Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ja pizda ti materina sej si vidla da je prebrala ce mi pa PMje z RTM naslovi posiljas!

kaj ti ni jasn se sliko sm dau!

NEISPODBIDEN DOKAZ DA SI TI MENE PECALA ker si pač grda.

čebula

Objavljeno
Kwa je Strojči no tle neki pametn w šoli pa čist plašen :whistle: :evilgrin:

Majka ti je plašna.....ne bom si po šoli bruke delu pa se ustavlu zato da se bom s tabo pogovarjuIn s tem posledično uničeval svoje oči in svoja ušesa

Mi pridemo w petk w fana! :evilgrin: Pa Neža mogoče če jo prepričam pa še neki frajerjow :whistle: Zdei boš šele obolu :P

risko...sprememba plana. sicer je pa ne bojo not spustil :OK:

@roky......enga odvetniškega prosm :trance_33_sleep:

Objavljeno

Hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: počak še mal...poj pa mogoče res :P

Objavljeno
ja pizda ti materina sej si vidla da je prebrala ce mi pa PMje z RTM naslovi posiljas!

kaj ti ni jasn se sliko sm dau!

NEISPODBIDEN DOKAZ DA SI TI MENE PECALA ker si pač grda.

čebula

Ok če ti tko prawš bomo zamenjal password!! ;)

Objavljeno
Majka ti je plašna.....ne bom si po šoli bruke delu pa se ustavlu zato da se bom s tabo pogovarjuIn s tem posledično uničeval svoje oči in svoja ušesa

risko...sprememba plana. sicer je pa ne bojo not spustil :OK:

Ja sei ane..tak car k si ti!Ja walda da me ne bodo notr spustil :lol1: :lol1: k me še nikol niso!! :kva2:

Objavljeno
Ja sei ane..tak car k si ti!Ja walda da me ne bodo notr spustil :lol1: :lol1: k me še nikol niso!! :kva2:

Draga gospodična irency :trance_33_sleep: prosim, da nehate zalezovat Stroja po šoli in v prostem času,kajti lahko vas obtoži spolnega nadlegovanja v najslabšem primeru posilstva, ker si večja od njega (watever :D ).V šoli imate po vsej verjetnosti tudi nadzorne kamere tako, da ima neizpodbiten dokaz o nadlegovanju, če se bo to nadaljevalo bomo pa še v toaletne prostore namestili kamere, da dokažemo, da se po srečanju s Strojem spolno samozadovoljujete na straniščih.

Evo Strojči...te morm mal brant :P glej, da prletiš zj kšn dan na Zbilje...sam pazi rampo :D

Objavljeno

Vidm da glih k0ci bere...me veseli, da smo se spoznal :) naslednjič k bo manj folka se pa še zapeljemo :)

Objavljeno
Draga gospodična irency :trance_33_sleep: prosim, da nehate zalezovat Stroja po šoli in v prostem času,kajti lahko vas obtoži spolnega nadlegovanja v najslabšem primeru posilstva, ker si večja od njega (watever :D ).V šoli imate po vsej verjetnosti tudi nadzorne kamere tako, da ima neizpodbiten dokaz o nadlegovanju, če se bo to nadaljevalo bomo pa še v toaletne prostore namestili kamere, da dokažemo, da se po srečanju s Strojem spolno samozadovoljujete na straniščih.

Evo Strojči...te morm mal brant :P glej, da prletiš zj kšn dan na Zbilje...sam pazi rampo :D

Huda :lol1: :lol1: No ja zarad mene gremo lohka pogledat mal kamerce po šoli ja da bomo widl kok je na tem zalezovanjem :D :D

Objavljeno

Valda....tak car k sm jst pozna vse na šoli.....in vsi so enakega mnenja....guess what--->you're retarded

Tnx roky.....dons sm po mescu in pol dobu plastike nazaj....mogoče se nasledn tedn res kej oglasim

Objavljeno
.mogoče se nasledn tedn res kej oglasim

No kr :) sam povej kšn dan prej v zato namenjeni temi :)

Objavljeno

vidm da še zmer tle gor tečejo ene in iste debate :lol1: :lol1: :lol1:

ej risko... a tebe bodo spustl v fana? ker maš ti še neki mojga, kar jst rabm :lol:

Objavljeno
funny...irencko...a ti nekej predlagam ?

zamenjej password ;)

že prej so ji hodil v account, pa še zmer ma zgleda isti pass :D babe...

Objavljeno

Drugač nimam ma jebi ga :whistle:

Objavljeno

haha -NO WAY :)

Objavljeno
vidm da še zmer tle gor tečejo ene in iste debate :lol1: :lol1: :lol1:

ej risko... a tebe bodo spustl v fana? ker maš ti še neki mojga, kar jst rabm :lol:

jst sm miha grčar tko da me zmer spustijo :P

tist boš dobu če bom res rabu :P ne pa za brezveze :P

Objavljeno
haha -NO WAY :)

way :D

Objavljeno
Haha :worship: , čeprov nism Fifty_ sm si upov prebrat tole :whistle:

lol tol sm mu mislu kopirat na msn..pa sm očitno tukej hehe

Objavljeno

haha

As an engineer and former MacGyver fan, in a way I think this is kind of cool.

Please, Crackhead, please don't tell me you sold your crackpipe to buy crack. Even a stupid crackhead such as yourself couldn't possibly be that stupid.

You have stolen from me, and you have caused me to spend the last half hour writing this post instead of engineering shit, and it is concievable, if not likely, that my boss could find out about this and fire me. I am hella pissed at you dude.

hah, funny 'n' shit :D

Objavljeno

ej matex, a si se tisto špilo BMW kj nadrkou :whistle: učer poj ni blo nč.. c c c :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!