ShadoW88 Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Da bi blo vsega tega že enkrat konc :doze: :BUA: Pa še dž naj neha padat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Da bi mel tiča do polovice bedra, ker me to nenehno pritiskanje ob koleno že prekleto živcira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Rad bi šel počasi domov..... :( ne može.. lahko te pa hito odpelem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 želim si....kaj jz vem... :hmm: ovna :? :huh: :unsure: :blink: :lol1: :lol1: :slap: :yes: :cry: :closedeyes: ....da ni to res kar gledam oz...ja.....da je le zajebancija vse skupi :cry: :yes: :cry: :closedeyes: želim si, da semi uresniči oz. da se mi vse tako zgodi, kot mi je namenjeno :OK: res si to želim :010 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Da bi mel tiča do polovice bedra, ker me to nenehno pritiskanje ob koleno že prekleto živcira. Bogi ti! Vem,kak je to hudo!: B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 sonce čez vikend,da naredimo kasnih 800 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Da bi mel tiča do polovice bedra, ker me to nenehno pritiskanje ob koleno že prekleto živcira. Nea govori preglasno, saj vidiš da si še v bolnci, pr totih dohtarih pa nikul nea veš kaj jim lahko v glavo pade :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 ta bi jutr se predzadn izpit stekel tako kot treba :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 da bi ona nardila zaključne, da bi biu pol poletje lepše :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 O lejga copata :winkiss: Da bi se končno prsilu, da bi šel fiziko ustnega delat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 da bi mi ratal dons dobr odpisat to maturo no...(držte pesti)..hvala :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Da bi mel tiča do polovice bedra, ker me to nenehno pritiskanje ob koleno že prekleto živcira. :unsure: Ja pol pa rajš kolen stran ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Da bi mel tiča do polovice bedra, ker me to nenehno pritiskanje ob koleno že prekleto živcira. kdo ti je kriv če imaš kratke noge :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Po dolgem času si zopet želim imet boks vrečo :doze: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Da bi bla še kar na dopustu! :rolleyes: Da bi naredila izpite, ki so v kratkem. :worship: Da s šolo nebi obupala!!! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Da bi bla še kar na dopustu! :rolleyes: Da bi naredila izpite, ki so v kratkem. :worship: Da s šolo nebi obupala!!! :unsure: :winkiss: Če ti kaj pomaga ? Verjemi vase ! Če ti pogledam v karte ... :worship: ...uspela boš ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Prosti teden in lepo vreme! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 da moja čimbolje opravi zaključne izpite, pa da mava pol ceu poletje samo zase3 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Da bi mi danes vse šlo tako kot je treba :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 želim si :trance_33_sleep: .... da se mi neki uresniči, kar si želim že ene 2 meseca :grim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 želim si da čimprej nardim izpit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) danes sem prvič zares pognal svojo črno Zver(celo nad 100), saj se mi je mudilo k ljubezni, ko pa sem prišel pa me je nagradila z strastnim objemom in poljubom, in vsa tveganja na poti do nje so bila poplačana :wub: ....in želim si da me nebi ta oseba za katero živim nikol zapustila kakor me strašijo prijatelji :blush: n+r+b Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil Stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 moje želje.... mater kje mam že spisek.................................................. :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Pozitivno opravim izpita :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Trdi časi minejo, trdni ljudje ostanejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se