čeladko Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 D neb vsak let Dunlop gum zmankal :headbang: :headbang: :headbang: pa d bi jih lohka kupu čez celo leto :naughty: :naughty: :naughty: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Da bi imel dan 28 ur! učitelj bi bil :slap: so 5 ur v službi pa nardijo 8 ur :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 d njab blo vse tku zakompliceran... no saj ene stvari... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 neki v vezi z mojmu podpisom...unmu spodaj O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 želim si, da bi čimprej spisal zadano nalogo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 učitelj bi bil :slap: so 5 ur v službi pa nardijo 8 ur :naughty: Kaj pa če sem! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Sam mal romantike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Jebemu se mi lušta piva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Kaj pa če sem! :whistle: Računalništva mogoče, ko si tako aktiven v ultra super temah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Boksat bi šla :whistle: Še vedno isto :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Jebemu se mi lušta piva. In kje vidiš problem? Ta želja je pa res najlažje uresničljiva, sprehodiš se do hladilnika, vzameš vn birco in to je to :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 da bi bil ob eni k jo full meče..... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 d bi njahu ta dž... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 In kje vidiš problem?Ta želja je pa res najlažje uresničljiva, sprehodiš se do hladilnika, vzameš vn birco in to je to :beer2: Problem, da v pisarni nimamo piva v hladilniku :(. Ampak bomo to zelo kmalu rešili, še par min pa tukaj zaključim :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 d bi njahu ta dž... :headbang: in kj bi bl pol bolš??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Da bi sla lahko s sihta domov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 ....da se mi on pridruži :closedeyes: :rolleyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 ....da se mi on pridruži :closedeyes: :rolleyes: .... Evo me!!!!!!!!! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 da gnes neb snežilo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Evo me!!!!!!!!! :winkiss: prepozno :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Biti ob njemu in zaspati ob njegovi toplini :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 A se ti tud rada k motorju stisneš :wub: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 A se ti tud rada k motorju stisneš :wub: :lol: Seveda! Moja druga ljubezen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Seveda! Moja druga ljubezen :) DRUGA :hmm: To bi mogla bit prva .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 v levi roki ključ od novega avta...v desni daljinc od garažnih vrat, za katerimi počiva zbirka jeklenih koničkv..na glavi good hair day ...na nogah manollke... v žepu kreditno kartico z računom do dveh šeikou... IN dva, ki govorita za mojim hrbtom : ta frfljotka sploh ni materialistka!! :lol1: kak že gre :whistle: : - leoparda v omari - jaguarja v garaži - pa osla, ki bo to plačal :worship: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se