Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Zakaj mi noče pokzati sliko v profilu kot imajo nektari motor, itd.

Popravljeno . Popravil aljazz26
Objavljeno

vzrokov je lahko več...format slike, velikost...pošlji mi željeno sliko na pm ali mail pa bom pogledal ali se jo da objavit.....

Objavljeno

format slike in velikost je v redu...seveda v kolikor bi rad sliko objavil kot osebno sliko (personal photo)...če bi rad imel zadevo v avatarju (sličici poleg imena) pa je potrebno zadevo malo pomanjšat...

za objavo pod osebno sliko (personal photo), pojdi v nadzorni center, levo spodaj izberi Change Personal Photo, in jo vnesi iz svojega računalnika...ko vneseš, potrdi (Update photo) in nato pritisni F5 oz. osveži stran...slika se ti mora nato prikazat...

če želiš to sliko kot avatar...pojdi v nadzorni center, Edit Avatar settings, naloži iz računalnika...ponovno ne pozabi osvežit stran oz pritisniti F5...

lahko tudi vneseš kot url, klikni na sliko spodaj in kopiraj url...

post-291-1179264612.jpg

Objavljeno

format slike in velikost je v redu...seveda v kolikor bi rad sliko objavil kot osebno sliko (personal photo)...če bi rad imel zadevo v avatarju (sličici poleg imena) pa je potrebno zadevo malo pomanjšat...

za objavo pod osebno sliko (personal photo), pojdi v nadzorni center, levo spodaj izberi Change Personal Photo, in jo vnesi iz svojega računalnika...ko vneseš, potrdi (Update photo) in nato pritisni F5 oz. osveži stran...slika se ti mora nato prikazat...

če želiš to sliko kot avatar...pojdi v nadzorni center, Edit Avatar settings, naloži iz računalnika...ponovno ne pozabi osvežit stran oz pritisniti F5...

lahko tudi vneseš kot url, klikni na sliko spodaj in kopiraj url...

:yea1: To dela res hvala lepa :yea1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni.<BR>Rad bi zamenjal sliko avaterja in osebno sliko. Ko sliko vnesem iz svojega računalnika mi jo v nadzorni plošči po posodobitvi pokaže. Ko pa odidem v pogovorno stran, pa je v avatarju stara slika le z dimenzijami nove. Nadalje, ko pritisnem na zaslonko za ogled članovega profila, mi pokaže pravo sliko uporabnika, ko pa odprem profil, pa mi pokaže staro sliko, katera pa je zopet le raztegnjena na piksle nove slike. Prosim povejte mi, kje naredim napako?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Pozdravljeni.<BR>Rad bi zamenjal sliko avaterja in osebno sliko. Ko sliko vnesem iz svojega računalnika mi jo v nadzorni plošči po posodobitvi pokaže. Ko pa odidem v pogovorno stran, pa je v avatarju stara slika le z dimenzijami nove.

Enako! Kako, damn, nej zamenjam osebno slikco??!! :krneki:

Objavljeno
Enako! Kako, damn, nej zamenjam osebno slikco??!! :krneki:

Aha, že dela. Manjkala je F5 od TC-ja... :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!