Manu Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 To sicer ni čist moja želja. Je pa lubej reku, da jo odstopi en mal tudi Pervyju. :rolleyes: jao.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 da bi bil naslednje dni lep vreme za jezdit rdečo kapico :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Da bi bilo vse tako kot bi moglo bit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 en motor me matra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) en motor me matra mene tud.....me je matru....sam zdej sn ga že uštimu :whistle: em pa še neki druzga me matra......sam n smem povedat....k sn oblubu d nam več težil :unsure: Popravljeno November 1, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 ma ne ne mene moj nč me matra me matra en za kupit in v bistvu me matra tud moj k ga ne bi glih prodala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 ma ne ne mene moj nč me matra me matra en za kupit in v bistvu me matra tud moj k ga ne bi glih prodala ženske......komplicirate..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 ja ja ok želim si dva motorja,simpl k pasul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 uf ene par jih pa je......sam še dobr da niso tako nemogoče kot so ble hmmm.....dolg cajta nazaj... sm manj zahtevna ratala zgleda...oziroma se mi želje izpolnjujejo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2007 Želim si, želim si,... Ahh.. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 ....da bi ble še kar naprej počitnice :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Da bi bil že praznični december in fuuuul snega :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 ženske......komplicirate..... vedno najdejo problem za rešitev želim se vozt v uni vročini ko se vid kako iz ceste vročina pripeka ooooooooooooooooooooo to bi pasal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Da bi bil že praznični december in fuuuul snega :yes: . :worship: :worship: :worship: :yea2: :yea2: :yea2: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 da bi se orng lotu pisanja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 .....da se dobr napiflam,čeprov nism znana po tem, se sploh neznam :headbang: :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 že cel dan čakam na klic, da slišim en cmokec na drugi strani slušalke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 dej cifro pa te pokličem :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Moja želja, enostavna, imeti dom in ko te prime, da ga lahko za seboj zakleneš in vse NELJUBE LJUDI ZUNAJ PUSTIŠ. Enostavno, a hkrati žal ne tako zelo enostavno! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Moja želja, enostavna, imeti dom in ko te prime, da ga lahko za seboj zakleneš in vse NELJUBE LJUDI ZUNAJ PUSTIŠ. Enostavno, a hkrati žal ne tako zelo enostavno! :cry: Ne trudi se preveč, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ. :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Da bi bila danes sobota! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 uff ja dons si pa nujno morm neki zaželet...hm....že vem...ta pa ni bla težka :rolleyes: sam nam povedala če ne se nav uresničl :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2007 Da bom čez vikend lahko šla... :closedeyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Ne trudi se preveč, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ. :worship: :naughty: Hvala ti, za te besede! Vem da je res, a to je v kriznih trenutkih težje doumet. Vseeno hvala :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 komi čakam petek :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se