Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 želim si, da bi bi se sedajle čas ustavil za ene 10 let in to ta moment :whistle: Ali ti prihaja? da neb bla tko naivna :headbang: Šparaj svojo, tolči s tujo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Želim si preveč :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Želim si preveč :closedeyes: Bodi realen, zahtevaj nemogoče! Neambiciozni še vedno skačejo po drevesih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Da bi v drugo šlo boljše! :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2007 Želim si: - da bo nekaj tako kot mora bit in da bo uspelo :winkiss: , - šla bi boksat :yes: , - jahat (konja seveda) :grim - in pa imela bi repsolko 1000 :whistle: (se pa tud 600 ne bi branila) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Nej že pride ta sobota, z njo pa moj MKP :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Naslednji cilj mi je že uspel, magisterij here I come :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 da bi se vnil v 70. leta, prejšnega stoletja :worship: :winkiss: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 da me neha zebst :angry: pa da bo v soboto lepo vreme.....vsaj brez dežja:grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 da bi mi ena oseba zaupala tko kot nekoč :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2007 Da bi bil ves čas lahko ob meni :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Želim si preveč :closedeyes: Jaz pa premalo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 Da bi bla zdrava :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 da bi magnezij pomagal :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 bi šla en điro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2007 Da se včerajšnji večer ne bi končal :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Da bi se večkrat prebudil kot včeraj! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 da mi ta tedn ko bo lepo vreme ne bi bilo treba na šiht :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 da mi ta tedn ko bo lepo vreme ne bi bilo treba na šiht :whistle: ..in 2 kkm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Da bi lahko še kdaj ponovil dogodke iz sobote in da takrat ne bi imev herpesa! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Da bi lahko še kdaj ponovil dogodke iz sobote in da takrat ne bi imev herpesa! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Furi,faca si! :worship: Znaš pričarat nasmeh na faco s svojimi sličicami! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi mi še kaj druzga polepšalo dan k samo sonce :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi mi še kaj druzga polepšalo dan k samo sonce :cry: Ej vsaj sonce maš, tuki je megla. Da ne omenjam sobotni vlom v moj avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Nekaj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se