snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Očitno zmanjkalo je rime mogoče pa se še koga kaj prime Rim se vedno nekaj najde če ne drugje ko v jarku se te najde. Kam ste vsi zbežali, saj niso še prišli vandali ko bojo prišli jih raženemo skupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 razgnali ste jih vi, ker ste preveč navalili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 tralala, trilili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 ste skor cele sonete rimali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 zdaj pa bomo spet vse poštimali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Kaj spet rimate na i? So vam drugi stihi ušli? Da ne bo vam dolgčas, rimo spremenim vam jaz. Sonček že se sbudil je, naj ogreje vam srce, naj do sinjega neba, odjekne krik motosvetovca. Naj motorji zadonijo, po cesti zdaj naj vsi zdrvijo, naj užitka polna skleda, bo današnja sončna sreda. Pa naj zdrži še kak dan, da ne bo kdo poklapan, ko na ridah piknik bo, naj nam vreme bo suho. In naj nam jo ne zagode, da šli bomo v Medvode, da še weekend bode lep, sej se mor'mo luštn met. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Tebi para ni poskrijemo se vsi ko začneš pesnit ti. Spet sm začel na -i ker očitno te to moti pa da ne bo vse isto blo dejmo še mal na -o ker na o preveč dolgočasno bo probejmo še -e da se zbudi še srce. Srce prebuja se in pumpa celice ko napumpano bo vse grem učiti se upam pa da crkne pumpa dost mam tega učenje je muka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 dost mam tega fuka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 a,e,i,o,u PikiJapok z nami bo, pa naj bo še tulk hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Brez skrbi in brez strahu, vi kar rime klepljite, dokler tema ta je tu, sive celice razgibajte. Snoopy ti se kar pripravi, saj čez weekend čaka te, pripravljene imej v glavi, stihe polne romantike. Da metuljka srečna bo in te prime za roko, da za grme te odpelje in pripravi ti veselje. Pa tudi druga družba zbrana naj potrudi se čimbolj, da nam tudi v prihodnje motosvetovcev bo dovolj. Zato bratje dragi in drage sestre, pojdite in plodite se, raziščite vse kotičke naše nam deželice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Ene meče mal pomlad ko te gledajo vsi kot da si nag Vsi sprašujejo okol kaj je to za en nov klovn Men pa se veselo jebe kaj vas briga kaj počnem še malo pa bom bil trhlen pivo ena drva in tri prineste še eno rundo mi. Kdo pa brez zdrži v tej poletni že vročini kako naj se drugač hladim da od česa ne zgorim Piki ti pa brez skrbi mal sm zarustal a vse se obnovi ko pride čas taprav bom že najdu kj u glav Ti raj pazi kdaj gre vlak in ne bodi tak junak če suzy uleti veš kaj temule sledi. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 dipi-di dipi-di dipi-di Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 spet končal bomo rimati na i. Zato pa zdaj mal drugače bo, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 in nikoli več tako ne bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 kot na začetku devetdesetih je bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 takrat sem še mali pokovc bil vsi so me po vas podil jezikal sem vsem ljudem od koga sm se navadu ne povem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 J's pa ATX-a sem drvel, še na morje z njim sem šel, celo Istro obredel z njim, čudno je da sploh še ž'vim. Pa Gilera pela je, se mi zdel' je kolk' to gre, gulil šolske sem klopi, v Roži ždel smo cele dni. Ko pa Hondo kupil sem, in na Vrš'č z njo se vzpel, takrat šele s'm dojel, da uresničil se mi je sen. Ja včas' je luštn b'lo, res smo mel se mi lepo, ampak zdaj nam tudi ni slabo, ko z ženko sva pod dekico. Včas' doma kolenčkava, včas prav pride travica, včas pa jagode mečkava, včas' si samo lupčka dava. Najbolj meni povšeči je, ko ženki moji liže se, sledi čevapčiča svaljkanje, in njegovo nabrekanje. Ko pa čevapčič prodre v notranjost sočne lepinje, takrat v glavi se zavrti, od užitka se stemni. Zaplešejo zvezdice, božanski občutek je to, ko na koncu s kajmakom se začini lepinjo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Kontre zdj ne bo delaš mi skomine tko da me kar prime da bi skoču do dekline. Ma sm že mal zarustal je že vse v rji treba mal spolerat da se vidi kaj so črvi. Ko pa se bo spet svetilo se bo zakadilo več pa ne povem ker ne vem če smem. Ti si itak uživač ki se po postli vedno "vlač" na to pa zapreš oči in vse sladko se ti zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Pa poskusimo zopet nadaljevat, brez maratonskih razvrat, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 tega nauš duživu, ne ga srat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 ni greh malo tipkanja probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 od probanja preveč stvari se da kozlat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 pa mogoče bo Krpana nam uspelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 zato vsi skup' veselo na delo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) :kva2: no pa se je začelo Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil Klajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave