irency Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 To ti mislš??In zakai nimam namena bit?Zakai mislš da delam wse pofukane wikende pa počitnce?Ja zakai le...
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 da boš kupla R1 najbl so mi smešne tele irence pa metulčice k hočjo postat rossiji :D pa brez zamere :D
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 bom bom :P kr pojaču kr pojaču :D aja točno KR pojaču KR pojaču :D To ti mislš??In zakai nimam namena bit?Zakai mislš da delam wse pofukane wikende pa počitnce?Ja zakai le... zato, da boš lahko šla na Pag v prikolico pa krompir s seboj tja odpeljala ;) no te pa mi povej kakšno zvrst motorja kupuješ? samo mi ne napiši da SS, ker že vidim, da bo moj odgovor hudobno zvenel... da boš kupla R1 najbl so mi smešne tele irence pa metulčice k hočjo postat rossiji :D pa brez zamere :D jaja meni tut :worship: Kaj pa boš kupla? GIANT SANDWICH čez celo sobo
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ewo, nazaj iz Golice ... :OK: Rezultat je sledeč ... tut z Tomoso no z Supermoto se da kolenčkat, sicer bol tžko, ampak se da :) ... se mors res nvm kko napravit zravn da dosežeš tla z koleno :P
verdinek Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Matej Verdinek je imel danes prometno nesrečo z motorjem na Radlpasu. Sporočil mi je naj vam povem da je imel nesrečo in da se od vas poslavlja, kajti motorja nebo vozil več! Njegov mlajši brat Tomaž
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 se mors res nvm kko napravit zravn da dosežeš tla z koleno :P nekako tako kot koky? se pravi motor vozi ravno ti pa en meter in pol visiš z motorja in tiščiš nogo k tlem? Matej Verdinek je imel danes prometno nesrečo z motorjem na Radlpasu. Sporočil mi je naj vam povem da je imel nesrečo in da se od vas poslavlja, kajti motorja nebo vozil več! Njegov mlajši brat Tomaž škoda, da se poslavlja od motociklizma. držim pesti, da se čimprej porihta in da mu ni kaj hujšega :)
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 nekako tako kot koky? se pravi motor vozi ravno ti pa en meter in pol visiš z motorja in tiščiš nogo k tlem?škoda, da se poslavlja od motociklizma. držim pesti, da se čimprej porihta in da mu ni kaj hujšega :) No no, motor gre normaln skor do tačke, sam je vseeno še kr visok in morš bit res cel dol ...
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 nekako tako kot koky? se pravi motor vozi ravno ti pa en meter in pol visiš z motorja in tiščiš nogo k tlem? umiram... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
_Fingi_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Matej Verdinek je imel danes prometno nesrečo z motorjem na Radlpasu. Sporočil mi je naj vam povem da je imel nesrečo in da se od vas poslavlja, kajti motorja nebo vozil več! Njegov mlajši brat Tomaž Je z njim vse vredu? Upam da se čimhitrej poštima :( nekako tako kot koky? se pravi motor vozi ravno ti pa en meter in pol visiš z motorja in tiščiš nogo k tlem?škoda, da se poslavlja od motociklizma. držim pesti, da se čimprej porihta in da mu ni kaj hujšega :) Koky ga kr pošteno po tačkah čoha... pač ma to smolo, da motor ni narejen za ne vem kakšne nagibe, ampak še vseeno uživa v kolenčkanju... čeprav smešno zgleda.
kukec1 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 jaz pa umiram tvoji demonstraciji te vožnje :lol1: :kva2: "pa to ma ziher neko bolezen na kolenu, da ga lahk tko da"
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 jaz pa umiram tvoji demonstraciji te vožnje :lol1: :kva2: "pa to ma ziher neko bolezen na kolenu, da ga lahk tko da" :evilgrin:
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Je z njim vse vredu? Upam da se čimhitrej poštima :( Koky ga kr pošteno po tačkah čoha... pač ma to smolo, da motor ni narejen za ne vem kakšne nagibe, ampak še vseeno uživa v kolenčkanju... čeprav smešno zgleda. ti pa se ne oglašaj, ker si zbiljak tak da na tvoje mnenje tut nič ne dam haha
Breezer Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 je kej hujšga mateju?? čim hitrejše okrevanje tut z moje strani, dons bi se še js skor raskopou ku sm šu domu iz prepiha :( jeba drgač pa kdu je kej tle iz mesta??
C4V4L13R Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 maš motoklub novo mesto http://motoklub-nm.com/ vprašej uporabnika "Brumer" na forumu, ti bo kj več povedu. Vidm, da vozš rs125, mogoče rumeno-črno? k večkrat videvam zj tle okol eno ja je rumeno-siva(črna:)) iz kje pa si? js sm iz žabje vasi, novo mesto :D prj sm meu srebrno ybr-jko drgač pa hodm na ekonomsko 4. letnik @verdinek ujej, menda ni kj hujš :cry:
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Matej Verdinek je imel danes prometno nesrečo z motorjem na Radlpasu. Sporočil mi je naj vam povem da je imel nesrečo in da se od vas poslavlja, kajti motorja nebo vozil več! Njegov mlajši brat Tomaž Kje točno na radlpasu to? Ka pa je blo? Je vse vredo z njim? ________________ Sicer pa ... supermoto itak ni naret da bi kolenčko pa še zgleda mal mimo napram SS kjer kolenčkat ni nobena umetnost in težava :winkiss:
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ti pa se ne oglašaj, ker si zbiljak tak da na tvoje mnenje tut nič ne dam haha smehhhhhhh :D
Čamac Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 pa še zgleda mal mimo napram SS kjer kolenčkat ni nobena umetnost in težava :winkiss: kolikokrat pa si kolenčkal s SS motorjem?
C4V4L13R Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Kje točno na radlpasu to?Ka pa je blo? Je vse vredo z njim? ________________ Sicer pa ... supermoto itak ni naret da bi kolenčko pa še zgleda mal mimo napram SS kjer kolenčkat ni nobena umetnost in težava :winkiss: k si že tolkrat probu ne, da je to kr tko mal :unsure:
Breezer Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ja pa še jutr ma mnde rojstni, tku d use najbulš za 18-ga. aja iz tam si,ql ql...ker motor maš pa zdej?
Noiser69 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 pa ne štekate ka sm mislo ... da SS je že naret za to in si že avtomatsko s koleno čist pri tlehu ... res pa je da pol pa morš znat da si držiš tisto ravnotežje z kolenom ... kapiš zej? (pa že na sliki od Čamaca se vidi, da ni skor nič nagnej pa je kolena ž na tleh!)
reesko Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ah čamac je itak ravnina rajder :D
C4V4L13R Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ja pa še jutr ma mnde rojstni, tku d use najbulš za 18-ga. aja iz tam si,ql ql...ker motor maš pa zdej? peš moped ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se