Manu Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Zdele si pa najbol želim d bom letos naredu šolo brez popravcev :evilgrin: :evilgrin: Jaz takisto. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 :lol1: govna :hmm: kaj pa je spet to :hmm: se mi mal dozdeva, samo :hmm: :huh: :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 govna :hmm: kaj pa je spet to :hmm: se mi mal dozdeva, samo :hmm: :huh: :) :) hec... :lol1: to mi je takoj prišlo na misel... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hec... :lol1: to mi je takoj prišlo na misel... :winkiss: aja...pol pa ok,sm misnla da je to kej prov posebnega... drugač pa boljš zate, da je tko ;) :lol: :lol: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 aja...pol pa ok,sm misnla da je to kej prov posebnega...drugač pa boljš zate, da je tko ;) :lol: :lol: :) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 govna :hmm: kaj pa je spet to :hmm: se mi mal dozdeva, samo :hmm: :huh: :) :) haha...govna...očitno ne veš kaj to je a? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) haha...govna...očitno ne veš kaj to je a? :whistle: ne, ne vem :grrr zih kakšna taka čudna beseda :hmm: semipamaldozdevakajbilahkobilo povej mi :grim :grim Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 v levi roki ključ od novega avta...v desni daljinc od garažnih vrat, za katerimi počiva zbirka jeklenih koničkv.. na glavi good hair day ...na nogah manollke... v žepu kreditno kartico z računom do dveh šeikou... IN dva, ki govorita za mojim hrbtom : ta frfljotka sploh ni materialistka!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 želim si, da so le besede... da ne preidejo v dejanje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 želim si....kaj jz vem... :hmm: ovna :? :huh: :unsure: :blink: :lol1: :lol1: :slap: kaj ti bo owen? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 zx-750 črne barve pa Akrapo gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ..da tale noč čimprej mine..!! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Da bi bil že vikend :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ma ne sam vikend, še lep vreme :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 da bi imela motor,pa ne jaz ampak kolegica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 da bi se vreme zrihtal,pa da gremo danes štamprli na furo v soboto pa pantersi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 6+1 nouga konjička lepo vreme mrzu lašk :naughty: je preveč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Lep vikend,da ne bom spet moker i zasvinjan ko kako prase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Suh petek, da lahk svojga konjička pelem na dooooolg sprehod! ... ker.... zakaj mam že dopust pol?! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 želim si,da vsem vam ustrežem vaše želje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Da bi sosedi fse kure pocrkale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) kaj ti bo owen? :) velik :grim...pa sej ti veš koga in zakaj bi ga imela.... želim si,da mato pišem 2 :lol1: :lol1: :D Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 da se letošnje šolsko leto končno konča in to brez komplikacij pol pa da je vreme totalno super sončno...sam ne prevroče :rolleyes: matersemzahtevenpress :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 da ne bi zbolu lih zdej :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 d bi blo skoz poletje,..........kva bi ke tri leta nov motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se