Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ta klinčev IRC je čist mim. Naj mi nekdo pove eno samo prednost tega IRCa za uporabnika.

Prednost za uporabnika je ena sama: omogoča, da stran motosvet.com sploh še obstaja!

Prejšnji chat je sicer bil nepo nakranclan in načičkan, a je nenormalno kuril že tako ali tako omejene resurse našega sistema. Če bi šlo tako naprej, bi se oba računala, na katerih laufa motosvet, kmalu ustavila.

Že od vsega začetka iščemo alternativo chatu, ker je "stari" neprimeren za naš motosvet. Trenutni chat je eden izmed najboljših, ki smo jih našli in uspeli usposobiti, zato bo do nadalnjega ostal.

Sicer pa, mačica, ko že tako histerično udrihaš po novem chatu - kaj je tako zelo drugačnega od starega? Da ni mavrice? Login in pa zaščito nickov še delamo in bo, upamo, v kratkem urejena.

Ima pa ta chat kar nekaj novih zelo uporabnih for, ki pa se jih bomo morali uporabniki še naučiti in navaditi.

Počasi, počasi, tranquillo, tranquillo..

Objavljeno
Sicer pa, mačica, ko že tako histerično udrihaš po novem chatu - kaj je tako zelo drugačnega od starega? Da ni mavrice? Login in pa zaščito nickov še delamo in bo, upamo, v kratkem urejena.

Razen odgovorov, da zux, sux, bruh, češko, tumast in tako naprej, do sedaj še vedno ni konkretnih odgovorov kaj je tako različnega od prejšnjega, raze tega, kar je napisal Noise. Kar pa je prav tako rešeno, vendar morda na način, ki je bil na razpolago, zakaj, berite naprej in vam bo jasno.

Bom napisal drugače, kaj res nihče ne pozna nekoga, ki bi obvladal programski jezik PERL ... Trenutno ga nujno iščemo in recimo takšen človek bi bil rešitev za vse probleme tako z loginom in ostalimi problemi.

Torej kje je kdo, ki v nulo obvlada PERL ali pa takšnega človeka ni v celi Sloveniji ?!?

Torej, rabimo pomoč in ne ni me sram priznati, da smo trenutno obstali in nujno rabimo nekoga, ki se spozna na prej omenjeno zadevščino in nam morda pomaga pri vsem skupaj.

Objavljeno

Men pa zdej že čist sladko dol visi kakšen je novi čet.

Osnovne stvari mi je CYC razložil v par minutah.......fora je pa itaq v tem , da četam,pa cajt zabijam.

Pa , da nebi kdo mislu,da komu kam lezem.....u tesnih prostorih se namreč zelo slabo počutim.......morda me mal klavstrofobija daje :D :D

Objavljeno

Bom pa še jaz napisal, kaj me najbolj moti na novem chatu. Ali pa bi začel s tem, kar mi je všeč. Všeč mi je hitrost,ki res rula. Všeč mi je tudi funkcija Whois, ki jo prejšnji chati niso podpirali (ali pa jih jaz nisem uspel najti).

Kaj mi pa ni? Na starem chatu smo uvedli nek kodeks kvazi etike uporabnikov chata, neuraden seveda. Vsak se je moral vsaj prvič malo predstaviti, vsi smo vsaj nekako vedeli, s kom se pogovarjamo ipd. Na tem pa se pojavljajo neki motoxx maniaci, (nekateri so celo naši stari chat kolegi, ki se pod krinko hočejo malo bolj pametne delat, kot dejansko so). In pa to, da IRC freaki zadeve razturijo, mi, ki pa na IRC nismo navajeni, pa lahko samo ponižno sodelujemo v debati, če seveda vemo, s kom sploh chatamo.(Cyc, enkrat bova ob pivu udarla kakšno uro privat inštrukcij).

Seveda bo logiranje in zaščita uporabniškega imena zadevo zelo izboljšala, vendar se bojim, da bo vsa stvar medtem ušla v neke fukfehtarske vode. Takih kvazi chatov namreč je po celem spletu že dovolj, in mogoče celo preveč.

Codi, meni se ne zdi, da bi ljudje divje pljuvali po chatu (je pa res, da nisem nevemkoliko gor,pridem večkrat po par minut) in v nič dajali vaše delo. Nekateri s(m)o pač čimbolj korektno hoteli opisati, kaj nas moti, in kaj, če se seveda da, bi lahko izboljšali. In ja, res je dejstvo, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, in, da bomo ta chat iz večkrat navedenih razlogov sprejeli.

Motosvet forum ste tudi parkrat radikalno spremenili in v prvi fazi teh sprememb razen grafično lepše podobe ni bilo večjih izboljšav. Ampak z vašim znanjem in našimi idejami smo ga pripeljali do tja, kjer danes je. In lahko trdim, da je eden najbojših, če ne celo najboljši forum (vsaj tehnično gledano), kar jih poznam. In tudi mnenje večine je tako.

Ker pa smo ljudje nastavljeni tako, da lažje kritiziramo kot pohvalimo, se zdaj po teh topicih prepucavamo, kaj vse ni, in kaj je slabše.

Zato, fantje, ne izgubit volje, tudi chat bo enkrat napisan po željah večine, v to sem prepričan, in naj vas drobne kritike , pripombe in predlogi ne ustavijo pri tem.

Mal sem se razpisal, ampak to je ponižno mnenje tlačanskega uporabnika. Ko bodo pa ljudje plačevali za svoj užitek, potem bodo lahko tudi zahtevali več.

Tko, dovolj, lep dan še naprej.

Objavljeno

Khm, tukaj se pa ne razumemo najbolje.

Kot prvo naj poudarim, da me chat prav nič ne moti, ga nisem prej in ga tudi v bodoče ne bom uporabljal (pač nisem tip človeka za chat). Zame je Motosvet samo vir informacij, stran kamor se zatečem po pomoč ali nasvet.

Kar pa se administratorjev tiče, pa mislim, da zelo dobro opravljata svoje delo, se trudita, žrtvujeta prosti čas za 'svojega otroka'.

Ampak! Mislim da se motita, če mislita, da je vajina odločitev, da naredita kar vama paše. No, saj v končni fazi je, toda Motosvet je Motosvet zaradi obiskovalcev. Imam veliko izkušenj s tega področja, pa vem kako to gre. Lahko postaviš super, enkratno stran, toda če ni obiskovalcev, ne pomaga nič, ves tvoj trud je zaman. Če pa uspeš privabiti obiskovalce, potem pa jih moraš tudi zadržati. Ne zadržiš jih pa z zvišenim odnosom, kakor: takole je, če ti je všeč OK, drugače pa pojdi. Ne, treba se je prilagajati, poskušati ustreči čim večjem številu obiskovalcev... Nekdo, ki dnevno preživi eno uro ali pa še več na teh straneh, pričakuje, da se bo upoštevalo tudi njegovo mnenje. In če mu nekaj ne bo všeč, bo to tudi povedal. Potem pa temu rečete pljuvanje?

V glavnem, hočem povedati, administratorja, upoštevajta (vsaj malo) tudi voljo obiskovalcev, saj brez njih nebi bilo teh super strani (no, seveda so zraven tudi vajine zasluge).

Pa brez zamere... :oops:

Objavljeno

Santa Barbara...

Esmeralda mogoce? :)

V vsakem primeru zajfnca :D

FLAYO

Objavljeno

Še enkrat in zadnjič. Kdo pravi, da vaša mnenja niso bila upoštevana. Prosimo vas, da si v redu preberete vse objave v forumu glede te teme.

Mislim, da je tako Cyc, Noise in jaz že nekajkrat napisali odgovore na naslednje vprašanje "Zakaj novi chat?"

Tudi odgovorili smo na vaše želje in da so stvari v delu in da se bo popravil.

Vendar ali je res potrebno eno in isto povedat 100 krat. Razumeli smo jo že prvič, kar smo tudi napisali.

Trenutno vlada stanje dopustov in je zelo težko kogarkoli najti v Sloveniji.

Nihče ni rekel, da ne bomo upoštevali vaših želja (kar smo še posebej poudarili večkrat), razumeti pa morate, da se ne da narediti to čez noč, še posebej, ker se motosvet dela v prostem času.

Nikjer ni nihče rekel, če ti ni všeč pojdi. Rečeno je bilo zgolj, da delamo na tem in poskušamo problem rešiti, na žalost, pa bo do takrat tako, kot je.

Objavljeno
V glavnem, hočem povedati, administratorja, upoštevajta (vsaj malo) tudi voljo obiskovalcev, saj brez njih nebi bilo teh super strani (no, seveda so zraven tudi vajine zasluge).

Vse to je sicer lepo povedano in se lepse misljeno, ampak starega chata ni vec ne zato ker je meni bolj IRC vsec, ne zaradi kake druge muhe mene ali Codeina in Noisa, pac pa kot je ze Noise napisal - da motosvetov streznik sploh lahko normalno funkcionira.

To so pa ze kar resni razlogi :wink: :idea: :wink:

Objavljeno

Vse skupaj je ze kratkomalo BLJEK... strinjam se pa z Lojzijem in Drekavcem... :wink:

In Codeine... upam, da vam bo uspelo, da bo mali Chat shodil... ceprav bi lahko pocakali s porodom do casa, ko bo konec dopustov :wink: ... pa ne se jezit name zdele... ker sem povedala svoje... se pa opravicujem za mojo zacetno raz***devanje ... evo taka sem, ceprav mi ni zal, da sem napisala, kar sem si mislila... pac ne bom hodila na chat... in posledica... delo ne bo trpelo, namesto en bosta dve kavice... hehe pa se vec postov na forumu bom imela... :oops: :P :twisted: :wink: :silly:

Objavljeno

Hehe ... saj kaj dosti mu ni treba "shodit", ljudje gor cisto fino chatajo. Marsikomu je tudi bolj vsec ...

Sicer se pa ne smesi ... ko sem jaz prvic prisel na motosvetov chat, se na starem strezniku, se mi je vse skupaj zdelo kot bolna sala, ne pa nekaj kar bi clovek za chatanje uporabil. Zato sem tudi kmalu IRC predlagal, pa ni blo navdusenja ... no, zdaj pa je kar nekako.

No in zakaj sem ostal tam, kjub temu da se mi je tehnicno zdel chat krneki - zaradi folka gor. Ta je tudi zdaj gor, taisti ... sicer pa, tvoja volja, mas vso pravico do nje :D

Objavljeno

Been there, all working nice...

Sploh ne razumem, cemu toliko prerekanja :?:

Sicer nisem nek zagrizen chatar ali ircar (in nisem bil pogost uporabnik prejsnjega chata), ampak koliko se na te stvari spoznam stvar odlicno deluje (mnogo bolj tekoce kot prej).

Problem je verjetno v tem, da ko se clovek neke zadeve navadi in mu je vsec, potem zelo tezko sprejme kaksno spremembo (pa cetudi na bolje).

Se spomnim, kako sem tudi sam v preteklosti imel cuden obcutek ob nekajkratni spremembi oblike foruma, ampak sem sedaj tudi preprican, da je trenutna oblika do zdaj najboljsa...

Whatewer, guys you are doing 100% great job.

Objavljeno
Zato sem tudi kmalu IRC predlagal, pa ni blo navdusenja ... no, zdaj pa je kar nekako.

IRC je problem, ker skozi večino firewallov ne prideš skozi. Zato je bila narejena WEB varianta, da je lahko vsak sodeloval ...

sicer pa, saj že veš ...

- barva NICK-ov

- prijava s stalnim profilom ...

- no anonymous access ..

Cyc a ste že stopil v kontakt z unim mojim kolegom za PERL ??

Objavljeno
Zato je bila narejena WEB varianta, da je lahko vsak sodeloval ...

Zakaj je bila narejena web varjanta sam dobro vem, ker sem jo jaz tudi :wink:

sicer pa, saj že veš ...

- barva NICK-ov

Na barvo nickov lahko kar v startu pozabis, ker irc protokol tega nima, da bi pa irc daemon zaradi tega poskusal spreminjat, je pa rahlo bolno ...

Cyc a ste že stopil v kontakt z unim mojim kolegom za PERL ??

Ne, dobi pa danes mail ...

Objavljeno

In vi pol mene sprasujete kje so kdo krega?!?!?!?!?!? poglejte to temo no!

Objavljeno

kje se kdo krega??????? :roll: JAZ BI SE TUDI!!!!!!!

Objavljeno
In vi pol mene sprasujete kje so kdo krega?!?!?!?!?!? poglejte to temo no!

:roll: ajooooooooooooooojj...... rozca,ma kaksno kreganje neki! to je civilizirana izmenjava mnenj.ko se bo kreg zares zacel,te pa obvestimo. :lol: :lol:

Objavljeno
chat je čist ok :D

ni, dokler se grejo tam gor ene smrkle neke pomembneže in nimaš pravice bit anonimen in tiho.

Objavljeno
chat je čist ok :D

ni, dokler se grejo tam gor ene smrkle neke pomembneže in nimaš pravice bit anonimen in tiho.

Bos ti videl smrkle ...

Sicer pa - ban gor al dol.

Objavljeno

DOST!!!

NEHTE SE TLE KREGAT OKOL ENEGA CHATA KR SM SKOR 100% DA SE NE GRE ZA CHAT AMPAK ZA KAJ DRUGEGA! CE HOCETE CHAT GA MEJTE CE GA NOCETE GA BOJO ODSTRANIL IN BOSTE BREZ CHATA!

Objavljeno
DOST!!!

NEHTE SE TLE KREGAT OKOL ENEGA CHATA KR SM SKOR 100% DA SE NE GRE ZA CHAT AMPAK ZA KAJ DRUGEGA! CE HOCETE CHAT GA MEJTE CE GA NOCETE GA BOJO ODSTRANIL IN BOSTE BREZ CHATA!

Ce sem prov dojel je 95% tele teme namenjene tvojemu izbruhu in manj temu komu ni chat vsec? In nehi se dret name. :?

Objavljeno
DOST!!!

Ce sem prov dojel je 95% tele teme namenjene tvojemu izbruhu in manj temu komu ni chat vsec? In nehi se dret name. :?

Ne narobe si zastopu!

Gre se ta zo da sm skor 100% prepricana da se ne gre za obliko chata in kaj vsebuje chat ampak za neki drugega ne bom rekla za kaj ampak da jih nekaj drugega muci!

In tko ce hocte chat ga mate ce nocte ga umaknejo in bo slo delo v 0 eni so se tok trudil za vas in vi tko sprejemite to ze! Kako bi se vam zdelo da bi se tok matral in pol bi skor usi to skritiziral nekateri ste se se kregal (v zivo) glede tega in takrat je men poclo! Use zarad enega glupega chata k vam dol visi kok je to dela in use vi hocete starega ... stari je poziru prevec serverja kot je cody napisu bodte sploh srecni da mate chat ce vam ni usec pa ne hodte gor! Mah ne bom nc naprej pisala kr bom se zacela preklinjat...

Objavljeno

.... :D :D 8) 8) 8) ...

P.S. A nas maš še rada? :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!