Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
pa ne štekate ka sm mislo ... da SS je že naret za to in si že avtomatsko s koleno čist pri tlehu ... res pa je da pol pa morš znat da si držiš tisto ravnotežje z kolenom ... kapiš zej? (pa že na sliki od Čamaca se vidi, da ni skor nič nagnej pa je kolena ž na tleh!)

1.)"s kolenom si avtomatsko že pri tleh" - no ja meni se ne zdi tak

2.)"znat morš držat tisto ravnotežje z kolenom" - WTF

3.)"pa že na sliki od Čamaca se vidi, da ni skor nič nagnej pa je kolena ž na tleh!" - hmm, ne jaz kolenčkam kot koky iz pravokotnega položaja

4.)nick ti prav lepo paše

Objavljeno

čamac nima pojma hahahha :D

Objavljeno
ah čamac je itak ravnina rajder :D

včeraj sem res bil ja iz fun factoryja do tunela je res sama ravnina :D pa tunel je ravnina :D se pravi sem se eno uro naganjal po ravninah čeprav peš

Objavljeno
čamac nima pojma hahahha :D

jebemo zdaj pa dovolj :D kupi motor pa mi boš pokazal kolko maš ti več pojma :)

Objavljeno
ewo, nazaj iz Golice ... :OK:

Rezultat je sledeč ... tut z Tomoso no z Supermoto se da kolenčkat, sicer bol tžko, ampak se da :) ... se mors res nvm kko napravit zravn da dosežeš tla z koleno :P

Dej ti gdaj kako slikco gor, mam vedno bol občutek da sam nabijaš s temi tvojimi posti :rolleyes:

Objavljeno
ha ha Čamac :lol1:

kaj? :?

tut pešhonda je dobra če ni druzga:P

valda :D

Objavljeno

mora bit, če nima človk izbire :whistle: :krneki:

Objavljeno
Dej ti gdaj kako slikco gor, mam vedno bol občutek da sam nabijaš s temi tvojimi posti :rolleyes:

ammm, eni se pa ne radi tolk slikamo na cesti, kor drugi ... če bo pa priložnost se pa seveda slikam a ne !?

Najbolš bi pa blo da prides in to pogledas v živo in bomo vidli kdo potem nabija in kdo ne!

Objavljeno
jebemo zdaj pa dovolj :D kupi motor pa mi boš pokazal kolko maš ti več pojma :)

jaz imam največjo bombo :OK:

Objavljeno
auč

jo čutš kje v kranj a :P

Objavljeno (popravljeno)
aja točno KR pojaču KR pojaču :D

zato, da boš lahko šla na Pag v prikolico pa krompir s seboj tja odpeljala ;) no te pa mi povej kakšno zvrst motorja kupuješ? samo mi ne napiši da SS, ker že vidim, da bo moj odgovor hudobno zvenel...

jaja meni tut :worship:

GIANT SANDWICH čez celo sobo

Ei ne dam nč na twoje mnenje k se še poznamo ne :whistle: Drugač pa đabe kei gowort!!Pač wsi sam pljuvate čez drug folk, res ste zateženi :trance_33_sleep:

reesko-no comment, ti itq wse weš :headbang:

Popravljeno . Popravil irency
Objavljeno
jebote kam si ti spizdo že tak hitro, mi smo meli giro di ljubljana di pešake od fan factoryja do bakusa, pa tja pridemo pa tebe več ni hehe...si ga zakomiral ha??? drugač pa hvala đeriju da je bil vodnik po ljubljani....haha pa fafexa smo iz postle vrgli ob dvanajstih ponoči :D...sorči fafi, samo mogli smo te videt, predvsem tebe pa tvojo lubico, katere zvok je res fenomenalen (priznam da celo za odtenek jači od mojga akrapota hihi)

Drugače pa potem še celo noč nisem uspel zaspat, ker ste me vi tako zrajcali (dodal bi še to, da pod tistimi kajbovkami, k sm meu oblečene ni bilo popolnoma nič). Mi je kr mal žou, d nism zravn čagal.

ej da vas use jebem v usta ;)

jst sm biu pijn k prasica in vi kreteni ste šli do fafexa mene pa samga v centru pustil jebovas kurci eni :D

uglavnm nasledn tedn bojo tud žurke..kr pridte ;)

Reesko, jaz te še vedno čakam.

aja jaz še morem pohvalit zvok matexove cbrke :worship: noro dober :P jebemo lahko kdo zrihta kakšnega leovincija za male pare? :P

Jap, ti kar zrihtaj to čimprej. Itak pa imam namen pridt zdej kej v MB pogledat, k sm vidu kaki žrebci ste vi štajerci.

Objavljeno
ewo, nazaj iz Golice ... :OK:

Rezultat je sledeč ... tut z Tomoso no z Supermoto se da kolenčkat, sicer bol tžko, ampak se da :) ... se mors res nvm kko napravit zravn da dosežeš tla z koleno :P

do tačk gre hitr....z kolenčkanjem s tomosom pa še nimam izkušenj

Objavljeno
do tačk gre hitr....z kolenčkanjem s tomosom pa še nimam izkušenj

Poglej poglej, kdo se je oglasu :D dej ulet kej v Ljubljano, pičimo na kako drinko.

Objavljeno
Poglej poglej, kdo se je oglasu :D dej ulet kej v Ljubljano, pičimo na kako drinko.

jst sm v lj dost :rolleyes:

zdej bom sredo, čet, pet. po 12ih mam cajt k bom končal s faksom

ker geek sm.....že pred 1.oktobrom bom hodu študerat :krneki:

Objavljeno
jst sm v lj dost :rolleyes:

zdej bom sredo, čet, pet. po 12ih mam cajt k bom končal s faksom

ker geek sm.....že pred 1.oktobrom bom hodu študerat :krneki:

kam si se pa vpisu?? :kva1:

Objavljeno

strojna :unsure:

Objavljeno
fifty vse najbolše (velik alkohola in prepovedanih substanc :whistle: )

hehe, tnx :D kuko d te ni blo dons v Krškem? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
ej da vas use jebem v usta ;)

jst sm biu pijn k prasica in vi kreteni ste šli do fafexa mene pa samga v centru pustil jebovas kurci eni :D

uglavnm nasledn tedn bojo tud žurke..kr pridte ;)

jao jao, če si sipizdo do tiste konkurence pa smo te pol ure čakali pa nič, pol pa smo šli fafija obiskat pa v funa rejverke malo pogledat samo nas je minlo ko smo vstopnino vidli

To ti mislš??In zakai nimam namena bit?Zakai mislš da delam wse pofukane wikende pa počitnce?Ja zakai le...

sn slišal da je tomo vinković (bivši traktorist) naredo novo vozilo, irency limited edition, baje ma zverina nosilnost, kar polovice irencyne mase...tak da ti le šparaj, bi se SPLAČALO kupit :OK:

jaz pa umiram tvoji demonstraciji te vožnje :lol1: :kva2:

"pa to ma ziher neko bolezen na kolenu, da ga lahk tko da"

haha jaa, ziher ma neko bolezen da mu tak vrže koleno ven hahahah

JURC je pa KR POJAČUUU HAHA

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
jao jao, če si sipizdo do tiste konkurence pa smo te pol ure čakali pa nič, pol pa smo šli fafija obiskat pa v funa rejverke malo pogledat samo nas je minlo ko smo vstopnino vidli

sn slišal da je tomo vinković (bivši traktorist) naredo novo vozilo, irency limited edition, baje ma zverina nosilnost, kar polovice irencyne mase...tak da ti le šparaj, bi se SPLAČALO kupit :OK:

haha jaa, ziher ma neko bolezen da mu tak vrže koleno ven hahahah

JURC je pa KR POJAČUUU HAHA

A smo se že widl kje k maš tok za powedat??Al to wedno kr neki nabijaš brez prawih argumentow? :trance_33_sleep:

Objavljeno
A smo se že widl kje k maš tok za powedat??Al to wedno kr neki nabijaš brez prawih argumentow? :trance_33_sleep:

nismo se widl, smo pa te widl :eek: :blink: , in smo skor bruhnil, pa newm zakwa se spet oglashash tuki na motosvetu k je blo prow fletn k te ni blu ande :headbang: :devil: :yea1: :eek: :zzz: :alien1: :ninja:

Objavljeno
nismo se widl, smo pa te widl :eek: :blink: , in smo skor bruhnil, pa newm zakwa se spet oglashash tuki na motosvetu k je blo prow fletn k te ni blu ande :headbang: :devil: :yea1: :eek: :zzz: :alien1: :ninja:

Kje že??Ok če smo se edino na pozdrawcu ..Drugač pa če ti nekdo ni wšeč ga pustiš na miru!Tut ti nisi wsem wšeč pa kai jebiga tko je, vsak ima swoi okus hwala bogu!! :whistle: :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!