SharpNinja Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 Še mičkenmal, pa jo bom obkljukala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 Da me pride en ugrabt na šiht, da grem lahk na eno furco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 Da nardim to maturo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 D neham tok preklinjat k se mi je zadnje čase dvignu ta nivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Tisto, kar sem dons' na listku videl! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Tisto, kar sem dons' na listku videl! da ti ni soseda kej napisala spuzva 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 ena se mi je pravkar uresničla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 (popravljeno) Bit tu s tem. Popravljeno Maj 25, 2009. Popravil zmilan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 :naughty: .....sj bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 nehala sem si karkoli želet...kar bo pač bo.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 nehala sem si karkoli želet...kar bo pač bo.. :krneki: :unsure: ... nikar. Želje so en tak poprček, kajne? Le preveč resno jih ne smeš jemat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 da b lahku odposlalu en mms pa da lohk odposlala sms prek najdi si.k ne dela...matr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 da b lahku odposlalu en mms pa da lohk odposlala sms prek najdi si.k ne dela...matr Jao sanda ti pa res nis za to moderno tehnologijo...sorry..sam tko pač je..sej veš O:-) Želje...ja ena goreča izpred skor mesca dni se bo uresničla če ne pozab doma! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 eno mam pa res dns... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Jao sanda ti pa res nis za to moderno tehnologijo...sorry..sam tko pač je..sej veš O:-) Želje...ja ena goreča izpred skor mesca dni se bo uresničla če ne pozab doma! :grrr ma dej dej to pa veš da nej čist tko,.....sej nism jz kriva če noce odpret okna pa odposlat mms,.. sploh pa halooo zdej lohk se slikce u tujini direkt dam gor :naughty: sm cist ponosna hahaha da kupm par cujn pa da se morbit ošišam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 D ga mal okrancljam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 da čez ene tri ure posije sonce in gas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 da čez ene tri ure posije sonce in gas čist ista želja ampak za jutrajšnji dan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 D se mi že jav na tulifon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 da me neha že enkrat grlo bolet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 da me ne bi vsake 15ťminut scat tiščal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 (popravljeno) da me ne bi vsake 15ťminut scat tiščal mal mejn ga žlampejte pa bo bolš... želje... d čimprej neha padat džk, d lh še skočm nekm Popravljeno Maj 27, 2009. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Da bi biu dns fraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 da me ne bi vsake 15ťminut scat tiščal ledvičke prehlajene....se bo treba bolj oblečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 D v soboto neb dežval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se