minca Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ,pomisliu kaj vse se še lahko zgodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 napisal si zato je pesmi, ki prepeval jih bo prav vse dni, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 peesda a ste blesavi, spet rimate na i, namest na ride it noret', nuč'te se še par besed... Pa poglejte zadnji zlog in ozrite se naokrog, da občutili boste čas, ko zapeljete skoz' vas... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 zato pa dobil jih boš od nas, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 kot da imam čas za vas :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 mislil sem na drinke povračilne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 (popravljeno) jaz pa na ženskice obilne in užitke z njimi silne ... :whistle: Popravljeno Junij 21, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 ko na kolena bi se opirale, vedno hitreje bi poskakovale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Zadne čase vas je sama kurbarije sj je prov da se lepo odvija. Da vam še neki povem pa ne mi rečt da ne smem al pa raj ne bom govoril nič da ne bo cel hudič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 A pa boš ti kej povedou kam si ti kej sploh ušou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Mi crknu je net sm hodu sam še na sekret pa sj tut tm fajn je blo je pokalo in treskalo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 ko trušč je bil popoln je ugotovu,da je boun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 se zasmejal na ves glas ko bo šel k dekletu v vas, saj tam bo spet zdrou de od tam sploh nov več šou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 sem smejal se na glas kaj napisal klajba naš, tip od nje je že ušel ker spraznt se ni smel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Kol'kr meni je poznano, pojde Snoopy d'n's v L'ubl'ano, z Metuljko tam se bo dobil, z njo se malce pomedil... Potem klopi bo šolske žulil, dokler želodček ne bo zakrulil. Hitro na vlak se bo podal, pa svojo suzo osedlal. Ko v Portusu bo pristal, bo z nami malo klepetal, en'ga ta zreuga bo udušu, zravn pizzo bo poskušu... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Za ta zrele sem tud jest taprau, sam de mi le motor neb pol užgau, ko ves bom spet nasekan, upam de ne tud pokozlan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Pa naj danes bo tvoj adut, v kalamarih zavit pršut, pa ta zreu prav pasal bo, za poplaknit večerjico. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Puste snoopya pr mer on je mali kavaler kaj vas brig konjska figa ko z metuljčico zamiga Klajba, pazi kaj piješ da se na motorju ne poliješ bolš ta maš trezno glavo da nauš s srnakom letu u travo Kakšen portus in pijača? nč ne vem kdo to plača raj prkažem se ne prazn tošl je Jutr super bo dan s soncem obsijan zvečer bom šu hitr spat ker me u soboto čaka preobrat kam grem vam ne povem a vsem svita se to vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Kaj delaš tukaj fin'ga, koga toš'l tvoj tle briga, ima že kdo od nas tako plačo, da najde zate za pijačo. Saj kolegi smo menda in to v dobrem in v slabem, bog ne daj kakega gorja, za pijačo pa že najdem. Siper pa itak vem, kam odideš, a zaenkrat ne povem, kdaj in s kom tja prideš. Seveda srčno ti želim, da v družbi ti bo fino, seveda pa se ne bojim, saj poznam že to deklino. Priznam da sta srčkan par, ona punca je kot se šika, pa tudi ti imaš neki čar, ki deklino to zamika. Zato sonček naj vama sije, čez konec tedna in še dlje, naj srček družno vama bije in izpolnijo se želje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Pesnik res si pravi samo rime ti skačejo po glavi men pa jih kmal bo zmankal pol sm pa nasankal bom raj kero pršparu ker jo bom ziher kdaj še rabu dost je blo zdj tega heca v šolo treba bo počas to pa ni noben špas lepo se mejte vsi naprej se vidmo ga na ridah kj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 Oh prekleto naj bo to vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 ampak to prav nič ne moti mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 saj mi mišljenje nič ne vene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 čeprav danes ne bom srečal nobene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 zato pa se nadejam želje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave