Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
sm ja zarad kosila :headbang: sam grem nazaj spat :evilgrin:

hey..

jas pa sem še zaj od nobel bureka sit, pa vrjetno do večera nebom nič več jedo :D

Objavljeno

zdaj pa dokoncno zapuscam 125ccm :D....sicer vse skup z zeeeeeelooooo veliko zgubo €€€ pa vseeno....bo vsaj akrapo pri hisi pa 25kW :P

Objavljeno (popravljeno)
kva je đeri a si se zbudu :whistle:

jebote kam si ti spizdo že tak hitro, mi smo meli giro di ljubljana di pešake od fan factoryja do bakusa, pa tja pridemo pa tebe več ni hehe...si ga zakomiral ha??? drugač pa hvala đeriju da je bil vodnik po ljubljani....haha pa fafexa smo iz postle vrgli ob dvanajstih ponoči :D...sorči fafi, samo mogli smo te videt, predvsem tebe pa tvojo lubico, katere zvok je res fenomenalen (priznam da celo za odtenek jači od mojga akrapota hihi)

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

fifty vse najbolše (velik alkohola in prepovedanih substanc :whistle: )

Objavljeno
sm glih hotu napisat, da je konc za letos, pol sm pa prebrou spodej... :headbang:

Ja, bi te lahk že v temi od rs-ke poslušu :whistle: pa sej je kar je... men ni nč, motorju pa bi lahk blo dost bol...

ej mmaattiicc kje je to slikano (marija reka?)

Ja, ovinek pri kapelci in eden nižje...

Objavljeno
jebote kam si ti spizdo že tak hitro, mi smo meli giro di ljubljana di pešake od fan factoryja do bakusa, pa tja pridemo pa tebe več ni hehe...si ga zakomiral ha??? drugač pa hvala đeriju da je bil vodnik po ljubljani....haha pa fafexa smo iz postle vrgli ob dvanajstih ponoči :D...sorči fafi, samo mogli smo te videt, predvsem tebe pa tvojo lubico, katere zvok je res fenomenalen (priznam da celo za odtenek jači od mojga akrapota hihi)

ej da vas use jebem v usta ;)

jst sm biu pijn k prasica in vi kreteni ste šli do fafexa mene pa samga v centru pustil jebovas kurci eni :D

uglavnm nasledn tedn bojo tud žurke..kr pridte ;)

Objavljeno

maš motoklub novo mesto http://motoklub-nm.com/ vprašej uporabnika "Brumer" na forumu, ti bo kj več povedu.

Vidm, da vozš rs125, mogoče rumeno-črno? k večkrat videvam zj tle okol eno

ja je rumeno-siva(črna:)) iz kje pa si?

Objavljeno

YEAH!!!! Stoner prvaaaaaaaak!!! :worship:

Objavljeno

a ma kdo kej hefta za prodat k bi šou na en ror? hahaha

štajerci eni :D

Objavljeno
kva je đeri a si se zbudu :whistle:

waa raje povej če si se ti zbudo jebemo :D ob 10 pijan, ob enih že domov...

sm ja zarad kosila :headbang: sam grem nazaj spat :evilgrin:

hahaha mi smo spali do 11.30 v LJ potem pa krenli proti MBju :P čist dovolj spanca :D

hey..

jas pa sem še zaj od nobel bureka sit, pa vrjetno do večera nebom nič več jedo :D

hahahahahahahahaha :kva2:

a ma kdo kej hefta za prodat k bi šou na en ror? hahaha

štajerci eni :D

ejte a mate kkšno rizlo? NE NIMAMO FAFIIIIII (pa še kretnja z rokami proti tiču) - smeh zagotovljen hahahahhahahaha

Objavljeno
ejte a mate kkšno rizlo? NE NIMAMO FAFIIIIII (pa še kretnja z rokami proti tiču) - smeh zagotovljen hahahahhahahaha

to je biu smeh ja :D

Objavljeno
jurc je meni car ja :D

dej ti mer fazan :P

bova mela isto jakno a :D :P

Objavljeno

neverjamem ti bos sigurno mev bol zjajcano :whistle: :rolleyes:

Objavljeno

bova ja :D hala 12 torej... pri vhodu greš desno pa potem nekje v sredini obešena :P samo sta še samo dve bli obešeni, eno sem pa jaz vzel :rolleyes:

Objavljeno

aja jaz še morem pohvalit zvok matexove cbrke :worship: noro dober :P jebemo lahko kdo zrihta kakšnega leovincija za male pare? :P

Objavljeno
bova ja :D hala 12 torej... pri vhodu greš desno pa potem nekje v sredini obešena :P samo sta še samo dve bli obešeni, eno sem pa jaz vzel :rolleyes:

:evilgrin:

Objavljeno

grčar ti pa mi ga pofafaj, lahko pa mi ga tut tvoja punca. enkrat na leto pridemo v lj, te kličem pa se niti ne javiš, kaj šele, da bi poklical nazaj. jebeš take bivše motoriste, ki se sprevržejo v copate ;)

Objavljeno
grčar ti pa mi ga pofafaj, lahko pa mi ga tut tvoja punca. enkrat na leto pridemo v lj, te kličem pa se niti ne javiš, kaj šele, da bi poklical nazaj. jebeš take bivše motoriste, ki se sprevržejo v copate ;)

uuuu kr agresivn ratu..kr :D

jst sm se semizdi z grčijem pogovarju..ne spomnem se najbolš :D

Objavljeno

Sami kroniki :whistle: :evilgrin:

Objavljeno
Sami kroniki :whistle: :evilgrin:

dej ti mer...

Objavljeno

In kdo si ti zdei tuki? .) Dei bod mal bolj na izi ;) vedno en prepir iščeš! :wacko:

Objavljeno

ti niti motoristka nisi, niti nimaš namena bit. kaj iščeš?

ej reesko a pol boš res kupo jakno? ua čist pojaču čist pojaču :D

Objavljeno
ti niti motoristka nisi, niti nimaš namena bit. kaj iščeš?

ej reesko a pol boš res kupo jakno? ua čist pojaču čist pojaču :D

bom bom :P

kr pojaču kr pojaču :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!