Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Da bi se krilo razgrnilo.... :whistle: par napak si naredu :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 par napak si naredu :whistle: :whistle: Ne vrata, zavesa... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 drugač sm jst mislu krilo kot kikla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 drugač sm jst mislu krilo kot kikla :whistle: Ne, ne, železna zavesa.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 da se nebi nikol rodiu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2007 Da bi bila trenutno z nekom na nek drugačen način kot pa sem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 .....da dobim jutr dobro oceno....morem jo :closedeyes: .... uresničila se mi je želja :rolleyes: :rolleyes: .... ....da bi jutri lahko neki nardila :closedeyes: ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Da bi se električna napeljava čimprej poštimala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 uresničila se mi je želja :rolleyes: :rolleyes: .... ....da bi jutri lahko neki nardila :closedeyes: ....... če bi se mi vsaj men tok želje uresničevale želim da zadenm motor pr Louis.de(1. nagrado :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 če bi se mi vsaj men tok želje uresničevale :whistle: sej se men tut sam te v zvezi s šolo :headbang: :closedeyes: :cry:..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 želim si da bi minca v šoli najdla en zaklad pa bi pol bla tok prjazna da bi men poslala :slap: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 želim si da bi minca v šoli najdla en zakladpa bi pol bla tok prjazna da bi men poslala :slap: :whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol:....no ja....najbrž bi ga jz mal uzela, drugo bi pa z lahkoto teb dala,sam bi mi ti mogu dat kej v zameno :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 :lol: :lol:....,sam bi mi ti mogu dat kej v zameno :grim :whistle: ni problema vsi smo podkupljivi pa naj kdo dokaže nasprotno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 ni problemavsi smo podkupljivi pa naj kdo dokaže nasprotno :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Da bi se zavesa razgrnila.... :whistle: in ti bi si žvižgal, tisto iz mladosti,..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 da bi nehu padat dež :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Ne bi se rad tako hitro staral :naughty: bi pa rad, da bi bil že Marec.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) "Želim si da bi bil mir na svetu in da bi vsi imeli dovolj hrane za preživetje, predvsem otroci v Afriki." ...citat: Miss SLO in vse ostale Miss... Popravljeno November 9, 2007. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2007 Da bi bil že večer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 nov mopi GS 1200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Da bi bil ZD€N€ več na motorju kot na MS :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Da bi bil ZD€N€ več na motorju kot na MS :naughty: To vsak govori, vendar naj pri sebi poskrbi !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 žilim,si da se mi izpolne ena skrita želja ki pa jo vem samo jz... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 ni zabavn če ne poveš nas močno zanima :naughty: zdele bi se TOPLESS furu na motorju pa da me nebi zebl :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 ni zabavn če ne poveš nas močno zanima :naughty: zdele bi se TOPLESS furu na motorju pa da me nebi zebl :yea1: :whistle: ....ne smem povedat :grrr....samo jz vem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se