Vrtnica Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 OK! Da vam povem mam usega ze na vrh glave!!! Na tem forumu se sam kregate in nc drugega!!! Pol enim ni usec ta izgled enim ta enim to manjka enim to eni bi to eni tega ne bi.... 1. Tle gor smo da si delimo izkusnje da se spoznavamo itd in ne da se kregamo! 2. Pa ka tok zahtevate od administratorjev halo oba sta se ze dovolj potrudila da sta nam sploh dala to www.motosvet.com! Pa se usaki nasi mali muhi prisluhneta! Ma dejte jim mal zraka no! 3. Sam neki bi radi in ko vam kaj ni prav... kreg A se ne morete normalno pogovarjat? Pa se neki sej enim se bo to fino zdelo enim ne CE SE NE UMIRITE IN MAU RAZMISLITE O TEM, JZ ZAPUSTIM TA FORUM!!!!!!! Mu razmislite a se splaca tok kregat zarad enih majhni malenkosti? Sej vem da sm se tud jz in zdej mi je resnicno zau ampak pred parimi urami sm sele spoznala kako dragoceno je zivljenje ampak mi je zau da nism ze prej ... da sm to spoznala mi je mogla ena bliznja oseba umret! Sej zarad mene lohk pobrisete to temo in si mislite kar cte jz sm povedala svoje!
Noise Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Mi tudi tebe. Radi se mejmo... Še ena iz mobisuxa: "Rada imam gozdne stezice, skalne police, vedrost humorja, cvetja zivljenje, varen korak kjer prijatelj je vsakemu vsak!"
cyc Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Saj se nic ne kregamo :wink: Nekateri sicer mislijo, da je chat moja muha in verjetno da sem za zabavo kar nekaj prostega casa namenil preiskusanju razlicnih irc daemonov, iskal webchate .... in ne zastopijo, da bi prejsnji chat tako ali tako sel ker je pac nenormalno zrl sistemska sredstva ... Tko da ja, vsekakor se moramo met radi. In preprican sem, da bodo tisti, ki se z novim chatom nikakor ne morejo sprijaznit, poiskali ustrezen webchat ki uporablja irc backend (oni, ki ga ne, imajo za seboj mysql in so enak nesmisel kot prejsnji chat), ali pa ... hej, sli bodo brat perl dokumentacijo, tako kot jo zdajle bereva s Codeinom in bodo razvili resitve za vse tezave :wink: :twisted: :lol: 8)
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Ej, jaz chata sploh še nisem probal, pa vseeno pravim: Motosvet je superca in nam je podarjen, zato vsakemu, ki ne spoštuje tistih, ki se za nas trudijo, razbijem gobec, sam bliz naj ga prinese!!!! Noja saj dobronamerne pripombe in pogovor so verjetno dobrodošle, sam ne jim brez veze težit, sploh pa tisti ne, ki za motosvet tudi s kurcem ne mignemo! Sem mal vulgaren, ampak nalašč, pa še nick imam tak! :evil: :evil: :evil:
hotschko Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Ja Vrtnca, dej se no pomir ... saj do poroke bo že dobr' ... :) :idea: :arrow:
vragica Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Aufbix razpizditis nase najmlajse clanice... :shock: :roll: 8) 1. Tle gor smo da si delimo izkusnje da se spoznavamo itd in ne da se kregamo! 2. Pa ka tok zahtevate od administratorjev halo oba sta se ze dovolj potrudila da sta nam sploh dala to www.motosvet.com! Pa se usaki nasi mali muhi prisluhneta! Ma dejte jim mal zraka no! 3. Sam neki bi radi in ko vam kaj ni prav... kreg A se ne morete normalno pogovarjat? 1. Reci kaksne izkusnje... ne beri samo tem Kr neki, Ljubezen, Motosvet zadeve... skratka spodnji del tabele Foruma... ker kar je nizje od splosno je itak sama zafrkancija... :wink: 2. Administratorja sta fejst, moderatorji pa tudi, samo ups, sorry, da zivimo v taki drzavi, kjer so nas navadili kao demokracije, pa si vsak upa zint to kar misli... :wink: 3. Jasno, vsak svoje hoce imet... jaz recimo, ostaja brez starega chata, oki doki, nov mi ni vsec, pa me tam ne bo... povem pa lahko svoje a ne... :wink: Normalno pogovarjat... zakaj imam obcutek, da se vsi ze tolk med sabo poznamo, da vsaj priblizno vemo kako bo kdo reagiral in kako bo kaj napisal... ker ko pride FS... kreganja ni... samo zur in zafrkancija... fora tegale foruma in pregovarjanje je, da se lahko kadarkoli sprostis in se pokazes v taki luci kakrsen dejansko si, ne da igras nekaj kar nisi... :wink: Pa se neki sej enim se bo to fino zdelo enim ne CE SE NE UMIRITE IN MAU RAZMISLITE O TEM, JZ ZAPUSTIM TA FORUM!!!!!!! A dej dej ne ga srat, pejt na dopust pa cyca doma pust... :twisted: :wink: ... da sm to spoznala mi je mogla ena bliznja oseba umret! Moje sozalje... :( Sej zarad mene lohk pobrisete to temo in si mislite kar cte jz sm povedala svoje! No, evo vidis vrtnica, ti si povedala svoje mnenje, in... evo mi tudi vedno povemo svojega... torej... think about it... :wink: in :B-fly: samo zate... :wink:
dejan Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Zdej bom pa še jest mal pametn. Motosvet je ena velka družina in Vrtnica, ko boš sama furala družino boš lažje razumela. Se je pač treba včasih mal skregat da se maš pol še rajš :wink: Življenje pač ni piknik, ... noben te ni silu da si not in noben te ne bo oviru če boš hotla jt ...
udi Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 No vidiš Vrtnica kako ti je vragica lepo naoisala in se popolnoma strinjam z njo sploh odstavka tem tam spodaj ki so za en kurc to je moje mnenje zato pac ne hodim tja dol. Kar se pa tice kreganja pa malo oz. zelo pretiravaš ker mislim da ni tako hudo kot govoriš oziroma misliš saj je velika udeležba motosvetovcev na fs-jih in na 3M in v olp dokazilo da temu ni tako !!!! Pejd mal na dopust se spocij in potem bo življenje lepše !!! :sleeping: :lol:
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 No vidiš Vrtnica kako ti je vragica lepo naoisala in se popolnoma strinjam z njo sploh odstavka tem tam spodaj ki so za en kurc to je moje mnenje zato pac ne hodim tja dol. :lol: :sleeping: Aja, aja, a tako, a res, ja zakaj te pa potlej zmeram vidim, ko ke dol pridem. Je pa res da si čist tih, pa sam špegaš! Ti, ti, pokvarjenček! Ma vam povem, taki so ta nar huj!! :twisted: :twisted: :twisted: :D :wink: No Mačica, pa tudi to se ne strinjam, da so ta spodnji topici sam za zajebancijo. Meni upam, da bo dr.Gregs-ova Psihološka čistolnica nekoč lahko pomagala. Upam, čeprav je bolj malo verjetno...! :wink: :wink: :D
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 No Mačica, pa tudi to se ne strinjam, da so ta spodnji topici sam za zajebancijo. Meni upam, da bo dr.Gregs-ova Psihološka čistolnica nekoč lahko pomagala. Upam, čeprav je bolj malo verjetno...! :wink: :wink: :D HOOOORJOOOOOOO pa saj nisem tega jaz napisala, noooooo. Za vsako stvar pa tut nisem jst kriva
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 HOOOORJOOOOOOO pa saj nisem tega jaz napisala, noooooo. Za vsako stvar pa tut nisem jst kriva UUPPSSS, auuu, mea culpa! Ma ja, pa dej bit kar ti uržeh. Vsak mora bit enkrat dežurn. :wink: :D
vragica Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 HOOOORJOOOOOOO pa saj nisem tega jaz napisala, noooooo. Za vsako stvar pa tut nisem jst kriva UUPPSSS, auuu, mea culpa! Ma ja, pa dej bit kar ti uržeh. Vsak mora bit enkrat dežurn. :wink: :D HAhahaaa... ZADETKA... :twisted: :P :twisted: :twisted:
udi Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Ja ja moj horjo tudi taki mormo bit !!! :lol: :P
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 HOOOORJOOOOOOO pa saj nisem tega jaz napisala, noooooo. Za vsako stvar pa tut nisem jst kriva UUPPSSS, auuu, mea culpa! Ma ja, pa dej bit kar ti uržeh. Vsak mora bit enkrat dežurn. :wink: :D HAhahaaa... ZADETKA... :twisted: :P :twisted: :twisted: Vragica pa se kar po vražje smeji 8) 8)
Ice Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 rozca, 1. sozalje k izgubi 2. kot rekla vragec "vse pod splosno je vec ali manj zajeb****" 3. coooooooool it,nic se ne je tako vroce,kot se kuha (BTDT :shock: ) lep dan vseeno
moped Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Motoristi morjo skup držat...ma vraga. Vsak naj pove kaj mu paše al pa ne paše, saj zato smo tut kle gor. Lahko se strinjaš al pa ne. Pa sej se noben ne krega, so samo konstruktivne debate... Sožalje Vrtnica. :lol:
klemens Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Priporočam ogled drugih forumov po slovenskem delu Interneta in bo občutek da se veliko kregajo(mo) izginil. Sožalje ob izgubi. LP, klemen
lojzi Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Vrtnica, dolgo sem premišljeval, ali ti naj kaj napišem ali ne, in naposled sem se odločil, čeprav se z ljudmi, ki so nastrojeni načeloma ne pogovarjam, dokler se vsaj malo ne skulirajo. Ne vem, kaj si hotela povedati, in povedala si skrajno, kako se naj izrazim, da ne bo preveč grdo izpadlo, kolerično. Razumem tvojo žalost ob izgubi tebi bližnjega bitja, za kar ti izrekam iskreno sožalje, mogoče je to dejstvo tudi spodbudilo tvoj koleričen zapis,vendar mislim, da je vseeno glavni vzrok nekje drugje. Film ti je počil, ker že par dni (eni bolj drugi manj) kritiziramo remek dela tvojega Cyc-a, to je novi chat. Draga Vrtnica, nikjer nisem zasledil nobenega kreganja, zasledil sem samo bolj ali manj objektivne kritike dela Cyc-a in Codi-ja, in, glede na to, da je forum zato, da ljudje naglas povedo (oz napišejo) svoje mnenje, mislim, da ni nobenega vzroka, da napišeš tak žolčni post, in zato celo odpreš novo temo. In, če je povedati neko mnenje, ki tebi ni všeč, kreganje, potem se bojim, da so tudi internetni forumi en sam neproduktiven kreg. Sicer pa, najbrž ko boš tole brala, boš že malo bolj "calmo" in tudi spoznala, da se nobena juhica ne poje...... . Če pa boš še vedno enakega mnenja, potem je z nekom nekaj resno narobe, ali z nami, ponižnimi uporabniki foruma in novokomponiranga chata, ali pa z drugo stranjo. Have fun!
Dave Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Vrtnica, dolgo sem premišljeval, ali ti naj kaj napišem ali ne, in naposled ... ... . Če pa boš še vedno enakega mnenja, potem je z nekom nekaj resno narobe, ali z nami, ponižnimi uporabniki foruma in novokomponiranga chata, ali pa z drugo stranjo. Have fun! Zelo fajn napisano. Se strinjam. Jest sem pa itak povedal kaj si mislim na vcerajsnjem chatu. Cisto na kratko: 1. Men je chat fajn 2. Jest nimam obcutka da bi se prov velik kregal. Je pa to verjetno posledica tega, da sem obicajno v temah, ki ponujajo manj prostora za kreganje... 3. Vsak ma pravico zapustit forum ko mu ni vec vsec. Sumim da tak drasticen nastop sicer nikakor ne odvrne ljudi da ne bi se naprej poceli tistega kar se jim zdi prav in po mojem odhod tudi ne bi smel biti temu namenjen. Tud sam sem, ko sem bil se bolj v racunalniskih plenicah besno zapustil kak BBS in si mislil, evo zdej bo pa propadu, k mene ni vec, ampak glej ga sment, ljudje so nekako preziveli to grozljivo izgubo :lol: in delali naprej tisto kar so pac poceli. 4. Sumim, da obstaja razlika med ljudmi, ki nekonstruktivno kritizirajo stvari v smislu ti si pa kreten ker me ne znas zadovoljit na natancno prav nacin in ljudmi ki povejo kaj si mislijo. Sej se mi zdi, da sta Noise in Cody oba dovolj stara da se znata sama branit, ce jima kej ne sede, tko da verjamem da bosta stvari ze vzela v svoje roke, ko jima bojo dopizdile.
Pervy Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 jaz pa se v "realnem" svetu z vsemi razumem in imam motosvet da se lahko saj z nekom kregam :twisted: eh :roll:
dunker Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Ah, sej res ni tako hudo... sploh pa: pes, ki laja, ne grize. Pa iskreno sožalje... :(
Codeine Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 2. Administratorja sta fejst, moderatorji pa tudi, samo ups, sorry, da zivimo v taki drzavi, kjer so nas navadili kao demokracije, pa si vsak upa zint to kar misli... :wink: Demokracija NI vsesplošno pluvanje in to da lahko vsak reče, kar mu pade napamet. Poskusi v najbolj rzavitih demokracijah po svetu pluvati vsepovprek, mislim, da boš kaj hitro nekomu plačevala penzijo. Zato pa je tako kot je v Sloveniji. Vsi bi vse imeli, delali nič, ko pa kdo kaj naredi je pa treba to takoj popljuvat, uničit in izničit. Eno je kritika, drugo pa je histerično pluvanje, ki se je odvijalo po chatu. Ob takšnih dejanjih dejansko vzame človeku voljo, da bi še karkoli dobrega storil za slovenski narod. Morda še niste slišali za pregovor, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe. Dejansko bi bilo tako meni, kot Noisu in tudi Cyc-u veliko bolje nekje "pljuckati" pivo, namesto, da bi se "je***li" s vsem temle skupaj.
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Tko, čist by the way. Nisem se udeleževala nobenih debat okrog novega četa, ker do pred parimi trenutki sploh nisem vedela kaj ste naredili. Mislim, halooooooooooo? Kaj pa je manjkalo prejšnjemu? Ta klinčev IRC je čist mim. Naj mi nekdo pove eno samo prednost tega IRCa za uporabnika. Res ne vem kaj vas je motilo na prejšnjem Chatu. Za Cyca itak vem, da je totalni IRC manijak.
Priporočene objave