Skoči na vsebino

Izginil Rajko Hrvatič

billy

Priporočene objave

Rajko Hrvatič je baje pogrešan;je že pred časom v medijih govoril da ma občutek da ga lahko ugrabijo.Le čemu,poštenim pa pridnim državljanom se take stvari pa ja ne dogajajo?!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rajko Hrvatič je baje pogrešan;je že pred časom v medijih govoril da ma občutek da ga lahko ugrabijo.Le čemu,poštenim pa pridnim državljanom se take stvari pa ja ne dogajajo?!!!

Vedno rad preberem bravurozno napisane poste. Še posebej, če so lepo argumetnirani in podkrepljeni z objektivnimi stališči. Pisanje nečesa zgolj zaradi neizživetega egotripa je res nekaj povsem drugega.

Marsikdo bi rad vzel, pa ne zna in se raje prepričuje, da je "pošten". Biti baraba in pizda za veliko večino velikokrat pomeni - nimam jajc biti tam, nimam jajc narediti nekaj izven varnih okvirov ustaljenih norm.

Za 3/4 ljudi, ki jih poznam, da jim je uspelo v poslu, bo velika večina imela pripravljenih malo morje floskul zakaj je tako in da bi tudi oni to naredili, če bi...blablabla... navadno sranje.

Hladno pivo pojejo o tem:

"pošten bez ambicija - luzerska tradicija

pošten bez ambicija je moja definicija"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me pa le ni strah da bi me kdo ugrabu.Pa ko bom jutr šel na Grobnik,se bom usedu gor na hrib pa uživu,pa se mi bo j.... za cel svet,brez straha da bi jih dobil po gobcu. :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kaj se to tebe tolk tiče, da si vs razrajcan?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kaj se to tebe tolk tiče, da si vs razrajcan?

sekiram se za njega, pa bi se javu za menjavo! :kva2: :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res, nevoščljivost slovenceljev je neizmerna. Anubis :OK:

si hotu rečt da je to naš nacionalni šport v katerem smo res dobri?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

si hotu rečt da je to naš nacionalni šport v katerem smo res dobri?

Ja. Škoda, da je to tak šport, ki ne prinese nič dobrega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hladno pivo pojejo o tem:

"pošten bez ambicija - luzerska tradicija

pošten bez ambicija je moja definicija"

Hladno pivo je zakon....tako ali drugače... :grim :grim :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo ga pogrešam, ker je lušten poba :cry:

Kr uredi je, vse kar reče naredi, ne pa kot večina nevoščljivcev, upam na srečen konc in na pivo z njim popito !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko bi vsaj ostal med pogrešanimi

sam če ni sam sebe skril k pojoči major TROHA-hahahaha ta je tud model da ga išeš :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo res.....

ZAKAJ MENE NOČE NIHČE UGRABITI????

Koliko pa bod moji najbljižji skupaj skrampali za odkupnino???

Če bodo sploh hoteli kaj skupaj skrampati.

Horvatič pa hitro skup skrampa ene par mio (ojrof seveda) da ga spustijo.....

Tukaj pa zanimiv članek o njem, pa nič ne piše o kriminalu.

Po moje je imel enostavno jajca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi lakomnost precej pripomore! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi lakomnost precej pripomore! :grim

Seveda, to gre z roko v roki. Nevoščljivost zaradi lakomnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem mnenju ni vsega treba obrniti v nevoščljivost. Za Rajkota ne bom govoril, ker ga ne poznam, ampak jaz recimo ne bi zavidal Tonyju Sopranu.

Če zaslužiš s kriminalom, je tvoje zdravje v nevarnosti... Tega ne zavidam nikomur.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem mnenju ni vsega treba obrniti v nevoščljivost. Za Rajkota ne bom govoril, ker ga ne poznam, ampak jaz recimo ne bi zavidal Tonyju Sopranu.

Če zaslužiš s kriminalom, je tvoje zdravje v nevarnosti... Tega ne zavidam nikomur.

Toni je itaq sociopat težkega kalibra. Nč za zavidat :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Toni je itaq sociopat težkega kalibra. Nč za zavidat :grrr

Opa napaka, on je dedec, tista redka vrsta med poplavo poženščenih pezdetkov. :grim . Zanima me koliko bejb bi vzdovalo če bi tak kit kot je nastopal v vlogi Michael Doughlas-a, ki ga posili ženska. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaj glavo naj nazaj pošljejo,da se ve da ga ni več.Ker itak reveži plačujejo iskalne akcije....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opa napaka, on je dedec, tista redka vrsta med poplavo poženščenih pezdetkov. :grim . Zanima me koliko bejb bi vzdovalo če bi tak kit kot je nastopal v vlogi Michael Doughlas-a, ki ga posili ženska. :hmm:

A ti to o igralcu ali liku, ki ga igra?

Ekranizirani Tony Soprano je pravi sociopatski model iz disfunkcionalne patriarhalne družine z zavrto in nesrečno materjo, s kolegi katerih večina z IQ-jem ne presega številke čevljev, emocionalno pa samimi pohabljenci. Sicer, navidez, pravi pobožni kristjani. Enim so pač takšni všeč :doze:

Kaj pa kak možat Arabec s tapravo patriarhalno in versko vzgojo? Ta je šele taprav moški, ki ve kako je treba z ženskami :grim

Mah, smo že veselo :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti to o igralcu ali liku, ki ga igra?

Kaj pa kak možat Arabec...

O igralcu neapetitlih izgleda, ki igra lik Tonija in tako kar naenkrat ne izleda več tako neapetitlih :wacko: .

Arabce pa prepuščam kamelam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!