Skoči na vsebino

Vaše želje

ShadoW88

Priporočene objave

No pa naj bo še ena tema "kr neki", kjer lahko izrazite svoje dnevne želje (to, da če poveš svojo željo, se potem ne bo uresničila sploh ni res!) :)

Kaj si želite, da bi bilo danes, mogoče čez par dni, čez vikend, na dopustu, …

Kadar imam samo eno kratko vožnjo za sprostitev je ta več ali manj ista. Med potjo se vedno srečam z velikim hribom na katerega se "povzpnem" z vso hitrostjo kar se da, seveda pa se moja "Počasnela" utrudi in tam nekje na sredini tistega hriba pridem na 50 km/h. :BUA:

Vsako vožnjo mi vedno eno in isto pade na pamet ter si zaželim, da bi imela kakšen celinder več, da bi se zadeva malo hitreje odvijala, pa nikomur nisem mogla potožit ;) To pa je tudi to.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut jest si želim kak kubični milimeter več :grim

jah,tu bi se lahko jaz tudi pritožil,z 49ccm :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

želim si mir, srečo in blaginjo na vsem svetu, za vse ljudi in živali in rastline in tudi za vse motosvetovce :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kadar imam samo eno kratko vožnjo za sprostitev je ta več ali manj ista. Med potjo se vedno srečam z velikim hribom na katerega se "povzpnem" z vso hitrostjo kar se da, seveda pa se moja "Počasnela" utrudi in tam nekje na sredini tistega hriba pridem na 50 km/h. :BUA:

Vsako vožnjo mi vedno eno in isto pade na pamet ter si zaželim, da bi imela kakšen celinder več, da bi se zadeva malo hitreje odvijala, pa nikomur nisem mogla potožit ;) To pa je tudi to.

LP

sva na istem (ybrfahrerpress :whistle: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

želim si mir, srečo in blaginjo na vsem svetu, za vse ljudi in živali in rastline in tudi za vse motosvetovce :)

Kak si to lepo povedo! A boš za miss kandidiro? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neki :trance_33_sleep: ....sam pomojem ne bo nikol več tko :cry: oz.se mi ne bo uresničl...ampak še vseen ful upam :OK:

Popravljeno . Popravil minca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut jest si želim kak kubični milimeter več :grim

jst pa kkšnga manj

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da bi se ljudje enkrat za spremembo brigali zase in ne za druge ter, da ne bi bili tako žnarasti - sploh o stvareh o katerih niso prepričani, da resnične in imajo samo veselje, da lahko nekaj blebetajo...

Skratka... Zadost mam te fovšije :angry: in upam, da se bo kej spremenil (al bo pa res treba neki ukrent) :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

želim si....kaj jz vem... :hmm:

ovna :? :huh: :unsure: :blink: :lol1: :lol1:

:slap:

Po horoskopu ali domačega! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po horoskopu ali domačega! :whistle:

u jej :hmm: kaj pa vem :hmm: .....sm misnla tazga ovna.....ampak tut oven po horoskopu bi biu ok :blush: :wub: :hmm:

sam ne bom dobila nobenga...k vem.... :trance_33_sleep: tko da.....si želim ovna :lol:

Popravljeno . Popravil minca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u jej :hmm: kaj pa vem :hmm: .....sm misnla tazga ovna.....ampak tut oven po horoskopu bi biu ok :blush: :wub: :hmm:

sam ne bom dobila nobenga...k vem.... :trance_33_sleep: tko da.....si želim govna :lol:

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!