kukec1 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 fantje, kuko nj tole dol uzamem? to je drgač tole (le da tista veliko večja) -----> pr prvem zobniku je bla tale ta manjša, in sm jo dou nekak dol.. tele tavelke (pri zadnjem zobniku) pa ne morem.. z špic cvangami :D
_Fingi_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Drgač k s temi klešami k sm ti reku pomoje ne bo šlo :trance_33_sleep: tk da če se ti da do sm zapelat, ni problema, jih dobiš :)
irency Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 evo en filmček z mobikroga: ni lih neki super zmontirano ker sem prvič to delal :blush: Res ga fajn zalagaš :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Drgač k s temi klešami k sm ti reku pomoje ne bo šlo :trance_33_sleep: tk da če se ti da do sm zapelat, ni problema, jih dobiš :) yap, ker js mam doma sam tiste k ti skupi povlečejo, nimam pa tistih ki bi dale to narazen :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 fingi tnx za tiste kleše, mi je poj ratal tist zrihtat :OK: zdj je pa nou problem.. :glare: fotr je biu neki cajta nazaj pametn preveč, pa je šu kr zategvt tist šrauf k lohk reguliraš kok je ketna našponana, in sm opazu d je zjebou navoj.. zdj gre pa šrauf max. 1/3 notr, poj se pa neha navijat :glare: fotr pametn.. tko da zdj nevem. pumoje ni glih pametn it delat nov navoj notr.. za kšno drugo varianto pa nebi vedu.
D_u_H_e_C Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 fingi tnx za tiste kleše, mi je poj ratal tist zrihtat :OK: zdj je pa nou problem.. :glare: fotr je biu neki cajta nazaj pametn preveč, pa je šu kr zategvt tist šrauf k lohk reguliraš kok je ketna našponana, in sm opazu d je zjebou navoj.. zdj gre pa šrauf max. 1/3 notr, poj se pa neha navijat :glare: fotr pametn.. tko da zdj nevem. pumoje ni glih pametn it delat nov navoj notr.. za kšno drugo varianto pa nebi vedu. en nasvet :) tisto celo iglo vzemi ven, nesi keremu majstru da ti naredi novo, jo daš nazaj not in je problem rešen... to so meni na servisu nardili ko je biu na eni strani španar mal zlaman pa navoj uničen...dela je za 15-20 min pa več ko 5€ te ziher neo prišlo :)
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 en nasvet :) tisto celo iglo vzemi ven, nesi keremu majstru da ti naredi novo, jo daš nazaj not in je problem rešen...to so meni na servisu nardili ko je biu na eni strani španar mal zlaman pa navoj uničen...dela je za 15-20 min pa več ko 5€ te ziher neo prišlo :) ampak šrauf je OK, notri je navoj zjeban.. :) ker na šraufu so bli kr opilki :closedeyes: ker šrauf lahko dam ven normalno, le potem ko ga notri dajem se pri kakšni 1/3 ustavi in vrti v prazno. fotr ma zdele srečo da je v nemčiji.. če ne bi ga napizdu k vola :)
_Fingi_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Fifty, ni problema za klešče, sm ti reku da bo šlo :naughty: Drgač mam pa tle doma en komplet teh svedrov al kaj so to za navoj urezvt/popravlat, samo je velik pa ne morm okol posojat,tk da ti vrjetno ne pomaga prov velik :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Fifty, ni problema za klešče, sm ti reku da bo šlo :naughty: Drgač mam pa tle doma en komplet teh svedrov al kaj so to za navoj urezvt/popravlat, samo je velik pa ne morm okol posojat,tk da ti vrjetno ne pomaga prov velik :rolleyes: mah sj bom vidu kuko bo ko bom dau gumo nazaj gor.. ampak verjetno bo treba tist šrauf kj uporabt.. kriza. bomo vidl v kakšnem položaju bo ketna :whistle: jah, to so pa fotri ane.. "old sql" varjanta.. use neki na silo, poj pa zjebe :)
Matex_46 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 k0ci, katere gume ti furaš? pa povej mau filing?
k0ci Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 ja trenutno furam dunlop qualifier, katere sem dobil nove na motorju ob nakupu hm kaj čem pa povedat........ne morem kaj dosti ker drugih še nisem vozil, mislim pa da bi se lahko bolj držale ceste kot se... naslednje gume bodo ali michelin pilot power ali pa qualifier rr, kar bom dobil ceneje se pa pozna da so bile dosti vožene na mobiju ker je leva stran pobrana do indikatorjev, desna pa ima še mm profila tako da študiram ali bi jih obrnil :hmm:
_LuX_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 evo pa sm prsu dam glih iz voznje :D , jutr pa se glavno skoz dam pol pa gasa :OK:
Matex_46 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 ja trenutno furam dunlop qualifier, katere sem dobil nove na motorju ob nakupu hm kaj čem pa povedat........ne morem kaj dosti ker drugih še nisem vozil, mislim pa da bi se lahko bolj držale ceste kot se... naslednje gume bodo ali michelin pilot power ali pa qualifier rr, kar bom dobil ceneje se pa pozna da so bile dosti vožene na mobiju ker je leva stran pobrana do indikatorjev, desna pa ima še mm profila tako da študiram ali bi jih obrnil :hmm: aha, raje jih ne obračaj, se mi zdi, da ni pametno. Kaj pa bridgestone, te nič ne mika?
Noiser69 Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 evo pa sm prsu dam glih iz voznje :D , jutr pa se glavno skoz dam pol pa gasa :OK: Vso srečo! :)
rs fan Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 pebi tule sm se jst furu v soboto morm rečt da je sprememba šit tole vreme http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...918_3105804.php
_Fingi_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 pebi tule sm se jst furu v soboto morm rečt da je sprememba šit tole vreme http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...918_3105804.php o gadno :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :headbang: Škoda tole za bolnico Franja... so mel kr fajn poštiman tm :worship:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 mah sj bom vidu kuko bo ko bom dau gumo nazaj gor.. ampak verjetno bo treba tist šrauf kj uporabt.. kriza. bomo vidl v kakšnem položaju bo ketna :whistle: jah, to so pa fotri ane.. "old sql" varjanta.. use neki na silo, poj pa zjebe :) to sam uzem svedr za navoj urezat isto velk kukr je zdej navoj... varjetn kšn M6 pa ga mal z olam namaž pa lepo pocas skos navi pa spihej pa bo ;)
_LuX_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 o gadno :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :headbang: Škoda tole za bolnico Franja... so mel kr fajn poštiman tm :worship: Ma dej gadno je po cel slovenij, baje je tud zdej nasa cesta zaprta
Roky Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Ma dej gadno je po cel slovenij, baje je tud zdej nasa cesta zaprta Pejt pogledat haha :D
NejcZ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Veš kako je pr nam.. zle bo počas savinja šla čez vse... :headbang: Pizda pa to ej :unsure:
_LuX_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 Pejt pogledat haha :D ja to mi je ze en reku k mi joka po msn da mu mtka dam ne more :slap:
_Fingi_ Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 ja to mi je ze en reku k mi joka po msn da mu mtka dam ne more :slap: haha :krneki: sej ti maš enduro, ni problema tud če 3/4 ceste manjka :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno September 18, 2007 Objavljeno September 18, 2007 haha :krneki: sej ti maš enduro, ni problema tud če 3/4 ceste manjka :whistle: :whistle: Še bolš je...Sam mal več moči bi rabu za 3/4 ceste :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se