Chebi Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Jest bi na tem mestu samo pohvalu cel CD, k je res odličen in mi ga prov sede poslušat v avtu ful naglas- zakon!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Evo za vse ki še ne veste za kaj gre: Videospotnice so na sporedu vsak dan od 19:15 do 20:00 na 2. programu RTVSLO. Ker je spot @ že na lestvici lahko vsi, ki vam je spot všeč, glasujete na naslednje načine: - email = video.spotnice@rtvslo.si - Web = www.rtvslo.si/videospotnice - SMS = 041 388444 - Telefon od 20h do 21h = 01-4720011 , menda pa upoštevajo glasove tudi izven večernega termina ... kdo bi vedel :wink: :arrow: ) Za dowload spota pa http://o-s-t.net/video.htm. Kse Kevdrmajster ne spomne to na konc dat, bom pa jaz. Hotschko, a ti mislš, da bom vsak jutr tle nazaj listal, pa tale link iskal. Malo morgen! Ajde, grem kliknt. :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Ej Hotschko, kaj boste res drugi teden igrali v Komnu na Krasu? Pozdrav od Roberta Ja, res igramo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Evo za vse ki še ne veste za kaj gre: Videospotnice so na sporedu vsak dan od 19:15 do 20:00 na 2. programu RTVSLO. Ker je spot @ že na lestvici lahko vsi, ki vam je spot všeč, glasujete na naslednje načine: - email = video.spotnice@rtvslo.si - Web = www.rtvslo.si/videospotnice - SMS = 041 388444 - Telefon od 20h do 21h = 01-4720011 , menda pa upoštevajo glasove tudi izven večernega termina ... kdo bi vedel :wink: :arrow: ) Za dowload spota pa http://o-s-t.net/video.htm. Evo Horjo še tkole :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Ej Hotschko, kaj boste res drugi teden igrali v Komnu na Krasu? Pozdrav od Roberta Ja, res igramo ... Ok, pol bom pa res proval v Komen prit, da vas končno v živo slišim. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 LJUDJE KLIKITE če ne vam bom .....polomu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 LJUDJE KLIKITE če ne vam bom .....polomu Pa klicat tudi, 01-4720011 ... ko vidiš telefon, kar lepo škljoc škljoc ... pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Pravkar sem oddal 10 glasov :twisted: :twisted: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Pravkar sem oddal 10 glasov :twisted: :twisted: FLAYO Kok ti je pa to uspel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Pravkar sem oddal 10 glasov :twisted: :twisted: FLAYO Kok ti je pa to uspel iz desetih telefonov s klicom na 01-4720011 :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Pravkar sem oddal 10 glasov :twisted: :twisted: FLAYO Kok ti je pa to uspel iz desetih telefonov s klicom na 01-4720011 :wink: Tocno tako ;) Kaj pa ce bi samo z enega poskusil veckrat? A bi to slo? FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Pravkar sem oddal 10 glasov :twisted: :twisted: FLAYO Kok ti je pa to uspel iz desetih telefonov s klicom na 01-4720011 :wink: Tocno tako ;) Kaj pa ce bi samo z enega poskusil veckrat? A bi to slo? FLAYO Šlo bi samo ne vem če bi upoštevali. En telefon = en glas /dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Ajde ljudje božji......dejmo še mal klikat,če ne bo naš kletar ŽALOSTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 Ajde ljudje božji......dejmo še mal klikat,če ne bo naš kletar ŽALOSTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01-4720011:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 28, 2002 Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 Hja, tle na RŠ-u mamo 23 različnih telefonskih številk. Če odštejem direktorjevega in fax, jih ostane še 21. Če prištejem dejstvo, da je eden pokvarjen, jih ostane še 20 in če prištejem še mojo lenobo, ugotovim, da se mi ne da ... :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 Hja, tle na RŠ-u mamo 23 različnih telefonskih številk. Če odštejem direktorjevega in fax, jih ostane še 21. Če prištejem dejstvo, da je eden pokvarjen, jih ostane še 20 in če prištejem še mojo lenobo, ugotovim, da se mi ne da ... :wink: :lol:Nič lenart ... hitr srečko kupit :) ... pa klicat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Mislm.....sej sem jest tut načeloma mal metalno usmerjen bedak.....samo tole kar je pa sedaj na prvem mestu......BLJAKKKKKKKKKKKKK :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 No dejmo pubeci in dekleta klikat po tastaturi in o telefonu :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maya_205 Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Ej Hočko, a veš da so OST na Pilovi lestvici, cool!!! ... matr je mularija "pokvarjena".... Pozdravček od prijateljice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Pa kaj je sedaj to???????????????? A smo kar na 8. mesto padl........zgleda da vam je zmanjkalo mobi kartic :? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2002 a kaj rinemo ?? telefonsko glasovanje: 01-4720011 web: www.rtvslo.si/videospotnice email: video.spotnice@rtvslo.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 durh marš :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2002 OK ... spota ni več na lestvici ampak eno zanimivost vam pa lahko zaupam, ker je bila poslana medijem :) ---------------------------------------- O.S.T. preizkusili tezo "Seks prodaja" Videospot @ skupine O.S.T. je na Videospotnicah zdrzal vseh 10 tednov. Enkrat se je s šestega mesta celo zavihtel na vrh, na prvo mesto. Kako jim je to uspelo? Z eksperimentom. O.S.T. so na eni od slovenskih internetnih portalov za erotiko objavili oglas, za katerega so bili prepricani, da ga bo vsakdo spregledal in dojel, da je ocitno izmišljen. "Koncala sem srednjo solo, to leto ne bom studirala, ampak se bom zabavala. Poskusila bom vse. Ne razumi narobe, ne bom ti zaracunala, rada bi se samo znorela in se fu****, kolikor je mogoce. Sem sportnica in fotomodel. Rada bi poskusila vse, s cim vec tipi ali dekleti...Poklici me vsak dan med 20. in 21. uro na 01-472-00-11. Upam, da se vidiva. P.S.:Imam tudi bisex fanta. Lahko se nama pridruzi ali ga pustimo doma." Na oglas, za katerega bi clovek mislil, da bo vsakdo spregledal, da je lažen, so dobili tocno 196 pisnih odgovorov pohotnih moških. Telefonski klici na glasovalno telefonsko stevilko Videospotnic pa so spot "@" pripeljali na 1. mesto! Nekatere odgovore si lahko preberetev prilogi. O.S.T. so tako zakljucili svoj eksperiment z videospotom @ in "Sex sells". Hvala Videospotnicam in poželenju vseh, ki so glasovali za O.S.T. in "@". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Mater ta Hotchko pa je prebrisan kot 100 let star šank. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Zanimivo, zanimivo... Meni pa ni šlo v račun, kako da se Noctiferia tako dolgo drži na prvem mestu. Zdaj pa poznam "skrivnost". Še malo, pa lahko sestavimo seznam različnih taktik, kako priti na prvo mesto ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se