Andrejaa Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Sam to, da bi bil spet fajn vikend.. pa da si mau odpočijem O:-) pa da mojga kužita spet vidm.. :wub:
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 da me neha križ jebat . . . . :headbang:
SharpNinja Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 D jutr nau spet zahinavu kt prejšn tedn....večno se pa ne more izmikat :grrr
helenca46 Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 da bi blo jutr brez džja :whistle: po možnosti sončk :rolleyes:
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 da me neha križ jebat . . . . :headbang: a še kr? ajej... :unsure:
minca Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 še vedno si želim isto... :closedeyes:
ataIBA Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 še vedno si želim isto... :closedeyes: Bo, bo :friend2: , samo fesjt želet moraš :wub: ...... ... Jaz si pa želim, da nebo krvavici z zeljem počla koža :whistle: , ker tega nimam rad. Bomo pa kmalu vidli :evilgrin: .
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jst pa želim vsem ki se greste danc motorčkat velik užitkov :kva2: Pa da bi mel s sabo koga ki vas bi grel :naughty: Če ne druzga vas bo pa zihr una lubica od spodi :blush: :whistle:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Bo ostala samo želja....... :krneki:
helenca46 Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 da bi obvladala angleščino u tork vsaj sa dvojko :whistle:
Sanda7 Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Jst pa želim vsem ki se greste danc motorčkat velik užitkov :kva2: Pa da bi mel s sabo koga ki vas bi grel :naughty: Če ne druzga vas bo pa zihr una lubica od spodi :blush: :whistle: jz tud želim teb enako danes bom najbrž v vlogi grelca
minca Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 da ga čimprej spet vidim :rolleyes: :wub: :wub: O:-)
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Da bi bil celi Oktober tak kot danes... :worship:
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 D bom dons še dolg sama doma.....kok je fajn k je gmah :OK:
Andrejaa Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 jz tud želim teb enakodanes bom najbrž v vlogi grelca Ja men so pa plani šli po gobe.. :( včeri veš ko sm zaprla vrata od avta sm še nekak uspela mezinčka prpret in sm zdej nekak v istem stanju kot ti :headbang: Tko da se ta tedn javljam na razpis grelca tud jst :D ..ŽELIM si, da se čimprej pocelm O:-)
snoopy Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 moja želja??? :hmm: nemaš prava... :alien1:
Razer Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 da se mi današnje želje izpovnijo
minca Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 želim si mojega zdele ob sebi :rolleyes: :whistle:
SharpNinja Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 D naum jutr čist zatrokirala, k bo treba kj pokazat.
Razer Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Da bi bil celi Oktober tak kot danes... :worship: večr je biv pa res prov lep dan an,pa še fajn toplo je blo,kaj bi dav da bi blo skos tko :rolleyes: pa da ne bomo vsak pondelk 10h na faxu :headbang: :headbang:
Andrejaa Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Aaaaamm... :rolleyes: mogoče sam en sms od nekoga :blush: Čeprov je mal utopičn to prčakvat :whistle:
Klajba Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Da bi se mi brahialni pletež zacelu :unsure: , da bi pol lahko vse ostalo....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se