uporabnik123 Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Zdravo. Po skoraj treh letih študentskega dela sem končno nagrmadil nekaj denarcev za svoj prvi premikajoči se domek. Mojim potrebam bi zelo ustrezal kangoo, saj bi vanj lahko strpal kolo ter druge rekvizite. In sem se ogrel za tale oglasek: l. 97, 140 tisoč km, 2300 eur ((Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)) Ker se ta avto prodaja že skoraj dva tedna, je v primerjavi z ostalimi kangooji sumljivo poceni in bi pri nakupu ne rad padel na nos, me zanima zlasti, če je tako nizka cena pač običajna za ta letnik in tako število prevoženih km, ali pa je možno, da se kje skriva past? P.S. Kaj pa Mazda 323, l. 97, 150 tisoč km? A je to preveč prevoženih? Hvala. Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil uporabnik123 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Kaj pa Lada o kateri si sanjal aprila ali pa Suzuki Baleno Wagon (o katerem si sanjal konec februarja) ali pa Proton (izbira iz začetka februarja) Sploh veš kaj bi rad ali ti je samo malce dolgčas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Zdravo. Po skoraj treh letih študentskega dela sem končno nagrmadil nekaj denarcev za svoj prvi premikajoči se domek. Mojim potrebam bi zelo ustrezal kangoo, saj bi vanj lahko strpal kolo ter druge rekvizite. In sem se ogrel za tale oglasek: l. 97, 140 tisoč km, 2300 eur ((Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)) Ker se ta avto prodaja že skoraj dva tedna, je v primerjavi z ostalimi kangooji sumljivo poceni in bi pri nakupu ne rad padel na nos, me zanima zlasti, če je tako nizka cena pač običajna za ta letnik in tako število prevoženih km, ali pa je možno, da se kje skriva past? P.S. Kaj pa Mazda 323, l. 97, 150 tisoč km? A je to preveč prevoženih? Hvala. Sprašuješ če so kilometri realni, ljudi, ki tega avta slučajno niso videli in ga verjetno tudi ne bodo... Če tukaj kaj ni realnega si to ti :huh: Morda bi bilo bolj koristno, da greš avto dejansko gledat... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 kupi, pa boš imel vse odgovore na vprašanja itak se mi zdi, da sprašuješ, da bi ti dali zeleno luč na nakup... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Dolga leta sem bil lastnik tega avta (dotičnega) in ne samo to, sem tudi njegov idejni snovalec, tako da ti lahko zatrdim, da so kilometri realni. Vožen je bil samo na dolgih relacijah in sicer petih. Brez vmesnega ustavljanja. Zaradi časovne zanke, na katero sem tega dni naletel v rondoju, je prišlo do manjšega zamika na časovni premici, ki pa se je čez čas, kot vse dobre prasice, ukrivila in me izpljunila nazaj na izhodiščno točko. Na tej sem trenutno obstal, ker so mi Helsinki hudičevo všeč. Hija, hija, Finlandija!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 poceni je glede na cene ostalih na oglasniku..... po Eurotaxu je pa cena najbrž še nižja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 druzga ti ne preostane, ko da greš pogledat...lahko pa že sumiš malo, da morda le ni vse tako v redu, če je cenejši od večine... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 (popravljeno) pogleat pojdi sam vseen js se nebi odloču za nakup .) Popravljeno Maj 19, 2007. Popravil DIESEL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se