fossil Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 Lahko dve: jagodo in pomarančo? :blush: brez problema, prinesem oba,...mislem obe :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) da bi lahko zavru čas nazaj... in neki popravu :cry: Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 11, 2007 Deli Objavljeno Avgust 11, 2007 da bi tisto,kar mi škoduje odpikala :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 ...želim si njega... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 ...želim si njega... :blush: samo reci, ga gremo iskat... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 samo reci, ga gremo iskat... :rolleyes: oooh :blush: ...sej vem kje je :blush: :blush: :blush: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 oooh :blush: ...sej vem kje je :blush: :blush: :blush: :whistle: Pšepni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 oooh :blush: ...sej vem kje je :blush: :blush: :blush: :whistle: pot pod noge, kaj čakaš js bil pa že na morju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 da bi blo jutr lepo vreme ker gremo na svetovno prvenstvo v orehovo vas :whistle: :yea1: pa je res blo...the best :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 pot pod noge, kaj čakaš js bil pa že na morju Nisem te videl, dokaž... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) Želim si it nekam, kjer bo mir in tišina, kjer me ne bo nihče motil in omejeval in da bi tako ostalo - brez obveznosti :blush: Aja, pa samo nekoga bi vzela s sabo :wub: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Želim si, da bi lahko vsaj enkrat ob noramlni uri zaspala :( Oziroma, da sploh lahko bi še na isti dan :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Tud jst si to želim :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 ....da bi bla starejša :closedeyes: :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Da se rešin nahoda in odpeljem zopet eno furco okoli Kure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 ....da bi bla starejša :closedeyes: :closedeyes: .... Zamenjaš? Grem z veseljem nazaj u srednjo šolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) Zamenjaš? Grem z veseljem nazaj u srednjo šolo. itak...takoj :grim...sam nevem, če te bo moja srednja šola veselila ? :whistle: :whistle: Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Z največjim veseljem :yes:. Ne vem koliko bi bila ti navdušena nad mojo službo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Z največjim veseljem :yes:. Ne vem koliko bi bila ti navdušena nad mojo službo :grrr no ja.... :D...bi blo treba poskusit :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Z največjim veseljem :yes:. Ne vem koliko bi bila ti navdušena nad mojo službo :grrr no ja.... :D...bi blo treba poskusit :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 da me šef pokliče in reče : poglej! kakšno lepo vreme je....ti kr pojdi...sej vem,da bi šla rada na motor :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 da me šef pokliče in reče : poglej! kakšno lepo vreme je....ti kr pojdi...sej vem,da bi šla rada na motor :bounce: Frfljot poglej kako je lepo vreme, ma hoj en giro z mopedinom. Anka nazaj ne hodi več... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Frfljot poglej kako je lepo vreme, ma hoj en giro z mopedinom.Anka nazaj ne hodi več... :whistle: šef vuk, šef!!! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 šef vuk, šef!!! :huh: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se