motogirl Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 da bi bilo jutr tako sončno kot zdajle :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 sonce čez vikend pa ene 28 stopinj kje popoldan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 da bi bilo že konec dneva... imam izpit zvečer, pa me tole čakanje malo nervira :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Vsaj približen nivo komuniciranja. :trance_33_sleep: Ja, saj vem.....IQ nekaterih ne preseže sobne temperature..... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Vsaj približen nivo komuniciranja. :trance_33_sleep: Ja, saj vem.....IQ nekaterih ne preseže sobne temperature..... :glare: Preveč montiranih klim! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Da bi se čez cel dan nekam odpeljala z motorjem, da mi nebi nihče težil, me obremenjeval in da me ne bi čas preganjal. V glavnem, dan zase brez obveznosti in s početjem, ki bi meni ugajal ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Na morje bi šla :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ....da ni to res kar gledam oz...ja..... da je le zajebancija vse skupi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 da bi se začel julij (konc izpitu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 da bi bil ob vikendih fraj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ...da bi vsem k mamo jutr maturo ratal dobr odpisat :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 držim pesti za vas jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ...da bi vsem k mamo jutr maturo ratal dobr odpisat :yes: velik sreče! Jst si pa želim, da bi tista oseba, na katero mislim usako tisočinko sekunde bla pr men, da bi jo lahko objeu... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Trenutno si želim sonce!!!! al pa vsaj suh asfalt...... ...sem preveč zahteven?? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Trenutno si želim sonce!!!! al pa vsaj suh asfalt...... ...sem preveč zahteven?? :blink: jst tuuuud .... sonnceee :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 brez dežja prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 ....da ni to res kar gledam oz...ja.....da je le zajebancija vse skupi :cry: .....isto..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 da bi vreme zdržalo tolk da gremo v celje na zbor, in da tm srečam velik znancev ki jih že dolgo nisem vidu,...in da me jutr zjutri ne bo glava bolela :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 to so tudi moje želje upam da se nama uresničijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Da bi se uresničlo to, da bi se dons vidla :blush: res si želim :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 da grem zdajle spat... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Da bi se uresničlo to, da bi se dons vidla :blush: res si želim :unsure: želja uresničena :wub: :kva2: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 da bo biu dons sonček....da bi se mel na dirki v slovenj gradcu ful fajn... :D itq pa če bo družba taprava v to ne dvomim... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 želim si, da semi uresniči oz. da se mi vse tako zgodi, kot mi je namenjeno :OK: res si to želim :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Rad bi šel počasi domov..... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se