zverko Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 d bi se današn dan ponovu vsak vikend :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 da bi mev cev motor :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Da bi imel fejst bejbo s katero bi se šel crkljat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Da bi imel fejst bejbo s katero bi se šel crkljat :rolleyes: Kako si ti skromen :) Zelja: da sem megla... sad me ima sad me nema... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Kako si ti skromen :) Zelja: da sem megla... sad me ima sad me nema... Da sem veter in te gonim sem ter tja! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 da bi še bilo toplo vreme... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 da bi še bilo toplo vreme... :worship: Se popolnoma strinjam !!!! VROČINA :worship: Zd€n€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) Da ne bi bilo slik :headbang: ali da bi bile samo zame :yes: ! Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil Medoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Da ne bi bilo slik :headbang: ali da bi bile samo zame :yes: ! :D ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 :closedeyes: Da jaz ne bi bila jaz :doze: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Da sem veter in te gonim sem ter tja! :naughty: Se dobro da je to samo naslov teme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 ... kot učasih :hooray: :trance_33_sleep: :cry: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 de bi mi končn neki napisala.. :D O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Uh, ... :huh: :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 de bi mi končn neki napisala.. :D O:-) ...kaj pa... odpoved naprimer.... ali pa položnico za napačno parkiranje... .. .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 ...kaj pa... odpoved naprimer.... ali pa položnico za napačno parkiranje... .. .. odpoved sn sam napisal.....položnce ne rabn...rabn pa neki druzga...kot sem že napisal...rad bi da mi nekaj napiše...sej sama ve kj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Da bi bila ura že pol treh popoldne :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 da bi blo vreme tako kot je ter dodatnih+20 stopin :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 da bi blo vreme tako kot je ter dodatnih+20 stopin :whistle: se podpišem.... :worship: morem novo gumo testirat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Da bi enkrat prišla domov brez predsodkov in sproščeno :doze: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 ...da bi se to, kar se je začel čimprej končal :closedeyes: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Da bi bil daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč od vsega in vseh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 dopust!!!! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 dopust!!!! :doze: Recimo tako... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Da bi bil daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč od vsega in vseh. Daleč od ponorelega sveta, kajne? :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se