kukec1 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 sm ja zarad kosila :headbang: sam grem nazaj spat :evilgrin: hey.. jas pa sem še zaj od nobel bureka sit, pa vrjetno do večera nebom nič več jedo :D
Aless Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 zdaj pa dokoncno zapuscam 125ccm :D....sicer vse skup z zeeeeeelooooo veliko zgubo €€€ pa vseeno....bo vsaj akrapo pri hisi pa 25kW :P
_Nejkooo_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) kva je đeri a si se zbudu :whistle: jebote kam si ti spizdo že tak hitro, mi smo meli giro di ljubljana di pešake od fan factoryja do bakusa, pa tja pridemo pa tebe več ni hehe...si ga zakomiral ha??? drugač pa hvala đeriju da je bil vodnik po ljubljani....haha pa fafexa smo iz postle vrgli ob dvanajstih ponoči :D...sorči fafi, samo mogli smo te videt, predvsem tebe pa tvojo lubico, katere zvok je res fenomenalen (priznam da celo za odtenek jači od mojga akrapota hihi) Popravljeno September 23, 2007. Popravil _Nejko_
Fric Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 fifty vse najbolše (velik alkohola in prepovedanih substanc :whistle: )
Climber116 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 sm glih hotu napisat, da je konc za letos, pol sm pa prebrou spodej... :headbang: Ja, bi te lahk že v temi od rs-ke poslušu :whistle: pa sej je kar je... men ni nč, motorju pa bi lahk blo dost bol... ej mmaattiicc kje je to slikano (marija reka?) Ja, ovinek pri kapelci in eden nižje...
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 jebote kam si ti spizdo že tak hitro, mi smo meli giro di ljubljana di pešake od fan factoryja do bakusa, pa tja pridemo pa tebe več ni hehe...si ga zakomiral ha??? drugač pa hvala đeriju da je bil vodnik po ljubljani....haha pa fafexa smo iz postle vrgli ob dvanajstih ponoči :D...sorči fafi, samo mogli smo te videt, predvsem tebe pa tvojo lubico, katere zvok je res fenomenalen (priznam da celo za odtenek jači od mojga akrapota hihi) ej da vas use jebem v usta ;) jst sm biu pijn k prasica in vi kreteni ste šli do fafexa mene pa samga v centru pustil jebovas kurci eni :D uglavnm nasledn tedn bojo tud žurke..kr pridte ;)
Breezer Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 maš motoklub novo mesto http://motoklub-nm.com/ vprašej uporabnika "Brumer" na forumu, ti bo kj več povedu. Vidm, da vozš rs125, mogoče rumeno-črno? k večkrat videvam zj tle okol eno ja je rumeno-siva(črna:)) iz kje pa si?
vRider Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 YEAH!!!! Stoner prvaaaaaaaak!!! :worship:
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 a ma kdo kej hefta za prodat k bi šou na en ror? hahaha štajerci eni :D
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 kva je đeri a si se zbudu :whistle: waa raje povej če si se ti zbudo jebemo :D ob 10 pijan, ob enih že domov... sm ja zarad kosila :headbang: sam grem nazaj spat :evilgrin: hahaha mi smo spali do 11.30 v LJ potem pa krenli proti MBju :P čist dovolj spanca :D hey..jas pa sem še zaj od nobel bureka sit, pa vrjetno do večera nebom nič več jedo :D hahahahahahahahaha :kva2: a ma kdo kej hefta za prodat k bi šou na en ror? hahaha štajerci eni :D ejte a mate kkšno rizlo? NE NIMAMO FAFIIIIII (pa še kretnja z rokami proti tiču) - smeh zagotovljen hahahahhahahaha
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ejte a mate kkšno rizlo? NE NIMAMO FAFIIIIII (pa še kretnja z rokami proti tiču) - smeh zagotovljen hahahahhahahaha to je biu smeh ja :D
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 to je biu smeh ja :D jurc je meni car ja :D
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 jurc je meni car ja :D dej ti mer fazan :P bova mela isto jakno a :D :P
Stafuc Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 dej ti mer fazan :P bova mela isto jakno a :D :P neverjamem ti bos sigurno mev bol zjajcano :whistle: :rolleyes:
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 dej ti mer fazan :P bova mela isto jakno a :D :P bova ja :D hala 12 torej... pri vhodu greš desno pa potem nekje v sredini obešena :P samo sta še samo dve bli obešeni, eno sem pa jaz vzel :rolleyes:
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 aja jaz še morem pohvalit zvok matexove cbrke :worship: noro dober :P jebemo lahko kdo zrihta kakšnega leovincija za male pare? :P
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 bova ja :D hala 12 torej... pri vhodu greš desno pa potem nekje v sredini obešena :P samo sta še samo dve bli obešeni, eno sem pa jaz vzel :rolleyes: :evilgrin:
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 grčar ti pa mi ga pofafaj, lahko pa mi ga tut tvoja punca. enkrat na leto pridemo v lj, te kličem pa se niti ne javiš, kaj šele, da bi poklical nazaj. jebeš take bivše motoriste, ki se sprevržejo v copate ;)
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 grčar ti pa mi ga pofafaj, lahko pa mi ga tut tvoja punca. enkrat na leto pridemo v lj, te kličem pa se niti ne javiš, kaj šele, da bi poklical nazaj. jebeš take bivše motoriste, ki se sprevržejo v copate ;) uuuu kr agresivn ratu..kr :D jst sm se semizdi z grčijem pogovarju..ne spomnem se najbolš :D
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 meni pa se ni niti javo, niti nazaj poklical ;) jezn sn zdaj
irency Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Sami kroniki :whistle: :evilgrin:
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Sami kroniki :whistle: :evilgrin: dej ti mer...
irency Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 In kdo si ti zdei tuki? .) Dei bod mal bolj na izi ;) vedno en prepir iščeš! :wacko:
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ti niti motoristka nisi, niti nimaš namena bit. kaj iščeš? ej reesko a pol boš res kupo jakno? ua čist pojaču čist pojaču :D
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ti niti motoristka nisi, niti nimaš namena bit. kaj iščeš? ej reesko a pol boš res kupo jakno? ua čist pojaču čist pojaču :D bom bom :P kr pojaču kr pojaču :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se