Miki Mauss Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) Od kod Darsu prasica, pardon pravica, da etiketira motoriste?!??!? Verjetno ste že vsi videli table 3 x 5 m motociklisti vozite previdno! Ne vem zakaj ne napišejo rajši: 1. Šleperji, ne prehitevajte 10 km daleč z 80km/h 2. Ljubljančani ne vozite kar tko po levem pasu 3. Penzionisti ne vozite se 60km/h po avtocesti 4. Bogataši, ne rinite s svojimi močnimi SUV ji vseh po vrsti s ceste Ali kaj podobnega.... Banda!! :devil: :devil: :devil: Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil Miki Mauss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 5. Celjani avte pustite doma, uporabljajte javni prevoz Drugač je pa mene ful razpizdil regrat pr sosedu, ko tko postran raste, pomojem bom kr temo odprl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Od kod Darsu prasica, pardon pravica, da etiketira motoriste?!??!? Verjetno ste že vsi videli table 3 x 5 m motociklisti vozite previdno! Ne vem zakaj ne napišejo rajši: 1. Šleperji, ne prehitevajte 10 km daleč z 80km/h 2. Ljubljančani ne vozite kar tko po levem pasu 3. Penzionisti ne vozite se 60km/h po avtocesti 4. Bogataši, ne rinite s svojimi močnimi SUV ji vseh po vrsti s ceste Ali kaj podobnega.... Banda!! :devil: :devil: :devil: Kdo pa se vozi z motorjem po AC?? :blink: 5. Celjani avte pustite doma, uporabljajte javni prevoz Drugač je pa mene ful razpizdil regrat pr sosedu, ko tko postran raste, pomojem bom kr temo odprl. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 5. Celjani avte pustite doma, uporabljajte javni prevoz 6. Slovenjgradčani tudi..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 spet bodo kokice & pir B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) jst sm prvič vidu te napise dol na obali...motoristi vozite previdno...u angleščini celo...sem si mislu KUL! takoj zadaj pa sem pomislu...porkamadona a ostalim ni treba bit previden več??? in mi je blo mal nelagodno ob vsemu tistemu plehu naokoli :krneki: in res so en dan vozili ko malo nori...vsaj večina...očitno se napis splača :P Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 6. Slovenjgradčani tudi..... :grim 5. Mariborcani, zelena na semaforju pomenu "spelji", ne pa isci prvo prestavo in spuscaj rocno zavoro... :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 spet bodo kokice & pir B) Še mal pa bom mogu njivo koruze posejat...da bom mel zalogo... :lol1: :lol1: Maš kakšen pir zame?? :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 spet bodo kokice & pir B) :lol1: :lol1: pa povno riganja :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 A lahko dajo, prosim, na table še, da imajo vsi avtomobili, tudi tisti z GO tablicami, žmigavce in da naj jih tudi uporabljajo? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Jaz vam rečem, za vse to je kriv Maus. To si je sigurno on izmislil, samo da nas je*e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 jst sm prvič vidu te napise dol na obali...motoristi vozite previdno...u angleščini celo...sem si mislu KUL! takoj zadaj pa sem pomislu...porkamadona a ostalim ni treba bit previden več??? in mi je blo mal nelagodno ob vsemu tistemu plehu naokoli :krneki: in res so en dan vozili ko malo nori...vsaj večina...očitno se napis splača :P KRIVIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 ne smete vzet tega tako osebno, saj v drobnem tisku piše, da to velja samo za HOG :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Miki preveč se sekiraš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Mirno morje, dober kavs, ti želi tvoj Miki Maus.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Nagradno vprašanje za Ptujčane. Pred semaforjem čaka na zeleno luč avtomobil. Vi s svojim avtomobilom pripeljete za njega in storite sledeče: a. ustavite vozilo, kot vsak normalen b. zabijete se mu v rit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Jaz vam rečem, za vse to je kriv Maus. To si je sigurno on izmislil, samo da nas je*e. :grrr js si tega spomnu nism spljoh ne... še nism vidu tega, ker se ne vozm po avtocesti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Verjetno ste že vsi videli table 3 x 5 m motociklisti vozite previdno! Ne vem zakaj ne napišejo rajši: 1. Šleperji, ne prehitevajte 10 km daleč z 80km/h 2. Ljubljančani ne vozite kar tko po levem pasu 3. Penzionisti ne vozite se 60km/h po avtocesti 4. Bogataši, ne rinite s svojimi močnimi SUV ji vseh po vrsti s ceste Ali kaj podobnega.... ... in se pazite spodaj naštetih,ker oni ne bodo na vas. Mogoče so pa tako mislili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) Zadeva kliče po spreju :evilgrin: umetniška svoboda B) Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) Mirno morje, dober kavs, ti želi tvoj Miki Maus.... Un k je odpru temo je miki mauss ... js sm pa bolj skromn in sm samo maus :kva2: pa ne želim drugmu dober seks.. razen sebi :lol1: :lol1: :lol1: kako pa piše: motociklisti, vozite previdno ali mototociklisti vozite previdno (razlika je v vejici) kot npr. ubiti, ne izpustiti ali ubiti ne, izpustiti .) Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 SiR, ja KRIVICAAAAA :kva1: bi lahko vmes med motoristi vozite previdno in motorcyclists drive carefully...dali gor kako sliko nage babe, ne da študiraš kaj hudiča je tako nevarnega na koperski obvoznici, tako bi blo vsaj jasno česa se je za bat :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Mene bolj zanima, zakaj so napisi samo v slovenščini in angleščini? Naprimer Madžari, ti ja pojma nimajo kaj jim hočemo dopovedat. Da o Italijanih sploh ne govorim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Mene bolj zanima, zakaj so napisi samo v slovenščini in angleščini? Naprimer Madžari, ti ja pojma nimajo kaj jim hočemo dopovedat. Da o Italijanih sploh ne govorim... Ki si se te vido Madzarskega motorista? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Malo sem poklical in zvedel: To ni TABLA ??? To je portal spremenljive vsebine in opozarja voznike o zastojih na cesti, temperaturo in med drugim tudi, da naj bodo vsi vozniki pozorni na motocikliste. Pisalo naj bi: MOTOCIKLISTI, VOZITE PREVIDNO :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Ki si se te vido Madzarskega motorista? :? Na Ptuju jih res ni kaj ekstra.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se