Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

bbb... uhuuu dela :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

ej jernej si biu ti dns u afriki ane

Objavljeno
ej jernej si biu ti dns u afriki ane

tako je

Koci zakaj moje objave brišš u kat. namenjeni nabijanj :whistle: u

Objavljeno
pa sm reku da brez kletvic no, sej nabijaš lahk

okej koči :whistle:

Objavljeno

zdj bo spet usak dan 10 novi strani :D

Objavljeno (popravljeno)
zdj bo spet usak dan 10 novi strani :D

ej nism jst tle glavni nabijač... a primerjej objave :whistle:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ej nism jst tle glavni nabijač... a primerjej objave :whistle:

2 let pred tabo.. pa jih mam 1000 več :)

Objavljeno
2 let pred tabo.. pa jih mam 1000 več :)

no :P :whistle:

Objavljeno
itak da je 2takt.. kaj je to tukej tazga kar nj nebi blo za verjet.. pač 2takt :) nimaš kj.

če pa ne verjame naj gre pa na net pogledat mal podatke o motorju.

Zakaj nej bi na net hodu gledat?Nej se voz v upanju, da je 4t, k bo olja zmankal pa bo ribl bo vrjeu :D :D :D

Objavljeno
Zakaj nej bi na net hodu gledat?Nej se voz v upanju, da je 4t, k bo olja zmankal pa bo ribl bo vrjeu :D :D :D

Pogledaš mašino, vidiš da auspuh ne gre iz glave, ampak iz cilindra - tipičen 2t

Pogledaš izpuh, vidiš da nimaš navadne cevi, temveč resonanco - značilno za (novejše) 2t

Prižgeš motor, vidiš da se iz auspuha kadi - če ni čist zjebana 4t mašina(beri:znucani obročki) se ti to dogaja samo pri 2t

Poslušaš zvok... dela tin tin tin namesto bam bam bam... ha..kot frči... kaj je frči? 2t :)

itd itd itd

Objavljeno

hm jest sm pa mislu da 2t pomen da ma samo dva kolesa

:)

Objavljeno

:friend1: :friend1: :friend2:

Objavljeno
Pogledaš mašino, vidiš da auspuh ne gre iz glave, ampak iz cilindra - tipičen 2t

Pogledaš izpuh, vidiš da nimaš navadne cevi, temveč resonanco - značilno za (novejše) 2t

Prižgeš motor, vidiš da se iz auspuha kadi - če ni čist zjebana 4t mašina(beri:znucani obročki) se ti to dogaja samo pri 2t

Poslušaš zvok... dela tin tin tin namesto bam bam bam... ha..kot frči... kaj je frči? 2t :)

itd itd itd

ne ne, dela tako kot da bi pekel čevape ali pražil čebulo :D

:lol1:

Objavljeno

kašn šok sm doživu pol k sm Yamaho dubu ....joj :unsure:

Objavljeno

to si obupano iskv... kje za boga se zej skrivata se dva kolesa? a mogoc sele pr 300 vn prideta :winkiss:

Objavljeno

hehe aaaaaa zatp jih se nism vidu hehehehe :)

Objavljeno

eee evo mene nazaj doma iz Gorenjske :D sn bil en tedn tam na Srednjem vrhu (pri gozdu martuljek --> hahah ) :P :D šola pa oiv tedn pa to :D no, zdaj sem nazaj :D

Objavljeno

joj, pa nič povedal... v ponedeljek smo šli mitofrik, roky, fifty pa jest mimo :krneki: :krneki:

Objavljeno
eee evo mene nazaj doma iz Gorenjske :D sn bil en tedn tam na Srednjem vrhu (pri gozdu martuljek --> hahah ) :P :D šola pa oiv tedn pa to :D no, zdaj sem nazaj :D

a ste šli u Kr.Goro kj gleda 2 jezerčka? se spovnm da je blo prejšn tedn neki folka tm :D sam so ble po večini sam babe :P

Objavljeno
a ste šli u Kr.Goro kj gleda 2 jezerčka? se spovnm da je blo prejšn tedn neki folka tm :D sam so ble po večini sam babe :P

napaka....ti si SAMO babe vidu... :)

Objavljeno
joj, pa nič povedal... v ponedeljek smo šli mitofrik, roky, fifty pa jest mimo :krneki: :krneki:

sem povedal preden sem šel... no škoda jebemo bi lahko kako rekli :) če bi vedo, da se tam vozite, bi poklical ;)

ne, nismo se ganli nikamor stran od koče razen na pohode :D

Objavljeno

alo pubeciii glejte našega super duper ekstra mišičnjaka jebača duhecaaa....jaz umiram od smeha sploh ob onih kao wannabe mišica maneken pozerskih slikah.... hahahhahaha umniram od smeha res, vse slike poglejteeeeeeee

http://www.ii2.org/user.php?nick=D_u_H_e_C

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!