ShadoW88 Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 No pa naj bo še ena tema "kr neki", kjer lahko izrazite svoje dnevne želje (to, da če poveš svojo željo, se potem ne bo uresničila sploh ni res!) :) Kaj si želite, da bi bilo danes, mogoče čez par dni, čez vikend, na dopustu, … Kadar imam samo eno kratko vožnjo za sprostitev je ta več ali manj ista. Med potjo se vedno srečam z velikim hribom na katerega se "povzpnem" z vso hitrostjo kar se da, seveda pa se moja "Počasnela" utrudi in tam nekje na sredini tistega hriba pridem na 50 km/h. :BUA: Vsako vožnjo mi vedno eno in isto pade na pamet ter si zaželim, da bi imela kakšen celinder več, da bi se zadeva malo hitreje odvijala, pa nikomur nisem mogla potožit ;) To pa je tudi to. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 Tut jest si želim kak kubični milimeter več :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Tut jest si želim kak kubični milimeter več :grim jah,tu bi se lahko jaz tudi pritožil,z 49ccm :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 želim si mir, srečo in blaginjo na vsem svetu, za vse ljudi in živali in rastline in tudi za vse motosvetovce :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Kadar imam samo eno kratko vožnjo za sprostitev je ta več ali manj ista. Med potjo se vedno srečam z velikim hribom na katerega se "povzpnem" z vso hitrostjo kar se da, seveda pa se moja "Počasnela" utrudi in tam nekje na sredini tistega hriba pridem na 50 km/h. :BUA: Vsako vožnjo mi vedno eno in isto pade na pamet ter si zaželim, da bi imela kakšen celinder več, da bi se zadeva malo hitreje odvijala, pa nikomur nisem mogla potožit ;) To pa je tudi to. LP sva na istem (ybrfahrerpress :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 mah, če bi zadel na lotu, se niti nebi pritoževal..... če smo že glih pri željah :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 želim si mir, srečo in blaginjo na vsem svetu, za vse ljudi in živali in rastline in tudi za vse motosvetovce :) Kak si to lepo povedo! A boš za miss kandidiro? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Zdele si pa najbol želim d bom letos naredu šolo brez popravcev :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 js si pa želim, da se mi uresničjo vse želje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 jaz, pa da novi motor nabavim, za drugo se mi jebe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) neki :trance_33_sleep: ....sam pomojem ne bo nikol več tko :cry: oz.se mi ne bo uresničl...ampak še vseen ful upam :OK: Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 hm danes pa mogoče Benelli TNT Titanium...ka pa vem ni mi druzga na pamet padlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Tut jest si želim kak kubični milimeter več :grim jst pa kkšnga manj :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 želim si da se dones nebi z minimoto sipnu :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 želim se naspat in spočit grem delat na tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 ... da bi me jutri končno poklicali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Želim si svoj lajf nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Da bi se ljudje enkrat za spremembo brigali zase in ne za druge ter, da ne bi bili tako žnarasti - sploh o stvareh o katerih niso prepričani, da resnične in imajo samo veselje, da lahko nekaj blebetajo... Skratka... Zadost mam te fovšije :angry: in upam, da se bo kej spremenil (al bo pa res treba neki ukrent) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 želim si....kaj jz vem... :hmm: ovna :? :huh: :unsure: :blink: :lol1: :lol1: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 želim si....kaj jz vem... :hmm: ovna :? :huh: :unsure: :blink: :lol1: :lol1: :slap: Po horoskopu ali domačega! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 da zdejle vsaj do 13h ne bi padal dež no pa da bi bile ceste suhe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 želim si tomosa Sm 125 f kdaj ga bom dubu :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 sonce čez vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Po horoskopu ali domačega! :whistle: u jej :hmm: kaj pa vem :hmm: .....sm misnla tazga ovna.....ampak tut oven po horoskopu bi biu ok :blush: :wub: :hmm: sam ne bom dobila nobenga...k vem.... :trance_33_sleep: tko da.....si želim ovna :lol: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 u jej :hmm: kaj pa vem :hmm: .....sm misnla tazga ovna.....ampak tut oven po horoskopu bi biu ok :blush: :wub: :hmm: sam ne bom dobila nobenga...k vem.... :trance_33_sleep: tko da.....si želim govna :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se