minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Kak predlog... :whistle: :whistle: :whistle: predlogov je kr neki :D :whistle: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :whistle: :whistle: predlogov je kr neki :D :whistle: .) Pol sem za kr, ker neki nikoli ne veš... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Pol sem za kr, ker neki nikoli ne veš... :naughty: kaj nevem.... :hmm: ..dej mi pršepni :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 kaj nevem.... :hmm: ..dej mi pršepni :grim .) Šepetaje , ej ko kaže kolko laže. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) Da bi bile stvari malo drugačne :closedeyes: Pa še ena nočna turca bi prijala :yes: :unsure: Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Da bi bile stvari malo drugačne :closedeyes: Pa še ena nočna turca bi prijala :yes: :unsure: Yep, do Kredarce al kaj takega,mal drugače sploh. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Yep, do Kredarce al kaj takega,mal drugače sploh. :whistle: Pod njo je dovolj "lepo", tako da ne bi naprej rinila :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Speed tiple bi pa jz zdle mel - neki takgale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Da bi dal že končno enkrat dol ta gips... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 opazila da je bil ta teden katastrofalen za veliko prijateljev in prijateljic, znancev, znank.......in bi si tokrat za vsakega od njih zaželela da bi se vse porihtal......da jih spet doleti sreča....ker si zaslužijo... :winkiss: pustmo mene in mojo željo ob strani...itq ni uresničljiva tako da :BUA: ....bom postavla na prvo mesto ljudi ki mi nekaj pomenijo....stojim vam ob strani, čeprou nekaterim samo v mislih, res želim si da bi bili srečni..... jst bom pa že potrpela :( .....sem lahko srečna da imam kar imam :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Eno blejsko kremšnito,al kaj podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 wolfiju eno kremšnito ... u glavo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 wolfiju eno kremšnito ... u glavo :whistle: Heh, sem odpru ustaaaaaaaa... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 pikantno, ampak res pikantno pico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ...da bi mi uspel naložiz pesmi na mp4 :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 ...da bi mi uspel naložiz pesmi na mp4 :whistle: ... vse bo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 vse bo :winkiss: SLINAuuuuuuuuuuuc, nč ne bo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 SLINAuuuuuuuuuuuc, nč ne bo. :whistle: bo bo, ko tebe več ne bo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 vse bo :winkiss: upam :closedeyes: :closedeyes: SLINAuuuuuuuuuuuc, nč ne bo. :whistle: bo, pa nehi :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 bo, pa nehi :angry: :angry: hvala, me ga je blo že kar strah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 hvala, me ga je blo že kar strah :whistle: :lol1: ni za kej...rada pomagam :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 :lol1: ni za kej...rada pomagam :lol1: .) SLINAUUUUUUCA OBA... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 :lol1: ni za kej...rada pomagam :lol1: .) hvala SLINAUUUUUUCA OBA... :naughty: glih za skup :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 glih za skup :naughty: :kva1: a tle se vedva valeta, marš med inventar :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Tako je ,dej za eno rundo pri virtualcu pa sva si bot... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se