_Nejkooo_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Kje že??Ok če smo se edino na pozdrawcu ..Drugač pa če ti nekdo ni wšeč ga pustiš na miru!Tut ti nisi wsem wšeč pa kai jebiga tko je, vsak ima swoi okus hwala bogu!! :whistle: :winkiss: jaz pa pravim, vsak ma svoj gnus, ti si moj največji :D... zdaj pa bodi pridna pa nas razveseli pa zapusti spet za kakih par mescov če ne za večno...tu na motosvetu mislim seveda :yea1: Popravljeno September 23, 2007. Popravil _Nejko_
irency Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) jaz pa pravim, vsak ma svoj GNUS, ti si moj največji :D Enako a ni lepo to :evilgrin: :SS Aya sam na motosvetu od tebe bi pričakowala to pa zapusti nas za večno v kakem drugem smislu...Glede na twoje obnašanje :closedeyes: Popravljeno September 23, 2007. Popravil irency
_Nejkooo_ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Enako a ni lepo to :evilgrin: :SS valda, no zdaj pa je čas---go back to slovenia :D
GrCaR Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 grčar ti pa mi ga pofafaj, lahko pa mi ga tut tvoja punca. enkrat na leto pridemo v lj, te kličem pa se niti ne javiš, kaj šele, da bi poklical nazaj. jebeš take bivše motoriste, ki se sprevržejo v copate ;) ne bom ti ga jst nč fafov, še najmn pa moja punca ;) Ma nism meu telefona pr seb, k sm biu na sprehodu :P bivše motoriste? Skor usak dan se furam, tko da še vedno motorist :) copata? :grrr me moja kamorkol pusti :grim uuuu kr agresivn ratu..kr :Djst sm se semizdi z grčijem pogovarju..ne spomnem se najbolš :D tut to se je zgodl ja :grim :lol1: se mi je zdel da si ti že bl avion :lol1: meni pa se ni niti javo, niti nazaj poklical ;) jezn sn zdaj ja sej sm najprej jurčka klicu, pa je itak reku, da je biu en od vaju z nejkotom, tko da pol nism še tebe nazaj klicu, k ste bli itak skup :D do tačk gre hitr....z kolenčkanjem s tomosom pa še nimam izkušenj uuuu, kdo se je spet mal oglasu :OK: pozdravljen legenda :OK:
Noiser69 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Zdej je blo po radio ... Matej (nick Verdinek) je menda mel hudo prometno nesrečo in je v bolnici v kritičnem stanju ... :cry: Upamo na najbolše Matej !!!! (bi morda lahko njegov brat povedal več!?!)
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 (popravljeno) Zdej je blo po radio ... Matej (nick Verdinek) je menda mel hudo prometno nesrečo in je v bolnici v kritičnem stanju ... :cry: Upamo na najbolše Matej !!!! (bi morda lahko njegov brat povedal več!?!) o fak :BUA:, upamo na najboljše, da se reši dečko Popravljeno September 24, 2007. Popravil _Nejko_
Matex_46 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 o fak :BUA:, upamo na najboljše, da se reši dečko enako, upam na najboljše
Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 enako, upam na najboljše x2
D_u_H_e_C Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 upam da se hitro porihta :/
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ma fakkk no :( nej se čimprej porihta :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 upam da se hitro porihta :/ oooo jebaččč pa ki si ti :lol1:
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 oooo jebaččč pa ki si ti :lol1: dej ne jebi ga bilderja :D
D_u_H_e_C Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 oooo jebaččč pa ki si ti :lol1: mene je povsod polno :D emmm a je biu kdo v lj na tem ?? :D http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...53_60046085.php dej ne jebi ga bilderja :D risko risko :D
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 hahaha legenda, mi smo bli v soboto tam če se ne motim pa je tudi dosti policije krožlo okoli...aja drugač pa ste še vedno vsi tak proti, za kake nočne dirke z motorji seveda, če bi blo kaj interesentov bi se lahko naslednje leto zmenli ne, midva z čamacom sma 100% za, če pa ne bo nobenga pa bom onega gattolino nekje probal kontaktirat on je vedno bil pobudnik tega hehe :D
_LuX_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 nejko a zdej mas pa že tržnco v podpisu :lol1: , velik sreče s prodajo :OK:
Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 mene je povsod polno :D emmm a je biu kdo v lj na tem ?? :D http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...53_60046085.php na tistmu mestu v kranju jih ponavad sploh ni, oz ZLO malkrat :) so nekje drugje te dirke.. in to večkrat. zgleda da novinarji niso glih najbolš seznanjeni :D
_Fingi_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 na tistmu mestu v kranju jih ponavad sploh ni, oz ZLO malkrat :) so nekje drugje te dirke.. in to večkrat. zgleda da novinarji niso glih najbolš seznanjeni :D kje pa je ta industrijska cona tle v kranju? :krneki: :unsure:
Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 kje pa je ta industrijska cona tle v kranju? :krneki: :unsure: bolj kot ne j bi biu nakupovaln centr :D toj tm k je tavelk petrol na primskovmu.. ponavad dirkajo tm mem pinkya.. kokr se jim zdi.. :)
_Fingi_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 bolj kot ne j bi biu nakupovaln centr :D toj tm k je tavelk petrol na primskovmu.. ponavad dirkajo tm mem pinkya.. kokr se jim zdi.. :) aja, sm mislu da je kšn bl zanimiu plac... :trance_33_sleep: :rolleyes:
Rizla Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 kup kdo rs125 polini 160 700€???
kukec1 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ste že vidli lepši avto? :wub:Lancer Evolution X
Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ste že vidli lepši avto? :wub:Lancer Evolution X smo :P
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 uuuu kr agresivn ratu..kr :Djst sm se semizdi z grčijem pogovarju..ne spomnem se najbolš :D Pol pa mene žmigovc sprašuje če bom pršu z astro ? :blink:
C4V4L13R Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ste že vidli lepši avto? :wub:Lancer Evolution X smo ja... :whistle:
Aless Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 kup kdo rs125 polini 160 700€??? nov je 400€ :P P.S...akrapo ze caka v garazi v skatli za montazo(s krivinami :P)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se