Frips Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Jih ni...mi je super :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) ....želim, si....da se mi neki uresniči v roku parih dni :whistle: :rolleyes: :blush: ... Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) da bi mi še kaj druzga polepšalo dan k samo sonce :cry: Hamdala agar! Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil sandokan6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Hamdala agar! kva pa vem, nekak so mi bolj všeč naravni materiali k umetni. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi mi še kaj druzga polepšalo dan k samo sonce :cry: :friend1: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 kva pa vem, nekak so mi bolj všeč naravni materiali k umetni. :lol: Kaj pa vse ostalo, ki je običajno pritrjeno na spodnji konec takega iz naravnih materialov? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Kaj pa vse ostalo, ki je običajno pritrjeno na spodnji konec takega iz naravnih materialov? :naughty: vse al pa nč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) da bi mi še kaj druzga polepšalo dan k samo sonce :cry: :friend1: :friend2: :004 :004 :004 en sončni žarek iz mojh koncou pa... drži se.... :yea2: Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 kva pa vem, nekak so mi bolj všeč naravni materiali k umetni. :lol: hi,hi,hi...pod to podpišem :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi bilo še toplo ..... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Kaj pa vse ostalo, ki je običajno pritrjeno na spodnji konec takega iz naravnih materialov? :naughty: Ženska je itak samo okras okoli pi*ke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Ženska je itak samo okras okoli pi*ke. aja? :angry: zarad takih izjav sem prav vesela da sem samska. :evilgrin: sem pa rajš človek kot pa samo okras :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Da bi vzela vso njeno bolecino in jo zakopala v zemljo najtemnejsega gozda, da je ne bi bilo vec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Da bi kdo namesto mene pomil in pospravil posodo in zlikal grmado perila ... :whistle: ... to je bila zelo pobožna želja ... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 sploh ne vem, če še mam kakšno željo :closedeyes: ... nad vsemi željami sem obupal :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 sploh ne vem, če še mam kakšno željo :closedeyes: ... nad vsemi željami sem obupal :closedeyes: tud jest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi husqvarna delala v četrtek.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 da bi husqvarna delala v četrtek.. greš drva delat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Da bi bil dons že petek popoldne :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 aja? :angry: zarad takih izjav sem prav vesela da sem samska. :evilgrin: sem pa rajš človek kot pa samo okras :headbang: Žalostno je deduktirati, da so te kdaj reducirali zgolj na pičko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Da bi kdo namesto mene pomil in pospravil posodo in zlikal grmado perila ... :whistle: ... to je bila zelo pobožna želja ... :huh: Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil sandokan6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 Žalostno je deduktirati, da so te kdaj reducirali zgolj na pičko. Še veliko huje bi bilo, če bi do podobne ugotovitve prišla s pomočjo indukcije... :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Ena poletna furca! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 ...zdejle si želim, da bi lahko šla jahat konja...po dolgih letih... ...občutek svobode,... lahkosti...življenja... ježa skozi gozd... enotnost s konjem... enost z naravo... ...ker je z motorčkom konc za letos :cry: ...pogled na padajoče listje toplih jesenskih barv... ...samoto...tišino... milino... ...zvok ptičjega petja, namesto pisarniških nevoščljivih kokoši... ...šumenje listja ob koraku... ...pogled na nebo po dežju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) dati :004 vsem na forumu, za lep dan Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se