Alla Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Elína Irongoat - Elína Björnsdottir Kakorkoli pogledam......sem vedno koza..... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Vébjörn Foecrusher. Pizda.....Vébjörn.....ko neki švedski tenisač. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Herdís Björnsdottir razlog-ker sem ženskega spola :glare: in sem neustrašna :) Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil inge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Kakorkoli pogledam......sem vedno koza..... :glare: ...jaz pa kozl :glare:, BEKAN OAKENGOAT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Jökull Bearmangler As a Viking, you're one of the "berserkers", and rush into battle with no clothes on. If the sight of you naked isn't enough to disable the enemy, your sword certainly will be. Kdo bi rekel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Kdo bi rekel... Ja, kdo bi rekel, da so še bolj bedasta imena kot Vébjörn... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Möttull Shieldcrusher ali Gaukr Shieldcrusher Your Viking Personality: You're a doughty, stalwart Viking. You have a thirst for battle, and tend to strike first and think later. As a Viking, you're one of the "berserkers", and rush into battle with no clothes on. If the sight of you naked isn't enough to disable the enemy, your sword certainly will be. You would have a very tough time making a long sea voyage in a Viking longboat. Other Vikings consider you "one of the guys". You don't have a lot of tact, so it's lucky Vikings never cared much for diplomacy. Other people tend to think of you as manipulative and conniving. nice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Leiðólfr Blackjaw :whistle: aha kaj se te vapo pizdi, jaz sploh ne znam izgovorit mojega imena :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Sigmundr Stronghawk :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Ögurr Wussypants :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Endri?i Quickthews :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Barði Thickhand na ladji bi bil dober za balast :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :eek: Barði the Horrible :devil: :naughty: Vs bom kr surove za zajtrk pučompou :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 :evilgrin: Nikulás Seabear :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Herdís Stronghorse :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Leiðólfr Blackjaw :whistle: aha kaj se te vapo pizdi, jaz sploh ne znam izgovorit mojega imena :slap: Da ti pomagam.....Rudolf Blekđo si. Mogoče ne glih Rudolf, Blekđo pa stoposto! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Otkatla Sheeptipper :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Dufniall Oakenwulf............ zdej pa ne vem,al je to dobro,al slabo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 kaj se zgodi, če ne izpolneš nič :P : Koko the Orang-outan Your Viking Personality: Koko smart! Koko click on button! Koko still Orang-outan, though, and Vikings no let Orang-outan play. Maybe if Koko come back in next life as human, Koko can play Viking game. Koko need remember also enter first name in box, otherwise Koko no have Viking first name! :lol1: :lol1: :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Möttull Ironhawk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Bjollok Fairheart :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Motul reklama ! skrita ! ali vlivas castrol ?! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Pismo nas je kar nekaj motulov :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Þóðrekr Stronghorse :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Möttull Swifthawk Novi sintetični motul :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se