Tomozuki Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Jaz pa si želim, da prodam svoj skuter in kupim en "pravi" motor :) Kratkoročno pa, da pojem en kebab. Aja pa seveda, da bi bila ena huda nevihta pa tornado pa strele :devil: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Da bi našla čim prej drugo službo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Triiik Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Da bi že enkrat meu ta izpit za motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 želim si nekoga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Nekam bi rada šla, pa že sedaj vem, da nikoli ne bom :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 da mi ne bi bilo treba jit danes na šiht k pa že morm upam da mi ne bo treba kej dost delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 da bi bil cimprej 18 star.... :P da bi mel izpit za avto pa 25kW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Trenutno želje niso potrebne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Trenutno želje niso potrebne :naughty: o ker srečko.......sm ti prou fovš :yes: ma želja ostaja ista kot je bila..... :( :cry: :cry: :cry: drugač pa da bi se mela fajn s kolegico...da mal odmislm stvari k me mučjo....pa da mi uspe letet v sredo v logatec...madonca sm vsak tedn tm... B) ja enim je treba družbo delat...... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 da bi bil lep vreme k bova šla z missi na dopust :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Da bi mi zaj ena, tolko stara ko moj moped, prnesla hladn pir (ali dva) :beer1: :beer1: p.s. KLR 650 l.87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Da nekaj ne bi bilo tako kot je :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Da nekaj ne bi bilo tako kot je :BUA: Saj ni , je nekaj drugače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 čist skromno..odgovore :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Želim si, da bi bilo ful manj kretenov na svetu. Ker zdaj je te lovne divjačine pa že čist preveč povsod... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Da bi bla lohk vsaj en vikend frej...toda kot kaže bo ta želja letos "misija nemogoče" :glare: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 samo lep in topel sončn dan :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ...nekoga :closedeyes: :blush: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ...nekoga :closedeyes: :blush: ... [/quoSaj vem... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) ja :? :hmm: ....a ga maš slučajno ti ? :? :angry: :unsure: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ja :? :hmm: ....a ga maš slučajno ti ? :? :angry: :unsure: Slučajno..., niti ne,vedno. :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Slučajno..., niti ne,vedno. :whistle: :winkiss: a jej jej :grrr :grrr dej mi ga :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 a jej jej :grrr :grrr dej mi ga :grim ;) Pol bom pa sam brez... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Pol bom pa sam brez... :naughty: :o...poskrbi da ne boš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :o...poskrbi da ne boš :D Kak predlog... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se