Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 P.S...akrapo ze caka v garazi v skatli za montazo(s krivinami :P) :worship: :worship:
Rizla Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 nov je 400€ :PP.S...akrapo ze caka v garazi v skatli za montazo(s krivinami :P) pa kaj se ti delas budalo?? mutor rs 125 letnik 97 s polini kitom 160...700€ pa nove gume pa disk ploscice*
kukec1 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 smo :P smo ja... :whistle: ja ja... sej vem... sam nisem jaz mojga cliota zraven mislo :D
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 nov je 400€ :PP.S...akrapo ze caka v garazi v skatli za montazo(s krivinami :P) uff uff, to pa bo sekalo :OK:
Dolenc™ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Hm.. jst pa en prjatu sva razmišlala, da bi eno tako 125ko nabavla za po pisti se izživljat :) Dej če me maš še kje na msnju me kliken, če ne pa dodej, jst sem te nekak zbrisu :whistle:
Rizla Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Hm.. jst pa en prjatu sva razmišlala, da bi eno tako 125ko nabavla za po pisti se izživljat :) Dej če me maš še kje na msnju me kliken, če ne pa dodej, jst sem te nekak zbrisu :whistle: a to men ti?? emm ce men ja emm to kolega neki prodaja pa je reku da prasam ce je kdo zaennteriseran(kokr kol se pac napise) bom rreku mudelu za cifro pa ti napisu pa se bosta slisala:D
Gixxer Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 upam da se hitro porihta :/ z berdinekom smo ja bli prejsnjic na pijaci ne, ko ti ej tacko prpelo... :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 a to men ti?? emm ce men ja emm to kolega neki prodaja pa je reku da prasam ce je kdo zaennteriseran(kokr kol se pac napise) bom rreku mudelu za cifro pa ti napisu pa se bosta slisala:D hahaha si ti neki mutibarić ha
Aless Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 pa kaj se ti delas budalo?? mutor rs 125 letnik 97 s polini kitom 160...700€ pa nove gume pa disk ploscice* sem mislo da mas v mislih samo cilinder....sorry drugac pa @Nejko....v soboto bojo slike pa video :D
_Nejkooo_ Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 super super... daj brodar ti tui že enkrat fukni video gor, da še vidijo kaj dela akrapo na ninji :D
Čamac Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ste že vidli lepši avto? :wub:Lancer Evolution X smo ja :D audija S5 mam tisočkrat raje :P al pa tut A5 3.0 tdi z 265 KM :P Hm.. jst pa en prjatu sva razmišlala, da bi eno tako 125ko nabavla za po pisti se izživljat :) Dej če me maš še kje na msnju me kliken, če ne pa dodej, jst sem te nekak zbrisu :whistle: midva z nejkotom razmišljama, da bi skup kupla neko staro krosko za izživljat :D super super... daj brodar ti tui že enkrat fukni video gor, da še vidijo kaj dela akrapo na ninji :D ja kak sploh dam posnetek gor? pa niam na kompu niti pa kabla za na komp niam tak da bolj težko zaenkrat...
Ven0m Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Kolkr sm jz na tem je največ racinga na Rudniku...tut mene je že blo parkrat vidt z Hondo Civic HB zeleno :D
JeRn3j Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 men so teli najjači walk it out je najjači
JeRn3j Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 evo še eno ljubeznsko <3 <3 :winkiss: frajerji fajn sm se meu tisto noč :grim :OK:
Čamac Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 uuu reesko je še trebušček kazal :blush:
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 evo še eno ljubeznsko <3 <3 :winkiss: frajerji fajn sm se meu tisto noč :grim :OK: Nek se vidi nek se zna kdo armani pas ima :P
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ste že vidli lepši avto? :wub:Lancer Evolution X crxxxx :D :D Pol pa mene žmigovc sprašuje če bom pršu z astro ? :blink: hahah on je biu tud bogi :P :D glede slike pa SMEH :D frajerji fajn sm se meu tisto noč :grim :OK: frajer a greš v fana v petek/soboto?
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 crxxxx :D :D frajer a greš v fana v petek/soboto? Del sol :devil: Sobota....dee jay time @fan
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Del sol :devil: Sobota....dee jay time @fan petek najbrž @fan drgač pa na brzdeju TOP klase :D sobota najprej v bolivarja po spremljevalko pol pa še v fana :D hehe :D kdo bo še use?
C4V4L13R Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ja ja... sej vem... sam nisem jaz mojga cliota zraven mislo :D kdo je reku, da je clio avto? to je reno, ne me jebat... morm si omislt userbar anti-reno crew, da se ne bo kdo kj preveč motu smo ja :D audija S5 mam tisočkrat raje :P al pa tut A5 3.0 tdi z 265 KM :Pmidva z nejkotom razmišljama, da bi skup kupla neko staro krosko za izživljat :D ja kak sploh dam posnetek gor? pa niam na kompu niti pa kabla za na komp niam tak da bolj težko zaenkrat... audi s5 ja...lepo zamrmra v8...če bi radi slikce, je bil tlele parkiran pred enim tednom...bel z lj tablicami ;)
Roky Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 U šele zdele prebral za Verdineka...A se more res to dogajat, upam, da se izmaže brez posledic.. :(
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 dons se je mim moje šole pelu en str ata v R8....aaaaaaaaaaaaaaaaa :D noro :P
C4V4L13R Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 dons se je mim moje šole pelu en str ata v R8....aaaaaaaaaaaaaaaaa :Dnoro :P kuezmič? v črnem?
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 kuezmič? v črnem? sivje biu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se