ShadoW88 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 Kjerkoli (po možnosti z motorjem), samo doma ne :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Hej pa ne s takimi. Sej bo minil. Mamo vsi kdaj vsega poln k. pa sam ne smemo ubupat bo poj tolk lepš :friend1: verjetno ne bo nč bolš... če pa bo, bo pa to še traaaaaajal do takrt... sam odvisn če bom zdržov. Kr neki je ta lajf! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Glavni dobitek na lotu :whistle: (ali pa nepreičakovana erbija :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Zelim si, da bi vsako leto placeval miljon evrov davka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) ....da bi hitro bile poletne počitnice :whistle: ....dost mam že šole :angry: Popravljeno September 11, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 jaz pa bi 1.000 € da plačam položnico za šolo, pa še kakih 6.000 € za avto pa če si še kupim kaj lepega.. :whistle: .. da bi blo malo bol toplo ker me nekaj zebe zadne čase .. .. pa malo več ljubezni tud ne bi škodlo ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 da mi uspe.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 da premagamo litovce v basketu, pol pa da tem hrvatarjem damo lekcijo iz košarke k jo ne bodo nikol pozabili :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Da bi moja gospodičnica hčerka ozdravela. :wub: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 da premagamo litovce v basketu, pol pa da tem hrvatarjem damo lekcijo iz košarke k jo ne bodo nikol pozabili :naughty: sva že 2 :OK: samo če premagamo Litvo, pol igramo z Grki, a ni tko? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2007 Še vedno nekam it :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 sva že 2 :OK: samo če premagamo Litvo, pol igramo z Grki, a ni tko? :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Še vedno nekam it :doze: prjatlca,ti kar prid :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Da mi da maček mir dons ponoč :huh: , vsaj eno noč bi rada :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Mijav! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Da mi že 1x rata nehat kadit :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Da mi že 1x rata nehat kadit :headbang: Zacni nehat, pa bo :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Da mi že 1x rata nehat kadit :headbang: Kupuj prazne škatlice.Preverjeno deluje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2007 Imet en mesec fraj, it nekam daleč z motorjem in telefon sklopit :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Zacni nehat, pa bo :smoke: Bom bom v ponedeljek-sam še ne vem kter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 da bi bla zdrava :trance_33_sleep: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Da bi danes razsuli grke :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Cel kup dnarja pa casa... pol se pa samo od sebe zrihta cel kup reci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Cel kup dnarja pa casa... pol se pa samo od sebe zrihta cel kup reci :D tud če sediš na zlatem prestolu, še vedno sediš na svoji riti. :headbang: prav smiljo se mi taki k vidijo srečo v denarju. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Jaz sam hočem da zmaagaaaaaamo pa da prafoslafcne grkokatilske heretike poslemo nazaj domov na balkan :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se