tihii Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Da bi kej podedvol....k že dolg nism -... :kva2:
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 da bojo upošteval predloge na radiu :naughty:
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 da ne bi tko vse bolel po vajah... Sj bo Snoop, zdrž, stisn zobe :OK: ....si bajker al nis .)
snoopy Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Sj bo Snoop, zdrž, stisn zobe :OK: ....si bajker al nis .) sm motorist...sam ne zdj...pa mama mi ne pusti drgač...
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 D mu neb blo treba še it :rolleyes:
maus Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 želim si, da bi vikend preživel z nyo :naughty:
Andrejaa Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 D bi se v soboto nazaj prkazav sončk, mi osušil cesto in bi blo v nedelo ekstra super vreme, da švignem na prvo turco do Pule :worship:
minca Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 ...da mi uspe dons narest izpit :unsure: ....
brembo Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 60minut sreče v torek...pa sj sm skromen :blush:
Andrejaa Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Uuuu to je blo pa kespresn..sončk se je že konkretn naredu :worship: zdj pa sam še vse ostalo in ene umazane roke okol mene pa bo :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Neki z nekom :evilgrin: :whistle:
soncy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 še vedno ista, daleč stran od ponorelega sveta. :wacko:
halls Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 še vedno ista, daleč stran od ponorelega sveta. :wacko: Ni blema! Pridi k meni,te bom v klet zaprv.... :whistle:
snoopy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 more more more more svud oko' nas...a na moru mala barka i gajba piva B)
SharpNinja Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 more more more more svud oko' nas...a na moru mala barka i gajba piva B) Pa sj maš bazen lj ga.....mal improvizacije pa bo.....eno papirnato ladjico pa 6pack not, pa hit spit predn potone :grim Jz bi pa zdle un tadobr sladoled iz Portoroža, ajd lohk je tud un iz Izole al pa iz Kopra :rolleyes:
snoopy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Pa sj maš bazen lj ga.....mal improvizacije pa bo.....eno papirnato ladjico pa 6pack not, pa hit spit predn potone :grim ... mala ne zajbavej...ni to to...manjka globina,sonce,°C,in pa občutek...six pack je pa itk kje bliz...
soncy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Ni blema! Pridi k meni,te bom v klet zaprv.... :whistle: :lol: bi vseeno rajš kaj bolj obsijanega s soncem. :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 D mi jutr že končn te klamfice vn poberejo, d se lohk stuširam k človk :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se