist preveč čudn ratov,nepredvidljiv :BUA:
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Če se neboš mel nikamor za dat pejt pa magar z nami ane,sej nismo še 100%, da gremo ampak zame obstaja velika možnost, da grem razn, če pride kej vmes :) Tale vreme je čist preveč čudn ratov,nepredvidljiv :BUA: če mi velik plačaš bom spremenu vreme :whistle:
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 če mi velik plačaš bom spremenu vreme :whistle: Haha :P in kako boš to naredu? :whistle: a boš pihov, da bo oblake odnesl akva? :D
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Če se neboš mel nikamor za dat pejt pa magar z nami ane,sej nismo še 100%, da gremo ampak zame obstaja velika možnost, da grem razn, če pride kej vmes :) Tale vreme je čist preveč čudn ratov,nepredvidljiv :BUA: Jah ne vem...lej če bo vreme lohk pokličš pa se bomo zmenil ane, drugač bi šov...pa matex ti bi tud lohk zravn letu če bi se res šlo :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Jah ne vem...lej če bo vreme lohk pokličš pa se bomo zmenil ane, drugač bi šov...pa matex ti bi tud lohk zravn letu če bi se res šlo :evilgrin: No prek MSN-ja mi sporoč, al me pa poklič, če se bo tja letel.
k0ci Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 evo en filmček z mobikroga: ni lih neki super zmontirano ker sem prvič to delal :blush:
_N3jC_ Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Matex ti sporočim, če bo Roky men hehe Drugač se mormo pa nekam nujno jit pelat skup iz tisto tvojo novo lepo movistarko :naughty: Aja pa Koci ful dobr ga pelš :worship:
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Haha :P in kako boš to naredu? :whistle: a boš pihov, da bo oblake odnesl akva? :D nop.. ampak moj frend je Chuck Norris :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Aja pa Koci ful dobr ga pelš :worship: res je :worship: , pa še fajn je zmontiran muvi :)
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Matex ti sporočim, če bo Roky men hehe Drugač se mormo pa nekam nujno jit pelat skup iz tisto tvojo novo lepo movistarko :naughty: Aja pa Koci ful dobr ga pelš :worship: Veš da ti sporočim :) Fifty ti bi šu ande?
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Veš da ti sporočim :)Fifty ti bi šu ande? nism čist 100% :D bom vidu en dan pred tem :P
Roky Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 nism čist 100% :D bom vidu en dan pred tem :P No sej pr men tud ni 100% ampak prašam zgolj informativno :)
C4V4L13R Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Mater k0ci, vidm da sam še za mobi živiš :OK: da se nouš preveč navadu, se pol drgje nouš znou pelat hehe :P svaka čast drugač :worship: upam da bo do druzga leta še možno kje kako podobno srečanje ;) a dnevi piva so uspel? sm biu mau preveč zmatran, da bi šou pogledat :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 fantje, kuko nj tole dol uzamem? to je drgač tole (le da tista veliko večja) -----> pr prvem zobniku je bla tale ta manjša, in sm jo dou nekak dol.. tele tavelke (pri zadnjem zobniku) pa ne morem..
Irencko Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 hey ritke :lol: KAČJE RIDE TEAM PRESENTS: PANORAMSKA VOŽNJA PO NOTRANJSKI, KRASU, BRDIH IN GORENJSKI V NEDELJO 23. SEPTEMBRA 2007! ZARADI PRITOŽB NA RAČUN MAKADAMSKEGA ODSEKA SMO IZ NAČRTA POTI ČRTALI VOŽNJO ČEZ RAKITNO! SKUPAJ JE OSTALO CCA. 280 km. OPIS POTI: (časovnica velja za "panoramsko skupino - predvidena povprečna hitrost 60 km/h) Zborno mesto je okrepčevalnica "Nad velbi" v Planini pri Rakeku od 09:00 dalje (ŠTART ob 10:00) Unec - 10:05 (5 km) Postojna - 10:20 (10 km) Pavza: obisk stranišča in oskrba z gorivom, ipd. (odhod ob 11:00) Hrašče - 11:05 (5 km) Senožeče - 11:20 (15 km) Divaca - 11:30 (9 km) Lipica - 11:40 (10 km) Sežana - 11:45 (5 km) Dutovlje - 11:55 (9 km) Komen - 12:10 (12 km) Kostanjevica na Krasu - 12:20 (10 km) Šempeter - 12:40 (19 km) Solkan - 12:50 (6 km) Šmartno - 13:05 (13 km) Ročinj - 13:30 (20 km) Most na Soči - 13:40 (13 km) Pavza: kosilo, točenje goriva, itd. (odhod ob 15:30) Baca pri Modreju - 15:35 (5 km) Bohinjska Bistrica - 16:25 (45 km) Bled - 16:45 (20 km) Zbilje - 17:30 (45 km) Pavza: večerna kavica, klepet, pijača in slovo od nekaterih (odhod ob 19:00, oz. po želji) Nadaljujemo mimo Ljubljane (obvoznica), Brezovica, Vrhnika, ... in domov oz. proti Planini Zaključek: predvidoma okoli 20:00 na izhodiščnem mestu. VOZI SE V DVEH KOLONAH!!! V ENI KOLONI VOZIJO HITREJŠI (predvsem SS) MOTOCIKLISTI (PO ŽELJI) V DRUGI PA "PANORAMCI"!!! PANORAMSKA SKUPINA: Vodja kolone: @PikiJapok Prvi par: @Sanda7 & Irencko ... ... ... Zadnji par: @Maus & Shadddow88 HITRA SKUPINA: Vodja kolone: @DeX Rep: @Condor Kosilo bomo imeli v Mostu na Soči. Prosim da napišete, ali želite tudi kosilo... Če nas bo veliko, lahko zorganiziram "popust". Nekako sem imel v mislih, da bi se naročilo "navaden menu" in "vegeterjanski menu". Prijave zbira @Irencko preko zasebnih sporočil. VABLJENI!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se