Sanda7 Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 sva že dva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Ful bi rad obvladal breakdance al pa vsaj electric boogie. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Ful bi rad obvladal breakdance al pa vsaj electric boogie. nea probavli, dost je da maš eno taco sferderbano :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Ful bi rad obvladal breakdance al pa vsaj electric boogie. :kva2: :unsure: Si prepričan, da si čisto OK? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Eh to vemo da ni :D Moja želja nocoj pa je, da mi mariborčani ne bi vsega spili preden se jaz pricijazim v 02. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Eh to vemo da ni :D Moja želja nocoj pa je, da mi mariborčani ne bi vsega spili preden se jaz pricijazim v 02. :unsure: Do not worry ... bomo počakali. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 ....da bi z neba padla velika količina znanja :headbang: :evilgrin: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2007 Da bi mi bilo vseeno za vse :closedeyes: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 da bi se sprehaju ob obali :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 da bi se sprehaju ob obali :blush: da bi se vozu ob obali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2007 hamburger in ocvrt krompirček :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da zanč en sumljiv avto ni biu radar :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: da neredim dons končno une smotane pole za un pofukan avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da bi bile neke besede daljše, slajše, le zame povedane ... da bi ... da bi že enkrat zmogla gledati le naprej! :headbang: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 ....da se dobr naučim za jutr :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 da bi končno vse debile poslal v p**do ma***ino :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da bi bili vsi zdravi...... :alien1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 jaz si pa želim: .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... jap čist vse to in še več ampak imam pa nekoga :wub: ki je zame najpomembnejši in ga ne zamenjam za nič od tega :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da bi lahko zavrtela čas nazaj v študentska leta :trance_33_sleep: ....šele zdj k je treba zares delat vidm kok mi je blo luštn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: da neredim dons končno une smotane pole za un pofukan avto pi..,..opidasouid :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: spet mi ni uspel kere bedne fore oni bojo mene učil vozt :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 DA ME NEBI JEBAL NET....... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 DA ME NEBI JEBAL NET....... :wacko: dej ga nazaj :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: .....da dobim jutr dobro oceno....morem jo :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 .....da dobim jutr dobro oceno....morem jo :closedeyes: .... sej si piflarka itak da boš dubla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 sej si piflarkaitak da boš dubla nisem :angry: :angry: :angry: .....sam ta predmet morm pa res vsaj 4 dobit :rolleyes: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da bi se zavesa razgrnila.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se