_N3jC_ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 a si predstavlaš tko na 24ur recimo glih snemajo kašne poplave so.. in tist cajt gre en čez ulco z vodnmu skutrjam.. bilo bi fajn za vidt :whistle: Bi kr hudo zgledal ja...pol k bi že use ceste poplavl bi ceste označil sam iz unimi plavajočimi zastavcami k na progi haha nova prevozna sredstva :kva2:
_N3jC_ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 A si predstavlaš, da bi se na Zbilje po unmu klancu prpelov z jet skyem hahaha pa ga pustu tm pred teraso parkiranga :D na teras pa una "kleopatra" kelnarca k nebi mogla nkamr :naughty: uuuf :whistle: Jaja k bo kkšn vesoln potop se bo lohk kej tazga zgodil :lol1:
k0ci Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 ka niso yet ski motorne sani, vodni skuter pa sea doo :hmm:
NejcZ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Poglej mal na YouTube, tud Jet Ski gre po vodi :D :worship:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 ka niso yet ski motorne sani, vodni skuter pa sea doo :hmm: lih obratn je. yet ski je vodni skuter SKI doo pa motorne sani
NejcZ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 No pol pa mojo izjavo tud obrnite :unsure:
k0ci Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 lih obratn je. yet ski je vodni skuter SKI doo pa motorne sani no tako ja se mi je zdel d sm neki pomešal :OK:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 evo polplavo na nasmu dvorisu dons popoldne :rolleyes: dvorisce cist pod vodo na cest v ozadju pa potok :unsure: poj k je pa vode mal zmankal so pa ostal nasipi peska po cest... kej takga jest se nism vidu :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 A si predstavlaš, da bi se na Zbilje po unmu klancu prpelov z jet skyem hahaha pa ga pustu tm pred teraso parkiranga :D na teras pa una "kleopatra" kelnarca k nebi mogla nkamr :naughty: uuuf :whistle: ti bi se kr po klancu dol pelou? :D kam pa od kod bi pa pršla vsa voda? :D vrjetn neb blo več klanca k bi enkrat use poplavl :D
Gixxer Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 v celju oz. arclinu ko je moja seka doma, majo tud pol metra vode ze v kleti... :blink:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 me prou zanima kašni bojo ju3 kj posnetki pr 24ur.. P.S. štajerci, a je kdo poznou tistga k je umrl na maturancu.. hodu je pa na ginazijo III. toj kr šok za tastare recmo.. gre mulc uživat, poj pa dobijo novico da je sin padu iz balkona in umru.
_N3jC_ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 lih obratn je. yet ski je vodni skuter SKI doo pa motorne sani A ni sea doo sam model od bombarderja...
Gixxer Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 me prou zanima kašni bojo ju3 kj posnetki pr 24ur.. P.S. štajerci, a je kdo poznou tistga k je umrl na maturancu.. hodu je pa na ginazijo III. toj kr šok za tastare recmo.. gre mulc uživat, poj pa dobijo novico da je sin padu iz balkona in umru. ja...moj sososolec iz osnovne sole... :BUA:
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 v celju oz. arclinu ko je moja seka doma, majo tud pol metra vode ze v kleti... :blink: moja sestra je pa iz stražišča (bliz kranja) pa ma v kleti ukol 30cm vode.. poj je pa mene klicala kva nj nrdi.. ker je sama doma :D poj sm ji pa reku nj gasilce pokliče.. in jih je res :D haha zdj pa nevem kva so gasilci kj nrdil :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 edin prov gasilce poklicat... pridejo z cevjo pa crpalko pa se klet sprazne :) tle v okolici to delajo ze cev dan... na sreco mamo mi mal dvignen okol hise tko da nm ni klet zalil :whistle:
_Fingi_ Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 moja sestra je pa iz stražišča (bliz kranja) pa ma v kleti ukol 30cm vode.. poj je pa mene klicala kva nj nrdi.. ker je sama doma :D poj sm ji pa reku nj gasilce pokliče.. in jih je res :D haha zdj pa nevem kva so gasilci kj nrdil :whistle: mi nimamo nč :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Fak, morm jest tud pogledat, da nau RSka jutr na hrbt obrnjena plavala k ena mrtva riba :unsure: :D
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 mi nimamo nč :whistle: :whistle: ti si itak gor na klancu :D
Gixxer Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 KLIK :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 ej Roky, zdj morva probat kolk ma kdo končno.. men se tko zdi k da mi gre zlo velik počasnej.. nevem pa kolk mi gre hitr ker mi števc ne dela :P tko da.. mislm da sva zdj kr izenačena. :) ker ko imam v šensti imam filing da je šele v peti.. in hočem šaltnt pa pač ne gre.. ker je že v šesti.. :) pumoje mi gre gr dost počasnej..
Gixxer Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 ej Roky, zdj morva probat kolk ma kdo končno.. men se tko zdi k da mi gre zlo velik počasnej.. nevem pa kolk mi gre hitr ker mi števc ne dela :P tko da.. mislm da sva zdj kr izenačena. :) ker ko imam v šensti imam filing da je šele v peti.. in hočem šaltnt pa pač ne gre.. ker je že v šesti.. :) pumoje mi gre gr dost počasnej.. grema mi2 merit :P
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 grema mi2 merit :P naslednjo sezono vrjetn :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 ok :) ti boš zadej.. ker ti ponavad u prazno vrti :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se