FlamE#7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Ei kai teb ni jasn kr ene PM pošiljaš pa si neki zmišluješ jao :headbang: jebem te u usta te jebem grdo kaj ti men pošiljaš RTM PMje a? baba debela zmešana Zasebno sporočilo irency Oglej si članov profil Dodaj kot prijatelja Pošlji sporočilo Dodaj na PM črno listo Posreduj PM Poišči teme člana Poišči objave člana rtm, 12 Jun 2007 @ 20:05 Mojster Skupina: Člani Objav: 749 Član št.: 15.323 Član od: 21.04.2007 čau! sm slišala da si ful fajn fantek..bi šel z mano na pijačo=?? evo ti, če pa hočeš ti pa lahko slikam! ne ti men lažnic!!!! traktor :nono: :angry: Mam glih slike kako je peta znucana. Pa še neki iz včerajšnje vožnje: hm, kar pogumen se mi zdiš. Pazi le, da te ne zagledam v črni kroniki štiriindvajsetiseptemberpress sobota najprej v bolivarja po spremljevalko pol pa še v fana :D hehe :D hahahahahahahahaha ej tole dons je pa tržnica dneva :D :D :D po spremljevalko :lol1: ti prej najdš fantka k pa punčkom, tega se vsi zavedamo :yes: aja šala da nebom ti spet glivic lizu. špinača
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 hahahahahahahahaha ej tole dons je pa tržnica dneva :D :D :D po spremljevalko :lol1: ti prej najdš fantka k pa punčkom, tega se vsi zavedamo :yes: aja šala da nebom ti spet glivic lizu. špinača ooo kje si drogeraš :D če ne boš pridn bom bašiča ogreu da te nalom :P
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 če ne boš pridn bom bašiča ogreu da te nalom :P bombe boš dobu pa te scene
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 (popravljeno) jebem te u usta te jebem grdo kaj ti men pošiljaš RTM PMje a? baba debela zmešana Zasebno sporočilo irency Oglej si članov profil Dodaj kot prijatelja Pošlji sporočilo Dodaj na PM črno listo Posreduj PM Poišči teme člana Poišči objave člana rtm, 12 Jun 2007 @ 20:05 Mojster Skupina: Člani Objav: 749 Član št.: 15.323 Član od: 21.04.2007 čau! sm slišala da si ful fajn fantek..bi šel z mano na pijačo=?? evo ti, če pa hočeš ti pa lahko slikam! ne ti men lažnic!!!! traktor :nono: :angry: hm, kar pogumen se mi zdiš. Pazi le, da te ne zagledam v črni kroniki štiriindvajsetiseptemberpress hahahahahahahahaha ej tole dons je pa tržnica dneva :D :D :D po spremljevalko :lol1: ti prej najdš fantka k pa punčkom, tega se vsi zavedamo :yes: aja šala da nebom ti spet glivic lizu. špinača Kwa???Jest teb nism nobenga PM-ja poslala a ti je jasno!!Ne wem od kje teb to al sam pišeš pa neki rugaš w glawo s tem!!Še poznam te ne kai ti ni jasn halo?? :headbang: :closedeyes: Popravljeno September 24, 2007. Popravil irency
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Kwa???Jest teb nism nobenga PM-ja poslala a ti je jasno!!Ne wem od kje teb to al sam pišeš pa neki rugač w glawo s tem!!Še poznam te ne kai ti ni jasn halo?? :headbang: :closedeyes: čuti jebote
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 čuti jebote Dei k kr neki prbija no kwa si zdei ti glasn!!
reesko Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Dei k kr neki prbija no kwa si zdei ti glasn!! jst sm lahko glasn ;) jst sm itak hud ;) ti pa res tih bot k bom obolu
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Dei k kr neki prbija no kwa si zdei ti glasn!! Kwa se pa ti s5 tle štulš.....dej risank konc idi u krevet
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 jst sm lahko glasn ;) jst sm itak hud ;) ti pa res tih bot k bom obolu Seweda ti si hud :kva2: :kva2: : No ja sam da!!Obol zarad mene ;)
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Kwa se pa ti s5 tle štulš.....dej risank konc idi u krevet Kwa je Strojči no tle neki pametn w šoli pa čist plašen :whistle: :evilgrin:
Stroj Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Seweda ti si hud :kva2: :kva2: : No ja sam da!!Obol zarad mene ;) Ja točn to....zarad tebe bo obolu
FlamE#7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 smo :P NISMO :whistle: P.S...akrapo ze caka v garazi v skatli za montazo(s krivinami :P) mene pa u pojstli :winkiss: , če se že hvalmo :evilgrin: evo še eno ljubeznsko <3 <3 :winkiss: frajerji fajn sm se meu tisto noč :grim :OK: hehe pa prav da bo su po sremljevalko :D a dobr ve da bo s5 gayclub slovenija aktivn tm u komercialnih greznicah (kr povedu kr povedu :D) dokaz- koleraba
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 petek najbrž @fan drgač pa na brzdeju TOP klase :D sobota najprej v bolivarja po spremljevalko pol pa še v fana :D hehe :D kdo bo še use? Mi pridemo w petk w fana! :evilgrin: Pa Neža mogoče če jo prepričam pa še neki frajerjow :whistle: Zdei boš šele obolu :P
FlamE#7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Kwa???Jest teb nism nobenga PM-ja poslala a ti je jasno!!Ne wem od kje teb to al sam pišeš pa neki rugaš w glawo s tem!!Še poznam te ne kai ti ni jasn halo?? :headbang: :closedeyes: dej ti baba povej a hočeš sliko če ne verjameš? teh 5sek. bom pa že reskeru.
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Ja točn to....zarad tebe bo obolu Ja in...če ne we kai je zajebancija kai ni pa nei.. :whistle:
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 dej ti baba povej a hočeš sliko če ne verjameš? teh 5sek. bom pa že reskeru. kako sliko??Jest tebe ne poznam!!Drugač pa a ti mogoče poznaš kkšnga Čebaška?
FlamE#7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 seveda poznam saj mi je sošolec. no ajde baba povej mi zdej od kje men to???? na mojmu profilu???
Roky Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 komedije :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 seveda poznam saj mi je sošolec. no ajde baba povej mi zdej od kje men to???? na mojmu profilu??? Jest tega nism poslala lohka mi zdei takoi ....umre če je to res!!Zakai bi ti neki pošiljala če te ne poznam in ne wem kdo si!!
JeRn3j Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 sobota fun factory here i come :winkiss:
FlamE#7 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 dej ne prbiji jebo te dragočajna. zelena
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 komedije :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: [/quote Dost ja
JMatic Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 funny...irencko...a ti nekej predlagam ? zamenjej password ;)
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 dej ne prbiji jebo te dragočajna. zelena Kwa si wase zagledan!!Ok če ti prawš da sm jest wem da nism wztrajam pri tem!!Prwi PM sm dubla jest od tebe k si neki prbiju ja to je moia punca AKRAPOVIČKA prebrala wes ponosn!! ;)
irency Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 funny...irencko...a ti nekej predlagam ? zamenjej password ;) No ja wsai en k pogrunta!! :P Te passwordi so čist u kurcu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se