Razer Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Da ne bi blo ju3 faxa od 8-20h :P da ne bi blo faxa od 7:30 do 17:00 :P
SharpNinja Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 D bi se tile piškotki mal hitrej pekl :unsure: (se mi zdi d je kepa testa čedalje večja), k sm nek zaspana dons :yawn:
Razer Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 da bi se en dan že pozdravu ,pa še da bi nehov kašlat :headbang:
MATjuska Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Da bi se lahko brez slabe vesti obrnila stran ... in šla dalje :trance_33_sleep:
Port Folio Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 . . . da gre vse po načrtih . . . :unsure:
snoopy Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Maaaasssaaažžaaa :( Tookk me vse boli, da me že dovh ni.. P**** materna, materna, materna (stopnjevalni pridevnik)Sicer mi jo je pa nekdo dolžal :whistle: Sam predn bom jst to dočakala pomoje bo prej pekel zmrznu :huh: Se jst ponudm :D Da zadanem na lotu :whistle: ,kupim nov motor :evilgrin: ,30°C, "furca" do idrije :naughty:
Razer Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 imam zelo lepo željo in upam,d se uresniči :rolleyes:
minca Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 ...želim si neki zelo močno ja... :(
Andrejaa Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Se jst ponudm :D Opaaa tole sm pa mau spregledalaaa :blush: Ooo te se pa ne bom branla :grrr Te bom držala za besedo!! :grim Da zadanem na lotu :whistle: ,kupim nov motor :evilgrin: ,30°C, "furca" do idrije :naughty: A pa spet idrija..ma glej sej ti bom predstavla sosedo, sam pomir se mau madona ja :evilgrin:
snoopy Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Opaaa tole sm pa mau spregledalaaa :blush: Ooo te se pa ne bom branla :grrr Te bom držala za besedo!! :grim A pa spet idrija..ma glej sej ti bom predstavla sosedo, sam pomir se mau madona ja :evilgrin: ti kr prim :evilgrin: ja do idrije so rajde pa je fajn :grim ....mah tisto sosedo pa... pridem raj k teb na kofe pa bom raj motor tvoj gledu...pa tebe na njemu...ja ja...to bo še najbolš :devil:
osa rider Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 ne povem . . . . k jih ni . . . . :P
bmwslo Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Bi se našla kak malenkost, pa ni za v javnost :whistle:
SharpNinja Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 D bi mi dones kdo, khm....nekdo :rolleyes: , pomagu une satančke :devil: krotit.
snoopy Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 ena prov sexy željica.... :rolleyes:
Andrejaa Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 D bi mi dones kdo, khm....nekdo :rolleyes: , pomagu une satančke :devil: krotit. No da bi se ti uresničl, drgač jih pa pršravfej na steno :P Ej a boste u soboto kej na uni tekm (mladinsko državno prvenstvo) v Mariboru?? Mislm da je v dvoran Leona Štruklja..
Andrejaa Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Sam neki bi me ta trnutk neverjetno osrečl.... ena velika skledica sveže obranih malin . No dobr pa še neki bi me osrečl :whistle: ampak ni za v javnost :blush:
Minnie Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Jap, neki si fuuuul želim.... :rolleyes: :blush: Ampak moram mal to svojo smotanost poštimat....tk d....joj, naj naslednjič ne bom tok smotana. :trance_33_sleep:
SharpNinja Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 No da bi se ti uresničl, drgač jih pa pršravfej na steno :P Ej a boste u soboto kej na uni tekm (mladinsko državno prvenstvo) v Mariboru?? Mislm da je v dvoran Leona Štruklja.. Ja k bi se res :rolleyes: , k stene mamo tko švoh d jih neb zadržal. V soboto gre en bataljon naših gor ja, mogoče clo jz,ampk sm firbec past pa tamale spremlat, k sm prestara :whistle:
minca Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 da bo vedno tko lepo.... :rolleyes:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 da bo vedno tko lepo.... :rolleyes: Najlepš je tam nekje od aprila pa do septembra :OK:
snoopy Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 :blush: :photo: :naughty: da bi bil mokr zarad drugih stvari ne pa da me z vodnakom močjo :whistle:
YeTika Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 da bo vedno tko lepo.... :rolleyes: škoda mislt... ker ne bo :grrr pr tipih je tko, da kukr zapiha.. to pa zapiha 1x na 100 let :D :xx: :lol: :BUA:
Andrejaa Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 :blush: :photo: :naughty: da bi bil mokr zarad drugih stvari ne pa da me z vodnakom močjo :whistle: Bova zrihtale...mislm da ni bat :naughty: Zdej k si še invalid, te pomoje komot vrževa ke v kešn potok :evilgrin: Al pa na sneg počakamo :yea1:
Andrejaa Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Ja k bi se res :rolleyes: , k stene mamo tko švoh d jih neb zadržal. V soboto gre en bataljon naših gor ja, mogoče clo jz,ampk sm firbec past pa tamale spremlat, k sm prestara :whistle: Ja sj jst isto :yes: ..pa pomoje se bo kr zavlekl, tak, da če se kej vidmo gremo na kofe se mal preluftat živčke k nam jih bojo ti mulci kravžlal ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se