ps_tunner Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 kupim bat fi 50mm sornik 14 za v tomos elektronik. višina od centra sornika do vrha bata naj bo 27mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Za to se ne odpira nove teme :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 doro kej so to oglasi ? :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ps_tunner Objavljeno Maj 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2007 ja kam pa naj uprašam? sem nov, pa ne vem niti prbližno, tko da bi prosu če mi daste link do tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 ja kam pa naj uprašam? sem nov, pa ne vem niti prbližno, tko da bi prosu če mi daste link do tam. pa niti slovenc nisi :D hec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ps_tunner Objavljeno Maj 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2007 itak da sem Slovenec! No, prosil bi če mi kdo poda povezavo do teme kamor bi moral objaviti, da kupujem bat. A sem bil dost razumljiv? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=17440 tuki čene pa (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) bo tud dobr al pa bljižna trgovina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 zdaj pa MODERATORJI zaklenite to temo! :evilgrin: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave