Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ej Roky, zdj morva probat kolk ma kdo končno.. men se tko zdi k da mi gre zlo velik počasnej.. nevem pa kolk mi gre hitr ker mi števc ne dela :P tko da.. mislm da sva zdj kr izenačena. :)

ker ko imam v šensti imam filing da je šele v peti.. in hočem šaltnt pa pač ne gre.. ker je že v šesti.. :) pumoje mi gre gr dost počasnej..

Okej, bova probala :OK: kašni so pa pospeški? :hmm:

Objavljeno
Okej, bova probala :OK: kašni so pa pospeški? :hmm:

po občutki pumoje nč kj drgač.. sj bova vidla k se bom pelou ob teb :)

Objavljeno
po občutki pumoje nč kj drgač.. sj bova vidla k se bom pelou ob teb :)

Ouki douki...Konc tedna aprov :)

Objavljeno
Ouki douki...Konc tedna aprov :)

prou :D

Objavljeno
prou :D

Sva se zdele s Fingijam zmenila, da nasledn tedn k dobim RSko iz servisa,uzameva tisto slepo cev iz airboxa in izpuha...Poj bova pa konkurenčna, oz. vsaj lepš se bo moja pelala kokr pa zj :)

Objavljeno
Sva se zdele s Fingijam zmenila, da nasledn tedn k dobim RSko iz servisa,uzameva tisto slepo cev iz airboxa in izpuha...Poj bova pa konkurenčna, oz. vsaj lepš se bo moja pelala kokr pa zj :)

kul.....ka pa servis? redni ?

Objavljeno

hmm.. sj zdj se ti čist lepo pele.. sj nč ne cika la pa karkol.

Objavljeno
kul.....ka pa servis? redni ?

Jap...Že 6500km,mogu bi pa pr 4000km :rolleyes:

Am...Razlika je med tvojo pa mojo,mojo mal trese, če si opazu...Nevem ko nej ti razložim ampak boš še enkrat mojo pelov pa boš vidu kva mislm :)

Objavljeno

sej posledica te cevke ni cukanje...ampak zamorjenost mašine... nekak skor tko kukr pa da nebi blo resonance :whistle:

Objavljeno
Am...Razlika je med tvojo pa mojo,mojo mal trese, če si opazu...Nevem ko nej ti razložim ampak boš še enkrat mojo pelov pa boš vidu kva mislm :)

jah no, pač mal vibrira :D to ni nč tazga. no k pride motor iz servisa bom šu spet en krog.. da vidm oz. občutm tresenje :)

Objavljeno
jah no, pač mal vibrira :D to ni nč tazga. no k pride motor iz servisa bom šu spet en krog.. da vidm oz. občutm tresenje :)

Okeeeej :P

Objavljeno
ja trenutno furam dunlop qualifier, katere sem dobil nove na motorju ob nakupu

hm kaj čem pa povedat........ne morem kaj dosti ker drugih še nisem vozil, mislim pa da bi se lahko bolj držale ceste kot se...

naslednje gume bodo ali michelin pilot power ali pa qualifier rr, kar bom dobil ceneje

se pa pozna da so bile dosti vožene na mobiju ker je leva stran pobrana do indikatorjev, desna pa ima še mm profila tako da študiram ali bi jih obrnil :hmm:

Jst sm pa s qualifier ful zadovoln, držijo na pouno, če pa se že zgodi, da zgubi oprijem, pa to prej opozori, tko da se da še useen ujet pa popravt. Gumo obračat ti pa ne priporočam, zarad tvoje varnosti.

Objavljeno

k je u Novmu mestu al pa bližini kšn moto klub al pa kej??učas bi prou kšna družba pršla za kšn krog B) kOci k si biu u soboto slučajnu no dnevih piva?okol osmih zvečer?

Objavljeno

naredu izpit :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Čestitam :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

velik srečnih pa varnih kilometrov :yea1:

Objavljeno

se pridružujem željam...pamet u glavo :P lp

Objavljeno

Čestitam!

Prideš na Zbilje ob 17.30 ? :)

mitofreak,Fifty?

Objavljeno

čestitke :D

Objavljeno
Čestitam!

mitofreak,Fifty?

morda :D

Objavljeno
Čestitam!

mitofreak,Fifty?

ja sej se z fingijam menm

Objavljeno

sj mene je pa fingi prejle na MSn kliknu.. ampak zdj nč ne odpiše :P hehe

Objavljeno

mimogrede, roky, kuko greš ti? a nimaš motorja na servisu? :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!