Manu Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 To sicer ni čist moja želja. Je pa lubej reku, da jo odstopi en mal tudi Pervyju. :rolleyes: jao.bmp
maus Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 da bi bil naslednje dni lep vreme za jezdit rdečo kapico :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Da bi bilo vse tako kot bi moglo bit :naughty:
zverko Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) en motor me matra mene tud.....me je matru....sam zdej sn ga že uštimu :whistle: em pa še neki druzga me matra......sam n smem povedat....k sn oblubu d nam več težil :unsure: Popravljeno November 1, 2007. Popravil bivol
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ma ne ne mene moj nč me matra me matra en za kupit in v bistvu me matra tud moj k ga ne bi glih prodala
zverko Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ma ne ne mene moj nč me matra me matra en za kupit in v bistvu me matra tud moj k ga ne bi glih prodala ženske......komplicirate.....
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ja ja ok želim si dva motorja,simpl k pasul
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 uf ene par jih pa je......sam še dobr da niso tako nemogoče kot so ble hmmm.....dolg cajta nazaj... sm manj zahtevna ratala zgleda...oziroma se mi želje izpolnjujejo :rolleyes:
ShadoW88 Objavljeno November 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2007 Želim si, želim si,... Ahh.. :unsure:
minca Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ....da bi ble še kar naprej počitnice :whistle: :whistle:
SharpNinja Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Da bi bil že praznični december in fuuuul snega :yes: .
Žarko G. Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ženske......komplicirate..... vedno najdejo problem za rešitev želim se vozt v uni vročini ko se vid kako iz ceste vročina pripeka ooooooooooooooooooooo to bi pasal
halls Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Da bi bil že praznični december in fuuuul snega :yes: . :worship: :worship: :worship: :yea2: :yea2: :yea2: :OK: :OK: :OK:
maus Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 da bi se orng lotu pisanja :closedeyes:
minca Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 .....da se dobr napiflam,čeprov nism znana po tem, se sploh neznam :headbang: :closedeyes: ....
punca z unca Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 že cel dan čakam na klic, da slišim en cmokec na drugi strani slušalke
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 dej cifro pa te pokličem :winkiss:
Anna Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Moja želja, enostavna, imeti dom in ko te prime, da ga lahko za seboj zakleneš in vse NELJUBE LJUDI ZUNAJ PUSTIŠ. Enostavno, a hkrati žal ne tako zelo enostavno! :cry:
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Moja želja, enostavna, imeti dom in ko te prime, da ga lahko za seboj zakleneš in vse NELJUBE LJUDI ZUNAJ PUSTIŠ. Enostavno, a hkrati žal ne tako zelo enostavno! :cry: Ne trudi se preveč, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ. :worship: :naughty:
Medoo Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Da bi bila danes sobota! :whistle:
metuljcica46 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 uff ja dons si pa nujno morm neki zaželet...hm....že vem...ta pa ni bla težka :rolleyes: sam nam povedala če ne se nav uresničl :yes:
ShadoW88 Objavljeno November 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2007 Da bom čez vikend lahko šla... :closedeyes: :closedeyes:
Anna Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Ne trudi se preveč, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ. :worship: :naughty: Hvala ti, za te besede! Vem da je res, a to je v kriznih trenutkih težje doumet. Vseeno hvala :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se