ID Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Rinemo vsak dan znova :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 Tut jst oddala prve glasove z vseh možnih računalnikov... Zmaga bo naša! Kdaj in kje se vas da kej v živo pogledat? Maya Naslednjič bomo 9.oktobra v Hali Tivoli ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Naslednjič bomo 9.oktobra v Hali Tivoli ... Sami? Al v Simbiozi s kom....Kanzyani maybe? FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Enkrat smo že modroval o tem, pa nič pametnega zaključili, zato ponavljam vprašanje. Na osnovi česa beleži računalnik na Videospotnicah enkrat dnevno glasovanje? Namreč info je pomeben, mogoče pa lahko kaj okoli prinesemo. Ali stvar deluje na principu cookijev, IP-ja (kar načeloma pomeni, da iz enega podjetja dnevno lahko glasuje samo en uporabnik istega omrežja)? Hotscko, dajmo OST en korak pred konkurenco, če že ne boste njboljši, boste imali pa najbolje računalniško osveščene glasovalce! BTW, današnji glas je že oddan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 Enkrat smo že modroval o tem, pa nič pametnega zaključili, zato ponavljam vprašanje. Na osnovi česa beleži računalnik na Videospotnicah enkrat dnevno glasovanje? Namreč info je pomeben, mogoče pa lahko kaj okoli prinesemo. Ali stvar deluje na principu cookijev, IP-ja (kar načeloma pomeni, da iz enega podjetja dnevno lahko glasuje samo en uporabnik istega omrežja)? Hotscko, dajmo OST en korak pred konkurenco, če že ne boste njboljši, boste imali pa najbolje računalniško osveščene glasovalce! BTW, današnji glas je že oddan! Kaj pa vem ... mogoče se kaj iz html source-a da videt, kaj pošilja ... a kdo obvlada da bi pogledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 danes sem pogledal video spotnice in samo govorijo o vašem spotu videt ga pa ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 danes sem pogledal video spotnice in samo govorijo o vašem spotu videt ga pa ni slabo si gledal ... sicer pa tu je link http://o-s-t.net/video.htm za download. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 danes sem pogledal video spotnice in samo govorijo o vašem spotu videt ga pa ni V nedeljo je pa Mihec govoru o otroški glasbi oz. glasbi za otroke pa ga tud ni blo videt :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2002 danes sem pogledal video spotnice in samo govorijo o vašem spotu videt ga pa ni V nedeljo je pa Mihec govoru o otroški glasbi oz. glasbi za otroke pa ga tud ni blo videt :twisted: Valjda, če ima pa par mesecev starega otročiča :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 A ni .... eh, vse pa tud ni za v javnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 A ni .... eh, vse pa tud ni za v javnost A da je? Po moje ne, ceprav, kaj pa vem... Ga ze predolgo poznam, da bi bil lahko objektiven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Ein, to bi blo pa že bolj za tisto temo, kjer so štosi :lol: :lol: :lol: Samo nisem imela tega v mislih .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 No, koncno mi je uspelo, da sem vidla spot... komentar: no comment :oops: :wink: ... en predlog ohka hotčko plizzzzzzzz... dej podnapise za besedilo ruknte gor... :twisted: :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 kdo pa je 'igral' v videospotu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Pa ne mi rečt,da ste skos na 7. mestu......al premal rinemo?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 danes sem ga pa res videl n RTV ne sam prek neta. Filling mam da od celga benda, so največkrat tebe pokazal.A maš kakšne veze in poznanstva z režiserjem!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------------- Ni vse zlato kar se sveti Pa čeprav si pleh pička(dame oprostite mojem izrazu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 @Vragica: podnapisi so na http://o-s-t.net/video.htm @Ejkej: v spotu smo igrali vsi :D @Klimbra: ja zgleda bo treba bolj rint al pa več konjev vpreči .. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 @ @Klimbra: ja zgleda bo treba bolj rint al pa več konjev vpreči .. :) Torej spet na prvo stran s tem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Evo za vse ki še ne veste za kaj gre: Videospotnice so na sporedu vsak dan od 19:15 do 20:00 na 2. programu RTVSLO. Ker je spot @ že na lestvici lahko vsi, ki vam je spot všeč, glasujete na naslednje načine: - email = video.spotnice@rtvslo.si - Web = www.rtvslo.si/videospotnice - SMS = 041 388444 - Telefon od 20h do 21h = 01-4720011 , menda pa upoštevajo glasove tudi izven večernega termina ... kdo bi vedel :wink: :arrow: ) Za dowload spota pa http://o-s-t.net/video.htm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 Ajde...gasa,gasaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D "5" :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 Hja, včeraj sem prvič glasoval, pa so O.S.T. skočil iz 8. na 5. mesto. Dobro, še danes in jutri oddam po en glas in so prvi, men pa Hotschko da za pir. Goooood! :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 dajmo to kot prvo stran, ko odpreš motosvet takoj pade tudi glas za ost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 4. mesto!!! Dejmo nasi!! FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Pezda, sem glasoval po pomoti za Ksiht! :? Ma ne, sej ne, no. Moj glas za OST vsak dan oddan. :lol: :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Marš na prvo stran.....kaj mislite,da jaz zjutraj tole lahko iščem naokol.....ma še žvet ne morem :x :x :x :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se