Fric Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 gizmo & kok najs tu mit ju...orazem tebe pa itak že poznam hehe
C4V4L13R Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 ejte folk! pridte nas jutr dolence kj pogledat! bodo dirke na gorjancih, tako da bo pokalo :OK: trening se začne že ob 8ih. potek dneva: 3x trening, pavza in 3x vožnja :OK: cya there p.s. reno :BUA: fani boste dobil svoj kos pogače, k bo na ogled formula f1 2007 :naughty:
_Fingi_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 gizmo & kok najs tu mit ju...orazem tebe pa itak že poznam hehe a si bil na zbilah? :unsure: :blink:
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Fantje (dekleta) rabim eno pomoč ... mam šuhe (motoristične ofkurs) ki niso spredaj kovani, no nimajo tistega kovinskega dela ... Zdej pa, js v ridah brusim z sprednim delom po asfaltu (kot vidite na sliki), ker to je mni isto ko da bi kolenčko, ker motor fajn ujamem v ravnotežje in se ''polcam'' s tem ... Zej pa gume po treh ridah ne bo več in iščem eno alternativno rešitev kako to podkovati :) (s fotro boma rajtm nesla nekemo čevlarjo)
NejcZ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Narobe maš noge gor če tolk rajsaš..
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 sm tocno vedo kak bo prvi komentar ... sm napiso da mam noge bol naprej in se naslonim na šuh, da mi je isto kot kolenčkanje :unsure:
_LuX_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 a to maš noge naprej stegnjene
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 a to maš noge naprej stegnjene tej bi bla peta skinjena, a se ti ne zdi?
_N3jC_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 gizmo & kok najs tu mit ju...orazem tebe pa itak že poznam hehe Ja lepo d smo se vidl ja...po pozdravcu :lol1: :lol1: a si bil na zbilah? :unsure: :blink: Ne na ridah smo se srečal...
Climber116 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Men se zdi da ti nek svoj stil voziš, pr supermotu je naprej noga, pa se peta riba..ne vem..kako je tebi uspelo sprednji del...
_N3jC_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 tej bi bla peta skinjena, a se ti ne zdi? Sej pravilna supermoto vožnja je d maš nogo naprej :) Men se zdi da ti nek svoj stil voziš, pr supermotu je naprej noga, pa se peta riba..ne vem..kako je tebi uspelo sprednji del... hehe si me mal prehitu....
Climber116 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Mam glih slike kako je peta znucana. Husqvarna sm 125 Pa še neki iz včerajšnje vožnje:
NejcZ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kk maš to drsnike naštimane na kavbojkah? js tud to meu :unsure:
Gixxer Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 evo koncno ena slikica moje suzike :D
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Ja js mam ene ščitnike od rolarjev :) Pa kr naštuimane na motorisitčne hlače :P Popravljeno September 23, 2007. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Ewo, to je moja preprosta rešitev za ščitinike :) ... hlače ž tk majo ščitnike na kolenah js sm pa še svoje dodal :P
Climber116 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kk maš to drsnike naštimane na kavbojkah? js tud to meu :unsure: Na teh slikag mam kr plastične ščitnike :whistle: (za rolarje al kej podobnega) Drsat se da čist lepo, sam čuje se full ko drsaš :grim Aja po koncu fotografiranja sm jih stran vrhu..ni nč od njih ostal :grrr Drugač pa ko smo to slikal učer..me je fuknal...ko smo še na zanji ovinek šli..pa še to ne v ovinku ampah ko sm šou na en ovinek niži po "zalet" ...pa me je odnesl..ne vem al je blo kej na cesti al kej druga..ker drugač ni pa nč gum odnašal... Uglavnem, desna plasika je poripsana, pa počena :(
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Drugač pa ko smo to slikal učer..me je fuknal...ko smo še na zanji ovinek šli..pa še to ne v ovinku ampah ko sm šou na en ovinek niži po "zalet" ...pa me je odnesl..ne vem al je blo kej na cesti al kej druga..ker drugač ni pa nč gum odnašal...Uglavnem, desna plasika je poripsana, pa počena :( bad to, važno daj e s tbi vse vredo!
NejcZ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kaj ma to on z Huso neke EMO čevlje :whistle:
Climber116 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kaj ma to on z Huso neke EMO čevlje :whistle: VANS-ovke :whistle:
JeRn3j Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Na teh slikag mam kr plastične ščitnike :whistle: (za rolarje al kej podobnega)Drsat se da čist lepo, sam čuje se full ko drsaš :grim Aja po koncu fotografiranja sm jih stran vrhu..ni nč od njih ostal :grrr Drugač pa ko smo to slikal učer..me je fuknal...ko smo še na zanji ovinek šli..pa še to ne v ovinku ampah ko sm šou na en ovinek niži po "zalet" ...pa me je odnesl..ne vem al je blo kej na cesti al kej druga..ker drugač ni pa nč gum odnašal... Uglavnem, desna plasika je poripsana, pa počena :( sm glih hotu napisat, da je konc za letos, pol sm pa prebrou spodej... :headbang:
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 kva je đeri a si se zbudu :whistle:
JeRn3j Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 kva je đeri a si se zbudu :whistle: sm ja zarad kosila :headbang: sam grem nazaj spat :evilgrin:
Fric Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ej mmaattiicc kje je to slikano (marija reka?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se